Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Rannekellosta kännykkä

2
Matti Vähäkainu

Rannekellosta kännykkä
Mikäli unelmasi on ollut jäljitellä Maxwell Smartin tai James Bondin tyylisiä gadget-agentteja, on CECT tuomassa juuri sinulle sopivaa vempainta markkinoille. CECT Wrist rannekellokännykkä on jatkoa useille -- yleensä huonoille -- yrityksille puristaa matkapuhelin ranteesi ympärille. Tällä kertaa kelloa ei ole kuitenkaan pilattu karmealla ulkomuodolla tai olemattomilla ominaisuuksilla, päinvastoin.

Varsin siedettävän näköisessä kellopuhelimessa on 1,3 tuuman LCD-kosketusnäyttö ja rannehihnassa numeronäppäimet. Teknisistä ominaisuuksista parhaiten puhuvat FM Radio, MP3-soittoäänet, Bluetooth-valmius, GPRS-yhteydet ja 1,3 megapikselin kamera. Neljällä taajuudella toimivan GSM-puhelimen muistia voi halutessaan laajentaa muistikortilla ja 3GP/MP4 videota voi katsoa mukana tulevalla mediasoittimella. Tuotteelle luvataan 100 tunnin valmiusaika ja 150 minuuttia puheaikaa.
Vain 70 grammaa painava puhelin on tulossa sekä Euroopan että USA:n markkinoille ja hinnaksi kerrotaan 150 puntaa eli vajaa 190 euroa.Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja