Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson T303

69
Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson T303:ssa yhdistyvät samoihin kansiin tyylikkyys ja hyvät perusominaisuudet. T303 on lisäys Sony Ericssonin melko harvaan liukukansipuhelinten valikoimaan, sen edullisempaan päähän.

Sony Ericsson T303 T303 on pienikokoinen: mitat ovat 83 x 47 x 14,7 millimetriä ja painoa on 93 grammaa.

Näihin kuoriin on pakattu nykypäivän perussetti ominaisuuksia: 1,3 megapikselin kamera, Java-tuki, musiikkisoitin, FM-radio, polyfoniset soittoäänet, kaiutinpuhelin sekä muun muassa Bluetooth. T303:n näytön koko on 1,8 tuumaa, pikseleitä näytössä on 128x160 ja värejä 65 536 kappaletta. Sisäistä muistia T303:ssa on 8 megatavua ja muistikorttipaikkaa ei löydy.

T303 on kolmitaajuus-GSM-puhelin, datayhteyksistä tuetaan vain GPRS:ää. Muotoilultaan T303:n voi sanoa olevan tyylikäs. Näyttö toimii myös peilinä, kuorissa on metallia ja kromiakin on käytetty.

T303:n odotetaan tulevan markkinoille vuoden 2008 puolivälin paikkeilla. Sony Ericsson ei anna tarkempaa arviota ajoittuuko tulo toiselle vai kolmannelle kvarttaalille.Kokonaisuutena arvioiden T303 tarjoaa perusominaisuudet pienessä ja tyylikkäässä paketissa, paljon jääkin riippumaan puhelimen hintatasosta menestyksen suhteen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (69)

Anonyymi käyttäjä
pepep (vahvistamaton)

1

ei kai markus ole sony ericssonin palveluksessa kun noin kehui "nykypäivän perussetti" tosi aneemista kapulaa???

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Musiikki soitin 8 megatavun muistilla? (vahvistamaton)

2

Olen tässä useaan otteeseen miettiny, kuinka tyhmää porukkaa Sony Ericssonilla on. Siis ne tunkee mainoksiinsa sanan MUSIIKKISOITIN, mutta muistia vaivaiset 8 megatavua ja ei löydy sellaista kivaa muistinlaajennusälinettä kuin muistikorttipaikka. Eikä ollut ensimmäinen kerta, kun tälläisen emämokan tekevät. Noh, hehän ajattelevat vain rahaa :)

Mikäli tohon koko pakettiin lisättäisiin muisikorttipaikka, niin koko homma olisi kunnossa. Tosin, Nokia 6085 saa nykyisin jo satasella ja on vähän enemmänkin, kuin tossa. Vaan huonomalla kameralla, muttapa mitäpä teet 1,3 megapixelin kokoisilla kuvilla, et mitään. Kelpaavat vain puhelimen taustakuviksi ja ehkä jonkun harvinaisemman tapahtuman vangittavaksi.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Viksukille (vahvistamaton)

3

Aneeminen kapula ?!? Puhelin. Lisänä jonkinmoinen kamera ja RDS-radio! HALOO .... Onko yhdessäkään NOKIAssa RDS'ää ((jota ilman radio on kuin kinkku ilman läskiä)) ..makuasioista voi kiistellä. Minäpä ostan tuon ... X)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
tuntematon (vahvistamaton)

4

mä ostan tuon puhelimen tänään 137 euroo vaa!!!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
sony ericssonin ostaja! (vahvistamaton)

5

minä ostin tuon kännykän tänään. Puhelin vaikkuttaa sopivalta, mutta heti tuli onggelmia kännykän kanssa, olin ottanut kännykällä kuvia. Mutta kun menin etsimään niitä kuvia, ei niitä sieltä kyllä löytynyt mistään. Yritän tässä vieläkin tässä niitä kuvia etsiä!!! jos edes olis jossain mistä saada apua tuollaiseen ongelmaan?? Puhelin maksoi 89e!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
kysyjä (vahvistamaton)

6

kannataako ostaa?? harmi että ei oo muistikortin paikkaa! muuten ehkä ostaisin! eikö ole enempää kuin 8 megatavua tilaa?? aika hyvä silti!! (ainakin näyttää siltä)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
kysyjä (vahvistamaton)

7

kannataako ostaa?? harmi että ei oo muistikortin paikkaa! muuten ehkä ostaisin! eikö ole enempää kuin 8 megatavua tilaa?? aika hyvä silti!! (ainakin näyttää siltä)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
kysyjä (vahvistamaton)

8

kannataako ostaa?? harmi että ei oo muistikortin paikkaa! muuten ehkä ostaisin! eikö ole enempää kuin 8 megatavua tilaa?? aika hyvä silti!! (ainakin näyttää siltä)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
finbred (vahvistamaton)

10

Mistä tuota saa? En ainakaan googlaamalla löydä mitään tietoa, eikä löydy DNA:n nettikaupasta... näppärän pieneltä kakkospuhelimelta näyttää.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
minn (vahvistamaton)

11

Ostinpa tuon. Aivan äärettömän näppärä puhelin, ei mikään nykyteinien lelu missä pitää olla jos jonkin näköisiä erikoisuuksia. Tyylikäs ja helppoköyttöinen. Suosittelen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Karo (vahvistamaton)

12

Ostn puhelimen DNA kaupasta muutama kuukausi sitten. Puhelin on ihana, pieni ja kevyt.
Ainoa ongelma on se että en löydä mistään siihen liitintä jolla ladataan musiikkia ja sony ericssonin sivuilta tietoa ei saa sillä niiden mukaan puhelinta ei edes ole Suomen markkinoilla. Öö...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
tommi (vahvistamaton)

13

sony ericsson kaupasta saat usb johdon n.24eur ja kaupan löydät pohjoiseltarautatienkadulta helsingistä. minulla myös kyseinen puhelin kakkos puhelimena...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
toinen ihmettelijä (vahvistamaton)

17

Missä myytäisiin hopeisena?

Ps. Pikaista vastausta odotetaan, edellinen puhelin on rikki

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
aatutee (vahvistamaton)

28

on se hyvä muttei kunnon soitinta. mutta ei se oo ku 89, noksun 500 99 ja niissä on täysin samat omput.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
LOLL (vahvistamaton)

30

Puhelin on hyvä. mutta muisti ei oikein innosta. PS: Radion äänen tallennus on hyvä juttu xD

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
LOLL (vahvistamaton)

31

Puhelin on hyvä. mutta muisti ei oikein innosta. PS: Radion äänen tallennus on hyvä juttu xD

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
xd himpula (vahvistamaton)

35

meinaan ostaa mut siis löytykö ne kuvat???? vastaa "sony ericsonin ostaja"

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Zanna (vahvistamaton)

37

Ostin tämän puhelimen. Muuten ihan toimiva peli, mut tekstiviesteissä tapahtuu jotain ihan ihme "sanojen syöntiä", kun ottaa "Muokkaa sanaa". Mahdollisesti häviää sana tai kirjaimia edelliseen sanaan... Outo juttu. Onko kellään muulla käynyt samoin ja miten sen saa korjattua? Ja puhelimessa on MP3-soitin. Siihen saa siis laitettua usb-kaapelilla musiikki tietokoneen kautta/bluetoothin kautta toisesta puhelimesta. Zoomi on 4X.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ti3t@-p@mm1

38

voiko tolla ottaa video kuvaa voiko joku vastaa eli voiko tolla kuvata ??? ei oottaa kuvi vaan kuvataa ``ps. pistäkää nopeesti.. toho se tietoon :)``

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Hermanni (vahvistamaton)

41

T mallit eivät ole musiikkipuhelimia, W mallit on (w=walkman)!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
noora (vahvistamaton)

42

Hei! ostin kyseisen puhelimen. muuten hyvä, muttei mahdu kuin yksi kappale. Tietääkö kukaan miten kännykkään saa enemmän kappaleita, koska ei ole muistikortin paikkaa? monta 5 min kappaletta teillä mahtuu ja kuinka kalliita keskimäärin ovat nuo usb-kaapelit ja saako USB-kaapelilla enemmän kappaleita sitten? mist edullisimmat?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Lake (vahvistamaton)

44

Ois kannattanu hommaa känny mis on muistikorttipaikka esim joku halpa noksu satasella

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
aura (vahvistamaton)

47

Mä ostan tommossen joululahjaks. Se on tärkeint et pystyy ottaa jonkin muotoisii ja näköisii kuvii ja soittaa ja laittaa viestiäkin. Halpakin viellä, vain 89e nyt kun kävin kattomassa. KYLLÄ OSTAN! Hyvän näköinen puhelin ja pienen kokoinen. Kyllähän sen taskuun mahtua täytyy! en ymmärrä niitä joitain isoja navigaattoreita. täytyy aina olla isot laukut niille mukana matkassa, pienet kännykät voi sujauttaa pieneen laukkuun tai takintaskuun. semmoiset ISOT puhelimet eivät sinne mahdu. : )

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
aura (vahvistamaton)

48

Kyllä kerrassaan hieno kapula. Kyllästynyt jo vanhaan ja kyllähän ku tuota on pari vuotta käyttänyt, voi pian jos uudenkin ostaa ;P

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
puuro (vahvistamaton)

49

No on todellakin. Itse ostan valkoisen mallin vaikka mustanakin löytyy. Todella on hieno ulkomuoto puhelimella. Vaikka ei vanhakaan puhelin kummoinen ole, se vain on vähän viallisessa kunnossa ollut. :---D

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
navigggg (vahvistamaton)

50

Minulla oli joku samsung ennen, nyt tuo. Aika uusi ja todella hyvä ja helppokäyttöinen. Pidän todella tästä kännykästä. =II

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
eki (vahvistamaton)

51

ootte ihan tuluslutreja koko porukka! Musiikkipuhelin jossa ei oo ku 8 megaa muistia eikä muistikorttipaikkaa... melkonen vitsi koko paska.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Henkka (vahvistamaton)

52

Ostin tuommoisen luurin ja kysyisin onko muilla samanlainen näyttö. Eli kun kääntelee sivusuunnaassa puhelinta niin näyttö kirkastuu/tummenee, hyvin silmiä ärsyttävä kun toinen silmä näkee eri kirkkaudella. Eli oiskohan näyttö asennettu väärin, yleensähän tuo on pystysuunnassa tuollainen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
-tytto (vahvistamaton)

53

ostin ton, ja ihan hyvä muuten, mut mahtuu vaan 3 biisii..ja niittenki pitää olla lyhyitä :S makso vaan 89 €. millä tohon sais lisää tilaa musiikille?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
rixard,. (vahvistamaton)

55

ostan tommosen jos menee nokia2760 rikki,onx täs iso muisti ku täällä lukee vaikka mitä, en oikein tiiä mikä noista on totta=D?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Tave (vahvistamaton)

56

Puhelin aivan ihana, mutta tuo muisti ei ole järin suuri. Siksi annankin puhelimelle kouluarvosanaksi 9. Jos muistikortin paikka löytyisi olisi arvosana 10+

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
armja (vahvistamaton)

59

Mulla ollu kans tuo puhelin ja ärsyttää se tekstiviestissä oleva sanojen syönti. Mitä siinä oikein tapahtuu?? Just silloin, kun sanakirja ei tiedä sanaa ja syötät sen ite, niin se on ottanu puolet siitä edellisestä sanasta

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
armja (vahvistamaton)

60

Mulla ollu kans tuo puhelin ja ärsyttää se tekstiviestissä oleva sanojen syönti. Mitä siinä oikein tapahtuu?? Just silloin, kun sanakirja ei tiedä sanaa ja syötät sen ite, niin se on ottanu puolet siitä edellisestä sanasta

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
pepe (vahvistamaton)

61

Joo ostin tänään ton ja olen kyllä tyytyväinen, hintaansa nähden paras :) Kakkospuhelimena menee tommonen. Muisti on pieni mut eipä sen iso tarvi ollakkaan minun käytössä. Tosiaan tuo sanojen syönti ihmetyttää???

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
helppiä! (vahvistamaton)

62

koska muisti on noin pieni, monta kuvaa keskimäärin pystyy ottamaan?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
outoa. (vahvistamaton)

63

Itseänikin mietityttää tuon muistintilavuus. Miksi edes musiikkipuhelin jos muisti noin pieni ja ei paikkaa muistikortille? Onko siihen siis joku kaapeli ym. jonka avulla puhelimeen saa enemmän kappaleita kun pari? Kiitos jos joku voisi auttaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
joku (vahvistamaton)

64

mulla on tollanen känny ostin maanantaina 23.2 makso 69e muisti kortti paikkaa ei ole. netistä saa tilattua usb kaapelin millä saa musiikkia känykkään ja kännykästä kuvia tietokoneelle KANNATTAA OSTAA!!kännykkään mahtuu 2min biisejä noin 5.taka kansi lähtee vetäsemällä ja nostamalla irti.järjestelystä löytyy tiedostohallinta mistä löytyy valokuva kansio,musiikki,omat radiotall.,kuvat teemat,web sivut,pelit,sovellukset ja muu.kameralla ei pysty ottamaan video kuvia. kännykästä löytyy bluetooth radio ja ym.. kännykällä pääsee internettiin.OSTAKAA IHMEESSÄ HYVÄ KÄNNYKKÄ!! HINTA 69E GIGANTISSA!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
joku (vahvistamaton)

65

kuvia pysytyy ottamaan 8.0mt muistilla noin yli 50kuvaa ainakin.sanojen syöttämisen saa lopetettua asetuksista yksi mp3 4min biisi mahtuu ja muisti on täynnä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
zimi18 (vahvistamaton)

66

no joo tää on ihan paska puhelin koska täs on vaan 8 mt muistii eikä muistikortin paikkaaa ei kannata ostaa tätä puhelinta koska se on paska puhelin kannattaa osta joku nokian puhelin jos on muistikortin paikka eli ei kannata ostaa totra paska puhelintaa

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
zimi18 (vahvistamaton)

67

no joo tää on ihan paska puhelin koska täs on vaan 8 mt muistii eikä muistikortin paikkaaa ei kannata ostaa tätä puhelinta koska se on paska puhelin kannattaa osta joku nokian puhelin jos on muistikortin paikka eli ei kannata ostaa totra paska puhelintaa

Vastaa
Perho92
Perho92

68

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Anonymous User:

Olen tässä useaan otteeseen miettiny, kuinka tyhmää porukkaa Sony Ericssonilla on. Siis ne tunkee mainoksiinsa sanan MUSIIKKISOITIN, mutta muistia vaivaiset 8 megatavua ja ei löydy sellaista kivaa muistinlaajennusälinettä kuin muistikorttipaikka. Eikä ollut ensimmäinen kerta, kun tälläisen emämokan tekevät. Noh, hehän ajattelevat vain rahaa :)

Mikäli tohon koko pakettiin lisättäisiin muisikorttipaikka, niin koko homma olisi kunnossa. Tosin, Nokia 6085 saa nykyisin jo satasella ja on vähän enemmänkin, kuin tossa. Vaan huonomalla kameralla, muttapa mitäpä teet 1,3 megapixelin kokoisilla kuvilla, et mitään. Kelpaavat vain puhelimen taustakuviksi ja ehkä jonkun harvinaisemman tapahtuman vangittavaksi.

Siskon nokiaa mainostetaan lehdessä nuorisopuhelimena ja käväs ostamassa ku satasella sai... Nooh, ihme nuorisoa nokian mukaan meillä on, kun muistia oli pari megaa omille tiedostoille, kun nokian omat soittoäänet ja muut turhat vei yli puolet muistista... No, ei se mitään haittaisi jos löytyis muistikortinlukija, mutta ei oo sellastakaa!

Nim. Osaa se nokiakin!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja