Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta uusia puhelimia tiistaina

Markus Lehtiniitty

Nokialta uusia puhelimia tiistaina
Nokia julkistaa tiistaina 26. elokuuta uusia puhelinmalleja. Julkistus tapahtuu kello 11 Suomen aikaa Nokian verkkosivuilla niin kutsutussa virtuaalisessa julkistustilaisuudessa.

Kerroimme aiemmin Nokian julkaisevan uusia puhelimia 25. elokuuta, mutta oikea päivämäärä tuleekin siis olemaan aiemmin kertomastamme poiketen 26. elokuuta. Tiistaina julkistettaneen verkkoon jo monesti vuotaneet N-sarjan mallit N85 ja N79, joista olemme kertoneet jo useasti aiemmin.
N85 on kahteen suuntaan liukuvalla kannella varustettu liukukansimalli, joka on varustettu mm. 5 megapikselin kameralla, GPS-paikannuksella sekä WLAN-yhteys. N79:n tarkat tekniset tiedot ovat vielä hieman hämärän peitossa, mutta mitään kovin mullistavaa sen ei odoteta tuovan.

Lisää tietoa N85:stä

Lisää tietoa N79:stä

Virtuaalisessa julkistustapahtumassa julkistuksen yhteydessä tuotteista kertovat myös niiden suunnittelusta vastanneet tuotepäälliköt, joille kuka tahansa voi myös esittää kysymyksiä tuotteista keskusteluosiossa. Aiemmin Nokia on järjestänyt virtuaalisen julkistustilaisuuden, kun se julkisti E71- ja E66-mallit.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja