Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Soneralta Suomihinnat 3G iPhonelle

60
Matti Vähäkainu

Soneralta Suomihinnat 3G iPhonelle
Sonera kauppaa 11. päivä heinäkuuta julkaistavaa 3G iPhonea usealla eri liittymämallilla. Pakettimuotoiset liittymät ovat samanlaiset kuin Ruotsissa. Small, Medium ja Large -liittymät sisältävät 100, 250 ja 1000 minuuttia puhetta/kappaletta tekstiviestejä/megaa dataliikennettä. Näiden hinnat ovat samassa järjestyksessä 31,69 €/kk, 51,49 €/kk ja 89,99 €/kk. Kuukausimaksun lisäksi puhelimesta joutuu maksamaan (edelleen samassa järjestyksessä - 8GB/16GB) 159€/245€, 79€/165€ ja 1€/85€.

Lisäksi iPhone on ostettavissa kerralla omaksi 429€ (8GB) ja 519€ (16GB) hinnalla, johon voi paketoida minkälaisen tahansa Minun Sonera -liittymän. Kaikki iPhone-liittymät ovat kuitenkin kytkykauppaliittymiä, joiden sopimus kestää 24 kk. Jotta ihmiset saisivat edes jotain selkoa mitä juuri selitin niin tässä selkeämpi taulukko:

Kommentit (60)

teosto
teosto

1

somero repii kyllä tästä kovat rahat

saisivat myydä ihan pelkkiä puhelimiakin niin perus tallajakin sen saisi

Vastaa
thejammy
thejammy

2

kiroon stna ikuiseen tuleen sen joka keksi nämä pakettipuheluhrvelit...ainut järkeva on tuo minun sonera liittymä jossa taasen sitten onkin kalliimmat hinnta kun muissa vastaavissa.

Vastaa
kerbo
kerbo

3

HAH!!

Morjes mitä hintoja!! Ja liittymissä vielä jotain puhelun aloitusmaksuja!?! WTF?

Kallein paketti melkein huntin kuussa. Ja puhelimestakin joutuu vielä maksamaan...

Kyllä Sonera nettoo.

Pysyn Nokiassa ja huippuhyvässä Symbian käyttiksessä.

Vastaa
Taitsikka
Taitsikka

4

TeliaSonera on Suomen kallein operaattori. Jännä kun asiakkaita riittää silti. Itse vaihdoin kännyliittymän pois järjettömien hintojen vuoksi.

Vastaa
Jouko?
Jouko?

5

Kylläpä on hinnat korkealla.. 429€ puhelimesta? ei kiitos ainakaan kun parempia puhelimia saa halvemallakin..

Vastaa
NeoGeo1
NeoGeo1

6

Sonera on kyllä varsinainen verenimijä puheluiden alotusmaksutkin.
Vois ehkä mennä vielä kipurajoilla toi minun sonera liittymä, mutta eihän sihe paskaan saa samanlaista halpaa mobiililaajista ku saunalahdel/elisal eli 384kbit 9,9€ kuussa rajottamaton määrä dataa. Kattoo nyt sortuuko sitä tollasee, 24kk operaattorilukittuna on kyl pitkä aika...

Vastaa
t0nza90
t0nza90

7

Huhhuh, ei kyllä tule kauppoja Soneran kanssa...
Halvimman vaihtoehdon 24kk hinnaksi tulee 1000e ja kalleimman YLI 2000e, mikä on aivan järkyttävää riistoa. MinunSoneraa tuskin kannattaa ajatellakaan mobiililaajakaistan puuttumisen tai ylihintaisuuden johdosta...

Nyt vaan odotellaan tietoja SIM-lukituksesta ja sen murtamisesta...kai se puhelin pitää amerikasta tilata joka tapauksessa :E

Vastaa
j16
j16

8

Iphone maksaa siis Suomessa tolla minun söneerä 429e+24x1,99e=476,76e 8 gigan malli ja 566,76 euroa 16 gigan malli. Soneralle on siis pakko maksaa tuo kaksi euroa kuussa 24 kuukauden ajan(48e). Siihen vain joku purku ohjelma ja toinen kortti sisään.

Vastaa
aapee81
aapee81

9

Tutkikaas ensin soneran hinnastot, ennen kuin alatte itkeä.
Minun sonera -liittymään ei tule puheluihin aloitusmaksuja, jos ottaa jonkunlaisen puhepaketin (alk. 50min/5.90e/kk) - eiköhän tuollakin puhelimella ole tarkoitus joskus soittaakin ja kyllä siihen saa sen kiinteän datankin. 14.90e/kk ja se on 512kbit, eikä mitään 384, kuten esim joku saunalahti. Ja siihen +4.90e lisää, niin mennään jo 1Mbit nopeudella. Ja on rajoittamaton netti. Mitä verkon kattavuuteen tulee, niin kyllä taitaa vaan olla toimivin kuitenkin muihin nähden. Elisa ei ainakaan kovin loista verkon toimivuudella (ja samaa p*skaa se saunalahtikin käyttää).

Vastaa
Tenttu (vahvistamaton)

10

Kyllähän nuo yritykset tulevat näitä ostamaan, mutta laittoivat kyllä aivan sikahinnat, joten kyllä tuo kalliiksi tulee peruskuluttajalle. Johtaa siihen, että luuri ostetaan yhä ulkomailta halvemalla. Teeeelia Suunera näytti taas osaamisensa, lollero.

Vastaa
aapee81
aapee81

11

Ja kuuluuhan noihin paketteihin muuten ilmainen homerun wlan käyttö, mitä suomestakin löytyy jo netin mukaan yli 1500kpl erilaisista julkisista paikoista ja hotelleista. Eikun vaan hotellin pihaan surffaamaan, jos ei kukkarosta löydy noita euroja omaan laskuun surffata.

Vastaa
xenico
xenico

12

Jumankekka mitä hintoja!! Nyt vaan odotellaan sitä, että Elisa ottaa tuon puhelimen myyntiin, jolloin päästään edes jonkinlaisiin rajoihin. Vaan kyllä yritetään rahastaa todella tuolla puhelimella. Tulee olemaan kivaa, kun joku ämmä sieltä soneralta soittaa ja kertoo nuista hinnoista. No soitampa sitten yhdelle ihmiselle tuonne ranskaan, ja käsken sieltä lähettää sen puhelimen tänne.
Tulee varmasti sonera huomaamaan, että ei tuo puhelin tule tekemään kauppoja nuilla hinnoilla. Ikinä en Såneran hinnotteluun rupea!

Vastaa
flyornot
flyornot

13

kyl nyt sonera koittaa pahemman kerran vetästä suomalaisii kakkoseen.. no tämän saattoi arvata jo 2 viikkoa sitten kun sai tietää että sonera saa monopolin..

Vastaa
k0jootti
k0jootti

14

Jotenkin naurettavaa miten Sonera kehtaa aliarvioida kuluttajia tällä tavalla. Typerää laittaa rajoitteita datansiirrolle, kun muut operaattorit tarjoavat noita rajoittamattomia palveluita.
Hinnatkin ovat Soneralle ominaisesti järkyttävän korkealla. Eikös tuon kytkysopimuksella myymisen pitänyt olla lainvastaista, jos puhelinta ei saa ostettua ilman kytkyä?
Odotukset olivat korkealla tämän luurin suhteen, mutta jos tuota ei alle 400€:n saa ilman kytkypaskaa niin jääpi ostamatta. Toisaalta olen kyllä ollut Soneran asiakas jo melkein 8 vuotta, että sinäänsä tuo 24kk sitoutuminen ei paljoa haittaisi kun olen hiukan laiska liittymänvaihtojen suhteen. Jos vain saisivat jonkin järkevän datapaketin rakenneltua niin kaipa tuota voisi harkitakin.

Vastaa
Epeh
Epeh

15

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti aapee81:

kyllä siihen saa sen kiinteän datankin. 14.90e/kk ja se on 512kbit, eikä mitään 384, kuten esim joku saunalahti. Ja siihen +4.90e lisää, niin mennään jo 1Mbit nopeudella. Ja on rajoittamaton netti. Mitä verkon kattavuuteen tulee, niin kyllä taitaa vaan olla toimivin kuitenkin muihin nähden. Elisa ei ainakaan kovin loista verkon toimivuudella (ja samaa p*skaa se saunalahtikin käyttää).

Saunalahden sivuilta poimitut hinnat:

Mobiililaajakaista 384 max. 384 kbit/s 9,80 €/kk
Mobiililaajakaista 512 max. 512 kbit/s 14,80 €/kk
Mobiililaajakaista 1M max. 1 Mbit/s 19,80 €/kk
Mobiililaajakaista 2M max. 2 Mbit/s 29,80 €/kk

Eli käytännössä täysin samat hinnat on kuules saunalahdellakin...

Ja nyt uuden 3G iPhonen myötä Soneran kannattaisi parantaa 3G verkkoaan Elisan tasolle. Soneran 3G verkko on tällä hetkellä huonoimpia Suomessa. Toimii käytännössä vain pääkaupunkiseudulla, mikä monille on ongelma.

Vastaa
kane_k
kane_k

16

aikaisemmasta uutisesta:

Lainaus:

iPhone 3G on tulossa saataville vuoden 2008 aikana 70 maahan. Ensimmäisiin 22 maahan se saapuu 11. heinäkuuta, mukaan lukien Suomi. iPhone 3G tulee markkinoille kahdella eri muistikoolla: 8 ja 16 gigatavua. Näistä kahdeksangigaisen hinnaksi tulee joka puolella maailmaa maksimissaan 199 dollaria (edellinen malli 399 dollaria), joka euroalueella tarkoittaisi toteutuessaan vain noin 130 euron hintalappua.

ja sonera kauppaa kasigigasta 429€

Vastaa
Sokea (vahvistamaton)

17

Kun kerran nämä sivut ovat vain yhdelle tarkkuudelle tehdyt. Olisikohan mahdollista laittaa noihin pienennettyihin kuviin vaikka linkki suurempaan kuvaan josta saisi jotain selvääkin?

Vastaa
Bluekkis
Bluekkis

18

Lainaus:

aikaisemmasta uutisesta:

Lainaus:

iPhone 3G on tulossa saataville vuoden 2008 aikana 70 maahan. Ensimmäisiin 22 maahan se saapuu 11. heinäkuuta, mukaan lukien Suomi. iPhone 3G tulee markkinoille kahdella eri muistikoolla: 8 ja 16 gigatavua. Näistä kahdeksangigaisen hinnaksi tulee joka puolella maailmaa maksimissaan 199 dollaria (edellinen malli 399 dollaria), joka euroalueella tarkoittaisi toteutuessaan vain noin 130 euron hintalappua.

ja sonera kauppaa kasigigasta 429€

199 dollarin hinnassa on kyse kytkykauppa hinnasta mikä kyllä toteutuu medium ja large paketeissa.

Vastaa
Bluekkis
Bluekkis

20

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti kane_k:

no mutta onhan tuo minun sonera liittymäkin kytkykauppa? :)

Juu mutta siinä ei ole puhelimen hintaa siirretty kuukausimaksuihin kuten kytkykaupassa normaalisti.

Vastaa
ramu2000
ramu2000

23

mulle se on ihan sama halpeneeko se puoles vuodes 50e.
Aion ostaa puhelimen mutta ilman kytkykauppaa, en tosiaan maksaa itteni kipeeksi soneran liittymällä.

Vertailua, jos lataisit 4,3 gigan leffan netistä small liittymällä joutuisit maksaa 5000e siitä lystistä. ja 512 liittymällä siinä lataisit n.18h... Ajattele, se tekis n.7c/s sun latauksest... hmmm, ihmettelen ettei ole tullut mitään iltalehti höpäskää tästä asiasta, luulis et joku on tehnyt tämän virheen.

Edit:
Tekis mieli kysyä soneralta että onko tämä mahdollista? Jos lataan vaikka 6,6gigaa niin joutuisinko maksaa 10 000e siitä?

Vastaa
Galactic
Galactic

24

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti aapee81:

Tutkikaas ensin soneran hinnastot, ennen kuin alatte itkeä.
Minun sonera -liittymään ei tule puheluihin aloitusmaksuja, jos ottaa jonkunlaisen puhepaketin (alk. 50min/5.90e/kk) - eiköhän tuollakin puhelimella ole tarkoitus joskus soittaakin ja kyllä siihen saa sen kiinteän datankin.


Jos oletetaan että puhuu tuon 50 minuuttia kuussa tulee se esimerkiksi Kolumbus K1:llä, Saunahti Ykkösellä, Tele Finland Pulinalla dna Onnella maksamaan 3,45€ + kkmaksu yhteensä 4,11€. Pienemmän GSM Suomen Liittymällä vastaava luku olisi 3,54€.
100 minuuttia kuussa puhuville GSM Suomi Liittymä 6,49€/kk, K1/Ykkönen/Pulina/Onni 7,56€/kk ja Soneran 100min-paketti 9,90€/kk.

Vastaa
Pena (vahvistamaton)

25

Minun Sonerassa on mahdollisuus valita rajataon tiedonsiirto. Muutenkin moni huutelee tietämättä mitä huutelee -> nimimerkkien takaa on aina hyvä ulvoa niin ei tarvi pyöriä snägärillä sonikkina.

Vastaa
janiin
janiin

26

Ainut järkevä tapahan tuo iPhone on maksaa käteisellä ja minun sonera liittymällä, joissa on hinnat on suhteellisen kohdallaan esim 500min=19,90€ + 50txt=1,90 + 1Mb kaistalla rajaton käyttö 19,90
yhteensä 40,70€ kk:ssa ei mielestäni oo paha hinta liittymästä jolla pärjää suhteellisen vaativas käytös. Ja juurihan sonera voitti mikrobitin testissä mokkula vertailun eli 3G verkon pitäisi toimia.

Vastaa
Sean_
Sean_

27

Voiko iPhonea kuitenkin käyttää jos ostaa puhelimen käteisellä(429,-) ja siihen tuo paketti ilman tekstareita ja puheluita (1,99/kk) eli 429 + 24kk x 1,99 = 476,76 jos sulla on jo ennestään Minun Sonera paketti(3g puhelin ja liittymä)?
Sain sen käsityksen, että Minun Sonera puhelimia voi käyttää muilla Minun Sonera korteilla.
Sillä tavalla tosta tulis tosiaan ihan kohtuu hintainen paketti.

Vastaa
Drunkken
Drunkken

28

:E Taidan ostaa ensimmäisen version iPhonesta eBaysta kun taitaa saada melko halvalla sittenkuin 3G tulee kauppoihin.
Ei se 3G kuitenkaan täälläpäin toimi, ja tähänkin asti pärjännyt tuolla nopeudella, jotain 10-25kb/s :P

Vastaa
Xaboom
Xaboom

29

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Sean_:

Voiko iPhonea kuitenkin käyttää jos ostaa puhelimen käteisellä(429,-) ja siihen tuo paketti ilman tekstareita ja puheluita (1,99/kk) eli 429 + 24kk x 1,99 = 476,76 jos sulla on jo ennestään Minun Sonera paketti(3g puhelin ja liittymä)?
Sain sen käsityksen, että Minun Sonera puhelimia voi käyttää muilla Minun Sonera korteilla.
Sillä tavalla tosta tulis tosiaan ihan kohtuu hintainen paketti.

Tietokone.fi:ssä oli tuollainen:

Lainaus:

Iphonen saa myös työsuhdeliittymään, eli laite on operaattorilukittu, ei sim-lukittu.


Lähde: http://www.tietokone.fi/uutta/uutinen.asp?news_id=34365&tyyppi=1

Vastaa
mjk
mjk

30

Johan sonera pyytää ja vielä ko puhelin on lukittu (todennäköisesti) ja sop. 24 kk...8 gb 426...husp tuli kalliiksi.

Itse ostaisin vaikka tämän: http://www.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=80754583, ei lukittu ja hinta kohillaan on 16 gb joten osto tulisi halvemmaksi kuin KYTKY ! vaikka nyt maksaisi 20-40 € enemmän mutta säästäisi sen reilusti vaikka dna-liittymää käyttäessä.

No kahelihan ei ole välttämättä pyytäjä vaan se joka ostaa :-), ainakin soneran hinnoilla.

Vastaa
Teemu

31

Kallista on! Jos iPhone tänne tulee niin ostan sen kerralla ja otan kylkeen halvan liittymän.

Vastaa
ramu2000
ramu2000

32

Mietin että ostanko sen soneran halvimman liittymän mukaan vai odotanko vähän aikaa jos itse puhelin tulee lukitsemattomana, mitä mieltä olette?
Vai onko soneralla niin kova sopimus että puhelin tulee olemaan se 2v vain ja ainoastaan soneran halussa?

Vastaa
jehu80
jehu80

33

Ei noi suorahinnat mun mielestä ihan älyttömiä ole, vai millä tuota sitten muualla myydään?

Käytännössä siis puhelin 429€ tai 519€ mallin mukaan ja liittymäpalvelut saa valita vapaasti.

Esim.

- 350 min 19,90 €/kk (0,057 €/min)
- 50 sms 1,90 €/kk (0,038 €/sms)
- rajoittamaton data 14,90 €/kk
= 36,70 €/kk

Jo noin pienessä puhepaketissa minuuttihinta jää alle 0,069 €/min, joka on varmaan yleisin DNA liittymä jne. jota useimmat pitävät niin halpana. Suuremmissa paketeissa yksittäinen minuutti on vielä huomattavasti halvempi.

Mielestäni pakettihinnat ovat ihan ok, mutta itse puhelimen hintatasosta en osaa sanoa, kun en tiedä onko tuo 429/519€ siitä paljon vai vähän..?

Vastaa
KarZan
KarZan

34

Mikä tuossa iPhonessa niin porukoita kiinnostaa. Ainoa muihin verrattuna hyvä puoli on sen näyttö ja käyttöliittymä. Muut ominaisuudet ovatkin sitten jo kauan sitten olleet muissa puhelimissa. Jo Nokian E70 on muilta ominaisuuksiltaan parempi.
Kamerakin on aika onneton eikä edes mms viestejä voi lähetellä.

Vastaa
tw1st
tw1st

36

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti KarZan:

Mikä tuossa iPhonessa niin porukoita kiinnostaa. Ainoa muihin verrattuna hyvä puoli on sen näyttö ja käyttöliittymä. Muut ominaisuudet ovatkin sitten jo kauan sitten olleet muissa puhelimissa. Jo Nokian E70 on muilta ominaisuuksiltaan parempi.
Kamerakin on aika onneton eikä edes mms viestejä voi lähetellä.


E70, lol. Voiko surkeampaa käyttöliittymää olla kuin kyseisessä puhelimessa? Ominaisuudet siinä ovat kyllä melkein täysi kymppi, mutta käytettävyys hipookin sitten nelosta. Kaikki on sekaisin valikoissa eikä mistään asetuksista saa mitään selvää, jos edes onnistuu löytämään haluamansa asetukset jostain puhelimen uumenista, ei siis mitään logiikkaa. Ja mitä helvettiä se nauhoitus-nappi tekee siellä E70:n sivussa, sen painamiselta ei voi välttyä ja sitten on kiva poistella satunnaisia nauhoituksia joita puhelin on nauhoitellut harhapainalluksilla.

Vastaa
ramu2000
ramu2000

37

kuka niitä mms viestei lähettää. olen joku 2-3krt tehny sen hupin ja olisin voinut olla sitä tekemättä. Eipä toi n95 kamera ole mikään huippu vaik onkin 5mpix kamera.

Vastaa
Xaboom
Xaboom

38

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti ramu2000:

kuka niitä mms viestei lähettää. olen joku 2-3krt tehny sen hupin ja olisin voinut olla sitä tekemättä. Eipä toi n95 kamera ole mikään huippu vaik onkin 5mpix kamera.

Kyllähän niitä ihmiset lähettää nykyjään aika paljon. Tyttöjen kanssa on mukava sukupuolielimistä vaihdella kuvia, kun ei satuta lähekkäin olemaan =)

Vastaa
Pupa86
Pupa86

39

Aivan järkyttävät hinnat, mutta eipä tullu yllätyksenä, kun Sonerasta on kerran kyse. Saunalahti olis varmaan pystynyt polkemaan hintoja hieman kuluttajaystävällisempään muotoon, mutta ei auta itku. Ostakoon ken ostaa, itse en sitä ainakaan Suomi-hinnoilla tee. Jospa Kiinasta sit duunireissulla nappais yhden mukaan.

Vastaa
Nicto
Nicto

40

Kertokaapas pari asiaa...
Ensinnäkin, oletetaan, että ostan ton puhelimen minun sonera liittymällä
ilman puhe/txt paketteja, kk-maksu olisi siis 2€
Mitenkäs sitten 2v jälkeen, kun sopimus loppuu, voiko siihen hankkia toisen operaattorin liittymää kun se on operaattorilukittu

Ja eikö tolla voi ottaa yhteyttä vaikka oman kämpän langattomaan nettiin ja käyttää sitä kautta ilmatteeks?

Vastaa
Quiote
Quiote

41

Kytky= en osta.
Sonera= en todellakaan osta.

iPhonen ostan heti kun saa ilman kytkyä.. toivottavasti ei joudu kauan odottamaan..

Vastaa
Plasticma
Plasticma

42

Liekö taulukossa virhe, kun paketin yli menevien palveluiden hinnoissa puhelun aloitusmaksu on smallia lukuunottamatta 0,49€. Se kuulostaa meikäläisestä aikas suurelta, suorastaa törkeältä lailliselta ryöstöltä. Tainnut jäädä (toivottavasti) nolla puuttumaan, kun smallissa on kuitenkin 0,049€.

Vastaa
mjk
mjk

43

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Plasticma:

Liekö taulukossa virhe, kun paketin yli menevien palveluiden hinnoissa puhelun aloitusmaksu on smallia lukuunottamatta 0,49€. Se kuulostaa meikäläisestä aikas suurelta, suorastaa törkeältä lailliselta ryöstöltä. Tainnut jäädä (toivottavasti) nolla puuttumaan, kun smallissa on kuitenkin 0,049€.

Luit ihan oikein ei virhettä taulukossa....siis 0.49€ !

Vastaa
mjk
mjk

45

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti S-Man:

Täältä voi tarkistaa, että ei nyt kuitenkaan 49:ä senttiä aloitusmaksu ole.

Hienoa oli virhe siis 0.049€...tuo kuulostaa jo "pikkuisen" paremmalta.

Vastaa
Plasticma
Plasticma

46

Vaikka olikin pikku virhe, niin silti aloitusmaksu on rahastusta. Mut onhan se niin, et jollain se yrityksen tuotto on otettava.

Vastaa
janiin
janiin

47

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Plasticma:

Vaikka olikin pikku virhe, niin silti aloitusmaksu on rahastusta. Mut onhan se niin, et jollain se yrityksen tuotto on otettava.

Onhan se alotusmaksu(0,049€) Elisallakin, mut tosiaan sitä alotus maksuahan ei mee puhepaketin puheluista. Eli käytännös ei merkitysä.

Vastaa
jehu80
jehu80

49

En ymmärrä tuota laskelmaa minun sonera liittymän osalta, siis sehän ei yksinkertaisesti pidä paikkaansa...

Minun Sonera liittymällä puhelin maksaa tasan 429€ / 519€ ja puhelut sun muut maksetaan sen mukaan mitä otetaan. Se on niin yksinkertaista.

Vastaa
Jursa
Jursa

50

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jehu80:

En ymmärrä tuota laskelmaa minun sonera liittymän osalta, siis sehän ei yksinkertaisesti pidä paikkaansa...

Minun Sonera liittymällä puhelin maksaa tasan 429€ / 519€ ja puhelut sun muut maksetaan sen mukaan mitä otetaan. Se on niin yksinkertaista.


Siihen päälle nuo maksut esim kuukausimaksu joka muuttaa 429€ --> 476,76

eli jos soneran kytkyllä ottaa niin ehdottomasti minun sonera joka on kyllä kallis mutta sen hinta on 476,76 ja esim. small kytkyn lopullinen hinta 919,56

Vastaa
aapee81
aapee81

53

Paljonkohan tuon puhelimen pitäis maksaa, että nämä valittajat sen ostaisi? Halpahan tuo on vielä, kun vertaa vaikka Nokian N95, jonka hinta taitaa vieläkin olla tuota luokkaa, vaikka on myynnissä ollu jo reilun vuoden. Tuntuu, että nämä valittajat ostaa sen puhelimen sitten kun sen saa alle 100e.
Kertokaa joku mitä tuo iphone maksaa jenkeissä?

Vastaa
renttu85 (vahvistamaton)

54

ei hinnassa mielestäni mitään vikaa ole.
Päälle 400e on ihan hyvä jos vaan saisi ilman sitä helvatan kytkyä!
Liittymää en rupea vaihtamaan enkä varsinkaan sitoutumaan mihinkään kahdeksi vuodeksi!
On se merkillistä kun ei nykyään saa tavaraa ostaa rahalla kaupasta sitoutumatta mihinkään...

Jää kyllä "ostamati" vaikka ennakkotilaaja olinkin. Toivottavasti saisi piakkoin ilman kytkyä.

Vastaa
aifi
aifi

55

Mistä noita Iphoneja voi tilata Italiasta? Sieltä kuulemma saa ilman kytkyjä halvempaan hintaan.

Vastaa
Plasticma
Plasticma

57

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti crackmann:

Tuo puhelun aloitusmaksu on Largessa ihan naurettava! 50 senttiä!!!

Etkö lue aikaisempaa keskustelua?
Siinä on paikattu taulukkoon sujahtanyt painovirhe.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja