Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Maps 2.0 valmistui

2
Matti Vähäkainu

Nokia Maps 2.0 valmistui
Erittäin laajassa vapaassa beta-testauksessa ollut Maps 2.0 on nyt valmistunut ja ladattavissa tietysti ilmaseksi. Helmikuussa julkaistua beta-versiota ladattiin Nokialta yli 240,000 kertaa ja mm. käyttäjäkokemusten perusteella muovattu Maps on kokenut paljon uudistuksia. Tärkeimpinä näistä mainittakoon parannukset auto- ja erityisesti kävelynavigoinnissa, uudet multimediaa hyödyntävät kaupunkioppaat, satelliitti- ja hybridinäkymä sekä uusi käyttöliittymä.

Paljon kohua ja kritiikkiä herättänyt navigointi- ja ääniohjauspalvelu on pysynyt maksullisena. Myös kaupunkioppaiden lataus on maksullista. Nokia Mapsin kartat toimittaa Navteq ja TeleAtlas, karttoja on yli 200 maasta ja niistä navigoitavia yli 70. Voit ladata kartat suoraan puhelimeesi tai käyttämällä Nokia Map Loaderia. Uuden Maps -sovelluksen puolestaan voit ladata täältä.
Alla kuvia sovelluksesta sekä navigointipalveluiden hinnat, Suomi kuuluu kategoriaan A.Kommentit (2)

Tomba_76 (vahvistamaton)

1

Hienolta näyttää täytyy kyl myöntää, harmi vaan kun on nämä garminint ja kumpanit parempia tai no jos mieli muuttuu ni sitten...

Vastaa
N70 + Gps (vahvistamaton)

2

onko ilmaista navigointiohjelmaa?
saa olla englanniksikin.
omistan n70 puhelimen erillisellä gps paikannuslaitteella.
ohjelmistojen hintojen takia laite on ollut käyttämätön.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja