Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta kosketusnäytöt useampiin hintaluokkiin

2
Markus Lehtiniitty

Nokialta kosketusnäytöt useampiin hintaluokkiin
Anssi Vanjoki, Nokian Markets-yksikön johtaja, on kertonut Reutersin haastattelussa Nokian tuovan kosketusnäytöt useampiin hintaluokkiin - niin halpamalleihin kuin myös kalliimpiin multimediatietokoneisiin.

"Kosketusnäytöllisten puhelinten markkina on nykyisin ’niche-markkina’. Me tähtäämme aina siihen, että pystymme kattamaan kaikki segmentit" kertoi Vanjoki Reutersin haastattelussa. Kuten aiemminkin on kerrottu, Nokialta on tulossa kosketusnäyttölaite tämän vuoden aikana. Julkisuuteen on vuotanut kuvia Nokian Tube-koodinimellä kehitettävästä 5800 XpressMedia -laitteesta.
Nokia näkee Vanjoen mukaan Applen uuden iPhonen hyvänä asiana, sillä se tuo uusien puhelinten ominaisuuksia ihmisten nähtäville ja näin hyödyntää koko alaa. Operaattoreiden palvelut saavat myös enemmän potentiaalisia käyttäjiä ja näin niitä kehitettäneen enemmän.

Nokia on arvioinut multimedialaitteiden markkinoiden olevan 180 miljoonaa kappaletta tänä vuonna.

Kommentit (2)

Erpe (vahvistamaton)

1

HYVÄ NOKIA!! Kunhan nyt vielä ois toimivia ne kosketusnäytöt nii menis kaupaks. :D

Vastaa
easton94
easton94

2

Kyllä se Nokia paras puhelinvalmistaja on (omasta mielestä), itselläni Nokia N82 ja todella tyytyväinen. Milloinkohan ensimmäiset kosketusnäytölliset puhelimet tulevat myyntiin? Toivotaan ettei ihan kymmentä vuotta mene :S

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja