Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 5320 XpressMusic saatavilla

17
Markus Lehtiniitty

Nokia 5320 XpressMusic saatavilla
Nokia 5320 XpressMusic kuuluu toistaiseksi edullisimpien S60-käyttöliittymällä varustettujen puhelinten joukkoon. Hintaa sillä on noin 250 euroa. 5320:ssa on S60-alustan uusin versio (3rd Edition, Feature Pack 2).

All About Symbian -sivustolla kerrotaan hieman 5320:n antamista ensivaikutelmista kuvien kera.
5320 XpressMusic on suunnattu musiikin kuuntelemiseen ja se tarjoaa musiikkipuolella muun muassa standardin 3,5 mm:n kuulokeliitännän, Bluetooth-stereotuen ja erilliset musiikinohjausnäppäimet puhelimen sivussa. 5320 on nelitaajuus-GSM-puhelin sekä kaksitaajuus-3G-puhelin (900/2100 MHz) GPRS/EDGE/HSDPA-datayhteyksillä varustettuna. Kamera 5320:ssa on tarkkuudeltaan vain kaksi megapikseliä. Painoa on 90 grammaa.

Nokia 5320 XpressMusicin tekniset tiedot löytyvät Puhelinvertailu-osiostamme.

Kommentit (17)

kova phooni (vahvistamaton)

1

Tässä on kyllä aika hyvä sellainen peruspuhelin. Päivitetty trendiversio N70stä. Hinta laatusuhde kohdallaan. Ja samalla ominaisuuksia löytyy hintaan verrattuna kiitettävästi. Itseä ihmetyttää tämä iPhone kikkailu, koska hinta on julmettu ja speksit olemattomat. 5320:kin pesee ominaisuuksillaan iPhonen monella osa-alueella http://www.puhelinvertailu.com/vertaa.cf...apple_iphone_3g

Vastaa
aatutee (vahvistamaton)

2

kiva luuri on kyllä, mutta miten näppäimet... näyttävät aika hötöisiltä...

Vastaa
Niin vai? (vahvistamaton)

3

Kova Phoonille tiedoks, että kyllä iPhone tään Nokian pesee ja niillä ominaisuuksillaan varsinkin. Siinä on gps, wlan, isompi ja tarkempi KOSKETUSnäyttö ja mitä lie muuta, jota tuossa Nokiassa ei oo.

Anyway ite en kyllä ostais iPhonee mistää hinnasta, mut kyl se tään Nokian pesee. N96 rulettaa. ;)

Vastaa
krisse

4

"Kova Phoonille tiedoks, että kyllä iPhone tään Nokian pesee ja niillä ominaisuuksillaan varsinkin."

Entäs hinta?

iPhone = 600 e
5320 = 250 e

Vastaa
Niin vai? (vahvistamaton)

5

No tuohan on sanomattakin selvää. Mitä enemmän ominaisuuksia, sen kalliimpi puhelin. iPhone on sitä paitsi kytkettynä liittymään, että aika paha mennä vertailemaan noita hintoja tuollee.

Vastaa
... (vahvistamaton)

7

"Entäs hinta?

iPhone = 600 e
5320 = 250 e"

Eihän "Niin vai" hinnasta puhunutkaan, vaan ominaisuuksista...
Mutta iPhone on kyllä ylihinnoiteltu. Itse omista Nokia N82 Navigationin, maksaa vähemmän kuin iPhone. Voi olla pienempi näyttö, mutta kamera pesee kirkkaasti iPhonen kameran.
Kyllä se iPhonekin leluksi kelpaisi, kiitos sen kosketusnäytön. Voi olla muuten harmillista puhua iPhoneen...

Vastaa
Niin vai? (vahvistamaton)

8

Niin siis. En nyt mitenkään haluis puolustella tuota iPhonee, mut omasta mielestä se kyllä voittaa tuon Nokian.

Ite omistan Nokia 6120 Classicin. Perus S60 ja erittäin hyvä hinta/laatusuhde, mut haluisin kyl vaihtaa jo johonkin jykevämpään. 6220 Classic olisi muuten hyvä (5 megapikselin kamera ja uusi käyttöliittymä eikä hintaakaan oo kohtuuttomasti n. 350 €), mutta wlanin ja 3,5 mm plugin puute panee vielä miettimään... Mikäli nuo kaksi viimistä ominaisuutta löytyisi, niin 6220 Classic olisikin jo varma ostos. :)

Vastaa
tregr (vahvistamaton)

9

Tuli hommattua, vaihdoin 6267:kan pois..
Hyvä ja pesee phonen..

Vastaa
tipe (vahvistamaton)

10

ja mistä kaupasta nokian 5320 saa nyt?
ku mä en oo viel löytäny mistää ja ois kiva ostaa tollanen(:

Vastaa
Jussi (vahvistamaton)

11

Olen leikkinyt parin yksilön kanssa. näppäimet ovat ihan kauheat, varsinkin se neliönmuotoinen suuntalevy ja keskinappi. Liittimet piilotettu ikävien luukkujen taakse ja design ei muutenkaan säväytä. Softana tuttu Symbian vanhoine etuineen ja puutteineen, tosin nopeus on saatu varsin hyväksi verrattuna moneen muuhun Nokian luuriin.

iPhoneen on tätä ihan turha verrata koska siinä on kuitenkin huomattavasti isompi näyttö, sekä fyysisesti että pikseleiden määrässä mitattuna, wlan, kosketusnäyttö ja esim. hyvä mailisofta. On se kalliimpikin (ei tosin kuutta sataa, vähän reilu 5 riittää) mutta ihan eri kategoriassa tämän kanssa. Ja kyllä kyllä siinä on puutteitakin vaikka muille jakaa, mutta ei juuri verrattaessa *tähän* nokialaiseen.

5320 löytyy ainakin Nokian storesta Helsingistä, luultavasti monesta muustakin paikasta.

Vastaa
Janne (vahvistamaton)

12

Hyvä luuri, keskinappi/suuntanäppäimet vaatii hieman totuttelemista ettei paina kerralla liian moneen suuntaan, mutta käytännössä toimii hyvin.
Omaan käyttöön täydellinen luuri. Valmiusaika tosin voisi olla pitempi datayhteyksiä käytettäessä, mutta se lienee kaikkien nykyisten puhelimien vika. Pitää joskus tilata joku tehoakku...

Vastaa
Antti (vahvistamaton)

13

ku nokian sivuil luvataan kristallin kirkasta ääntä nii onko tää lupaus pitävä, ja mitä ominaisuuksia on tos s60 verrattuna s40? aikasempi puhelin jo 4 vuotta vanha ja vikaa alkaa löytymään joten uutta oon hankkimassa ja onko miten kestävä puhelin?

Vastaa
jasmin (vahvistamaton)

16

mulla on toi nokian5320 niitä saa ihan tavan kaupasta essim prismasta tosi hyvä iskun kestävä ja se voittaa iphonen

Vastaa
jupsu93
jupsu93

17

Tuli tilattua tuossa pari päivää sittten. ottelen vielä vempainta.
toivottavasti kestää pitenpään kuin edellinen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja