Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 6600 slide

28
Markus Lehtiniitty

Nokia 6600 slide Nokia 6600 sliden kerrotaan olevan yksi Nokian toistaiseksi pienikokoisimpia liukukansimalleja. Ja ainakin omasta mielestäni se on myös tyylikkyyden osalta sieltä parhaasta päästä. 6600 sliden kuorien kerrotaan olevan ehtaa terästä. Jonkinlainen teräspinnoite niissä varmaan oikeastikin on. Joka tapauksessa 6600 slide näyttää ainakin kuvissa tyylikkäältä kiiltävine pintoineen. Suuntanäppäimen kerrotaan olevan alumiinia. Kaikessa muotoilun yksinkertaisuudessaan 6600 slide onnistuu näyttämään kylmän tyylikkäältä. Yksinkertaisuus on kaunista.

Samaan aikaan julkaistun 6600 fold -mallin tapaan myös 6600 slidesta löytyy ns. napautuskomennot. Napauttamalla puhelinta kaksi kertaa voi helposti saada näkyviin kellon tai lopettaa esimerkiksi herätyksen soimisen. Puhelimen soidessa sen voi hiljentää yhdellä napautuksella ja puhelun hylätä kahdella.
6600 slidesta löytyy myös valmiiksiasennettu Nokian aiemmin lähinnä S60-älypuhelimista tuttu Nokia Maps -karttasovellus. Sisäänrakennettua GPS-paikanninta ei löydy, mutta tuki ulkoisille GPS-lisälaitepalikoille kylläkin on mukana. Navigointipalvelusta joutuu tosin maksamaan vielä erikseen kuten myös siitä tarvittavasta lisäpalikasta.

6600 slide on Nokian ns. peruspuhelinten Series 40 -alustalle rakennettu. Kamera on tarkkuudeltaan 6600 slidessa 3,2 megapikseliä automaattitarkennuksella ja kaksoisledikuvausvalolla. Videokuvaus on myös hyvää VGA-tarkkuustasoa. 6600 sliden näyttö on kooltaan 2,2 tuumaa, tarkkuudeltaan 240x320 pikseliä ja tukee 16,7 miljoonaa värisävyä. Musiikin ja radion kuuntelukin 6600 slidella onnistuu. 18 megatavun minimaalista sisäistä muistia voi laajentaa microSD-muistikortein, joita tuetaan 4 gigatavun kapasiteettiin asti (mukana 512 Mt). Bluetooth on luonnollisesti mukana.

Kyseessä on nelitaajuus-GSM- ja kaksitaajuus-3G (850/2100 MHz) -puhelin. 6600 sliden mitat ovat 93 x 45 x 14 mm ja painoa on 110 grammaa.

Nokia 6600 sliden arvioitu veroton hinta on 250 euroa ja sitä odotetaan markkinoille vuoden 2008 kolmannella vuosineljänneksellä eli syyskuun loppuun mennessä.

Ominaisuuksien osalta 6600 slide on lähestulkoon identtinen 6600 fold -sisarmallin kanssa.

Kommentit (28)

Nokia 6600 fold

1

[...] fold on numerokaima 6600 sliden kanssa ominaisuuksiltaan lähes tulkoon [...]

Vastaa
Essi (vahvistamaton)

2

Olen hankkimassa kyseistä ( Nokia 6600 slide ) kännykkää,
ja sain paljon lisää tietoa tästä puhelimesta nokia.fin tietojen lisäksi :) Kiitos, hyvin kirjoitettu !

Vastaa
jesse (vahvistamaton)

4

tyylikäs ja ominaisuuksissa tuntuu löytyvän, tosin tuo Fold mallikin on Nokialaiseksi yllättävän hieno

Vastaa
eetu (vahvistamaton)

6

Tiedoksi kaikille, että kannattaa se tulla ostamaan tuolta saunalahdelta "pakettina" ja liittymäksi Ykkönen 3G, johon tulee sim-kortille ottaa uusi numero. Soittaa tai vastaanottaa yksi puhelu, jonka jälkeen heittää sim-kortti roskikseen. Maksat puhelimesta noin 300e (ainakin 60e vähemmän kuin normaalisti!) ja liittymän kuukausimaksut ovat 0 euroa!

Ole fiksu ja kuse saunalahtea silmään. ;)

Vastaa
Antti (vahvistamaton)

7

Tiedoksi kaikille, että kannattaa se tulla ostamaan tuolta saunalahdelta "pakettina" ja liittymäksi Ykkönen 3G, johon tulee sim-kortille ottaa uusi numero. Soittaa tai vastaanottaa yksi puhelu, jonka jälkeen heittää sim-kortti roskikseen. Maksat puhelimesta noin 300e (ainakin 60e vähemmän kuin normaalisti!) ja liittymän kuukausimaksut ovat 0 euroa!

Ole fiksu ja kuse saunalahtea silmään. ;)

Niin, heitä saunalahden kortti (0€/0,069€) roskiin, ja käytä sitä vanhaa Sonera Max (6.99/0.079/alotusmaksu 0,049) liittymää... Kiitos vinkistä! :)

Nojoo, eiköhän tämä optio ollut kaikille jo selvä. Harva silti haluaa ottaa "pöytälaatikkoliittymää" säästääkseen parikymppiä. Mutta jos haluaa kikkailla, ja muistaa irtisanoa liittymänsä parin vuoden päästä, niin mikäs siinä sitten.

Vastaa
Ode (vahvistamaton)

8

Kun vielä saisivat tätä myyntiin... Jostain syystä tätä ei olla saatu toimitettua jälleenmyyjille. Kaikissa liikkeissä missä olen käynyt on eioota tarjottu.

Jos ei tätä kohta saada markkinoille ni ostan Samsungin.

Vastaa
cride (vahvistamaton)

9

Nokia 6600 slide on tullut jo myyntiin, vaikka itse nokian sivuilla lukee viellä Nokia 6600 kohdalla tulossa pian, mutta itse näin Nokia 6600 sliden esim. Stockmannilla myytävänä ja hinta oli jotai 379e paikkeilla.

Vastaa
Miikka (vahvistamaton)

11

Puhelimen mukana tulee nokian "kaukosäädin" jossa on normaali kuuloke plugi. Hinta taisi olla tällä hetkellä stockmannilla 279e kanta-asikas tarjouksena.

Vastaa
Kooäm (vahvistamaton)

12

Ostin tänään, tingitty hinta 319 e Rovaniemellä. Komea laite, vähän arveluttaa kuitenki, kun päällykannen alaosan nappuloita painelee, on osittain "tyhjän päällä" ja natisee... Siis liukukannen alaosa ei istu tukevasti alaosan päällä. Toivotaan että kestää, on kuitenki 2 v. takuu...

Vastaa
tuitu (vahvistamaton)

13

Ostan huomenna kyseisen puhelimen, maksaa 285 €. Toivottavasti kestää paremmin kuin nykyinen N73, joka periaatteessa hajosi käsiin..

Vastaa
Eagle (vahvistamaton)

14

Hinta kehitys löytyy esim MB:n hintaseurannasta. Alin hinta on 260€ ja ylin 360€.

Vastaa
matu (vahvistamaton)

15

Itse ostin tuollasen tänään ja tingitty hinta 305 sisältäen mukaan 4gigasen muistikortin, suht hyvään hintaan lähti.

Vastaa
matu (vahvistamaton)

16

Itse ostin tuollasen tänään ja tingitty hinta 305 sisältäen mukaan 4gigasen muistikortin, suht hyvään hintaan lähti.

Vastaa
patse (vahvistamaton)

17

Gigantissa myyvät hintaan 199€ koska 6500 oli vedetty jostain syystä myynnistä

Vastaa
EagleWarru (vahvistamaton)

18

Hyvä puhelin. Ei ole ollut mitään ongelmia ja tyylikäs. 6600 Slide black magneta jonka ostin GSM-storesta tuli mukana yllätykseksi sairaan hyvät nappi kuulokkeet. Selvää parannusta nokialta vihdoin parempia kuulokkeita! Kaikin puolin olen tyytyväinen. Mini usbia ei pidä mennä kadottamaan :D

Vastaa
Foxing_Demon^ (vahvistamaton)

20

peruna, puhelimessa ei ole kuin yksi kamera, etupuolella oleva pieni jutska on valosensori, jolla päätetään, valaistaanko näppäimistön tausta vai ei.

Vastaa
jokke (vahvistamaton)

21

kyllä minä tuollaisen nokia 6600 sliden ostan ja luotan että ei hajoa käsiin... edellinen puhelin hajosi käsiin kun painelin PIN-koodia. kannattaako siis luottaa siihen että nokia 6600 ei hajoa 2-3 vuodessa?

Vastaa
erkki (vahvistamaton)

23

kuka hullu ostas puhelimen 300 saalla eurolla ku ne ei kestä kummiskkaa 3 vuotta kauvvenpaa

Vastaa
erkki (vahvistamaton)

24

kuka hullu ostas puhelimen 300 saalla eurolla ku ne ei kestä kummiskkaa 3 vuotta kauvvenpaa

Vastaa
jaa... (vahvistamaton)

25

kaatuu aina nokia software updatessa...
musiikki ei kuulu kovaa..
micro usb portti lagaa ihme kun ei ole tippunu vielä vaikka heiluu noin...
s40... -________-

mutta ei lagaa yhtään pakkasessa.

Vastaa
miku80
miku80

26

tilasin cyberphotosta ja maksoin 200. Musta pörssi ja Expert myy 229 euron hintaa. Latasin kartat ovi mapsista enkä saa sitä toimimaa ilimottaa vaa "GPS-YHTEYTTÄ EI OLE. HALUATKO MUODOSTAA BLUETOOTH-YHTEYDEN GPS-LAITTEESEEN"? mitä lie tarkottaa?

Soittajan ääni kuulostaa samalta ku kuuntelis kaivosta mut kun vaihtaa profiilin ulkoilma tillaa nii toimii vähä paremmin. Omat nauhotetut äänet ei kuulu kovin hyvin vaikka äänen asetus on kovimmilla

Miks tuon tietokonneesee liitettävän johon pittuutta on pitäny lyhentää metristä 20 senttii. Jos ois läppäri nii ei niinkää haittais mut kone lattialla nii ei hyvä. Muuteha hyvä puhelin valikot selkeet ja paljo toimintoja.

Vastaa
miku80
miku80

27

tilasin cyberphotosta ja maksoin 200. Musta pörssi ja Expert myy 229 euron hintaa. Latasin kartat ovi mapsista enkä saa sitä toimimaa ilimottaa vaa "GPS-YHTEYTTÄ EI OLE. HALUATKO MUODOSTAA BLUETOOTH-YHTEYDEN GPS-LAITTEESEEN"? mitä lie tarkottaa?

Soittajan ääni kuulostaa samalta ku kuuntelis kaivosta mut kun vaihtaa profiilin ulkoilma tillaa nii toimii vähä paremmin. Omat nauhotetut äänet ei kuulu kovin hyvin vaikka äänen asetus on kovimmilla

Miks tuon tietokonneesee liitettävän johon pittuutta on pitäny lyhentää metristä 20 senttii. Jos ois läppäri nii ei niinkää haittais mut kone lattialla nii ei hyvä. Muuteha hyvä puhelin valikot selkeet ja paljo toimintoja.

Vastaa
Sillattiis (vahvistamaton)

28

"Sisäänrakennettua GPS-paikanninta ei löydy, mutta tuki ulkoisille GPS-lisälaitepalikoille kylläkin on mukana."

Sitä se valittaa, että tarvitsisi olla ulkoinen bluetooth gps-moduuli jos haluat Mapsin tajuavan sijaintisi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja