Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Valejonot houkuttelevat iPhone-ostoksille

7
Lauri Jämsä

Valejonot houkuttelevat iPhone-ostoksille
Apple on jatkanut jälleen maailman valloitusta iPhone 3G -puhelimellaan, tänään uutuuspuhelimen makuun muun muassa päästiin Puolassa.

Kansalaisten into uutta puhelinta kohtaan ei kuitenkaan ole ollut Reutersin mukaan kovinkaan suurta. Tämän kerrotaan ajaneen maan suurimman matkapuhelinoperaattorin, Orangen, palkkaamaan näyttelijöitä jonottamaan kauppojen eteen.
Näyttelijöitä palkattiin Reutersin mukaan seisoskelemaan 20 liikkeiden ulkopuolelle ympäri maata, yhteensä tusinoittain. Myös Orange on myöntänyt väitteiden oikeellisuuden. "Meillä on näitä valejonoja 20 liikkeemme edessä ympäri maata herättämässä ihmisten kiinnostusta", kertoi yrityksen edustaja Reutersille.

Valejonojen käyttöön johtanutta, oikean kiinnostuksen puutetta, on saattanut laimentaa se, ettei Orange ollut kertonut kytkyliittymiensä hintatietoja vielä edes eilen, päivää ennen puhelimen julkistusta. Olisiko sitten uutisointi kovista kuukausimaksuista etukäteen lisännyt kiinnostusta, siitä voi olla montaa mieltä.

Myös T-Mobilen omistama matkapuhelinoperaattori Era kauppaa iPhone 3G -puhelinta kytkypakettiensa kanssa. Eran liikkeiden edessä ei ole ollut jonoa, kerrotaan.

Kommentit (7)

maihel
maihel

1

tuollainen taktiikka ei taida toimia kuin noissa neuvostomaissa:D "ai tuolla on soppajono, no mennään sinne, vaikken edes tiedä mitä päässä odottaa!!"

Vastaa
sam49
sam49

2

Jonolla saattaa päästä TV-uutisiin jos on muuten heikko uutispäivä. Palkattu yleisö (rent-a-crowd), pieni mellakka ja Macdonaldsin ikkunan rikkominen ovat ihan "vihreän vaikuttajan" käsikirjan temppuja julkisuuden saamiseksi.

Vastaa
79atanos
79atanos

4

Meneepäs Applella lujaa :) Ei ihme jos ei tuotteet kelpaa kellekään kun esim akut sytyttävät aparaatit tuleen ja päivitykset sekoittavat laitteet, huhhuh...

Vastaa
jehu80
jehu80

5

Jonot - vale tai ei - lähinnä ärsyttää, eikä houkuta joten turhaakin turhempi kampanja normaali tallaajan silmin.

Vastaa
wipe2000
wipe2000

6

Lainaus:

tuollainen taktiikka ei taida toimia kuin noissa neuvostomaissa:D


Kyllähän joka perjantai samaa näkee kapakoiden ovilla - vieressä on toinen paikka tyhjä, mutta kaikkien pitää änkeä siihen kaupungin suosituimpaan paikkaan, johon saa jonottaa. No, eihän niitä ihmisiä palkata jonottamaan, mutta monesti tuntuu, että poke kyllä säätelee sisäänpääsyä juuri tietyllä tavalla ohjeistettuna.

Vastaa
Shadown
Shadown

7

Lainaus:

mutta monesti tuntuu, että poke kyllä säätelee sisäänpääsyä juuri tietyllä tavalla ohjeistettuna.

Niinhän ne tekee joka tapauksessa. Ravintoloissa on monenlaisia säännöksiä. Joko paikka saa olla niin täynnä, että pakko osan seistä ja toisissa taasen ei seisomapaikkoja hyväksytä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja