Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian Tube uudessa Batman-elokuvassa; käyttöliittymästä kuvankaappauksia

5
Markus Lehtiniitty

Nokian Tube uudessa Batman-elokuvassa; käyttöliittymästä kuvankaappauksia
Nokian koodinimellä Tube tunnettu ensimmäinen kosketusnäytöllä varustettu S60-älypuhelin on mukana uudessa Batman-elokuvassa Yön ritari.

Vielä julkaisematon Tube vilahtaa elokuvassa muutaman sekunnin ajan. Tuben varsinainen myyntinimi on aiempien tietojen mukaan joko 5800 XpressMusic tai 5800 XpressMedia ja sen odotetaan tulevan markkinoille loppuvuoden aikana.

Olemme kertoneet Tubesta jo monesti aiemminkin.Tulevasta kosketusnäyttöjä tukevasta S60-versiosta on myös ilmestynyt verkkoon muutama kuvankaappaus. Uutta käyttöliittymässä ovat näytön reunassa sijaitsevat suurikokoiset, sormella paineltavat kuvakkeet. Kuvakkeista pääsee sovellusvalikkoon, valmiustilaan tai saa näytölle esiin näppäimistön. Valmiustilassa on myös mahdollista kääntää näyttö pystyasennosta vaakasuuntaan kuvaketta painamalla.


Uudet kuvankaappaukset ovat resoluutioltaan 640x480 pikseliä. Tubessa on kuitenkin resoluutioltaan hieman pienempi 640x360 pikselin näyttö. Kuvankaappaukset eivät ole peräisin mistään laitteesta vaan S60-teemojen kehitysohjelmistosta.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
Wautsi!

2

Puhelinvalmistajat näköjään pyrkivät enemmän ja enemmän mukaan elokuvateattereiden kassamagneetteihin. Paljonkohan Nokian piti maksaa tuosta mainospaikasta?

Jopa Jackassin Bam Margera piteli BlackBerrya yhdessä jaksossa niin ettäpuhelin näkyi selvästi noin 5-8 sekuntia. Eikä varmasti Margera sitä hyvää hyvyyttään tehnyt, eli uskon että RIM maksoi siitäkin mainospaikasta. Taktista.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Cellular (vahvistamaton)

3

No eipä tuo todellakaan mitenkään kovin uutta ole. Ja vaikka varmasti hyvin ajateltu piilomainonta onkin niin ei tuota varmaankaan tuosta elokuvasta kovin helposti erota. Varsinkin jos se on ehkä noin sekunnin ruudussa niinkuin kuvankaappauksesta voisi ymmärtää.

Esimerkiksi elokuva nimeltä Cellular (2004) perustui kokonaan nokian 6600 puhelimen käyttöön. Siinä voi jo puhua vähän suuremmasta mainonnasta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
erpe (vahvistamaton)

4

Eikö tuosa oo sitä kiihtyvyysmittaria ko pitää kuvakkeesta kääntää näyttö? Se ois ihan hieno juttu, mutta ei toki välttämätön. :D

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Nokias bitch (vahvistamaton)

5

Juurihan Nokia kommentoi tuota että tuo puhelin on tehty vartavasten tuota elokuvaa vasten, eikä ole tulossa myyntiin :P Ainakaan tuota mallia :o
"In the summer blockbuster, The Dark Knight, a Nokia device is prominently featured. We worked closely with the producers of The Dark Knight to develop an appropriate device that would suit the technology-savvy character of Batman. The Nokia device used in the film is not a commercial product—at this point."

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja