Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta neljä uutta Supernova-puhelinta

13
Matti Vähäkainu

Nokialta neljä uutta Supernova-puhelinta
Nokia julkaisi nyt virallisesti jo pitkään netissä "huhutut" Supernova-mallit. Mallistosta löytyy neljä trendipuhelinta, joita on mahdollista koristella Xpress-On-värikuorilla. Jokainen puhelin käyttää alustanaan Nokian omaa Series 40 (S40) -alustaa.

Malleista halvimmassa 7210 Supernova -mallissa on radio, mp3-soitin ja kahden megapikselin kamera. Pykälää kalliimpi 7310:sta löytyy näiden lisäksi myös TV-liitäntä. 7510 Supernova on simpukkamallinen puhelin, jossa on kahden aiemman mallin tapaan radio, mp3-soitin ja kahden megapikselin kamera. Kallein 7610 Supernova on liukukantinen puhelin, josta löytyy edeltävistä malleista poiketen 3,2 megapikselin kamera. 7310 -mallin tapaan 7610:ssa on myös TV-liitäntä. Kaikissa malleissa on GPRS/EDGE- ja Bluetooth-yhteydet sekä micro-USB-liitäntä.
Vuoden toisella ja kolmannella neljänneksellä kauppojen hyllyille ilmestyvät puhelimet ovat hinnoiteltu seuraavasti: 7210 - 120 euroa, 7310 - 155 euroa, 7510 - 180 euroa, ja 7610 - 225 euroa.


Nokia 7210 Supernova

Nokia 7310 Supernova

Nokia 7510 Supernova

Nokia 7610 Supernova

Kommentit (13)

qweerttrywty (vahvistamaton)

2

Olenko aivan hakoteillä jos väitän että symbian ei liity mitenkään nokian omaan S40 -käyttikseen? Viitaten artikkelin tekstiin: "..Symbian-käyttöjärjestelmän S40-versiota."

Vastaa
Cyka (vahvistamaton)

4

Eikö ole WLAN:ia?! Outoa, jos ei sillä kännythän vaikuttaa olevan suht korkeahintaisia. 3,2 MP varsinkin maksanee muutaman satasen. Mielestäni WLAN saisi olla vakkarina vaikka kaikissa jo nykyään, kuten Bluetooth melkeinpä oli jo 3 vuotta sitte.

Vastaa
eräs (vahvistamaton)

6

Kyllähän S40 = ISA on hyvin kaukana S60 = Symbian maailmasta. Luulisi kumminkin puhelimiin liittyvällä sivustolla olevan asiantuntemusta edes tämän verran

Vastaa
dRD (vahvistamaton)

7

Perinteinen perjantaiuutismoka (joita myös maanantaisin usein havaitaan) tuo S40/Symbian -sekoilu, korjailemma, pahoittelut :-)

Vastaa
OneMember
OneMember

9

Onhan näitä Supernova malleja jo odotettu, mutta taitaa olla vain päältä kauniita.

Noista eniten kiinnostaa tuo 7610.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja