Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensimmäisestä Android-puhelimesta uusia kuvia

4
Markus Lehtiniitty

Ensimmäisestä Android-puhelimesta uusia kuvia
Tulevasta, ensimmäisestä Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustetusta puhelimesta, HTC Dreamistä, on saatu uusia tuoreita kuvia. Googlen Android-käyttöjärjestelmä perustuu Linuxiin. Aiemmin tällä viikolla kerroimme Android-alustan uudesta sovelluskaupasta, Android Marketista.

Dreamin julkistuksen odotetaan tapahtuvan lähiaikoina ja saatavillekin se on tulossa vielä tämän vuoden aikana - tosin aluksi vain Yhdysvaltain markkinoilla T-Mobile-operaattorin kautta.

HTC Dreamissä on sekä suuri kosketusnäyttö että näytön alta paljastuva QWERTY-täysnäppäimistö. Näytön alta löytyvät neljä tavallista toimintonäppäintä, valikkonäppäin sekä lisäksi ns. "jogball"-ohjain. Dreamin ominaisuuksiin lukeutuvat lisäksi kolmen megapikselin kamera sekä WLAN- ja Bluetooth-yhteydet.


HTC on aiemmin tunnettu vain Microsoftin Windows Mobile -alustaan pohjautuvien laitteistaan, joten Android edustaa uutta HTC:lle uutta aluevaltausta.

Olemme kertoneet HTC Dreamistä useasti aiemminkin kuten myös Googlen Android-käyttöjärjestelmästä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
Maisteri Ismo (vahvistamaton)

1

Eipä tuo mikään kaunis ole, mutta luulisin että sitäkin hauskempi ja (toivottavasti) myös nopeampi käyttää.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Raattis (vahvistamaton)

2

Jos tuo käyttöjärjestelmä toimii, eikä luuri maksa mansikoita, tuo voisi olla mun uusi puhelin. En ole koskaan edes harkinnut muuta puhelinta kuin nokialaista. Tässä tuntuisi vaan olevan kaikki kohdallaan. Kosketusnäyttö, QWERTY-näppis, luultavasti toimiva "jogball"-ohjaus ja Googlen tuntien, softan pitäisi olla ykkösluokkaa. Jos tämä nappaa tuulta purjeeseensa, pitäisi tälle myös tulla nopeasti kaikki 3rd party softa, jota puhelimessa voi kaivata. (Varmaan pelejäkin... Mmm... Disgaea puhelimessa. Aina saa toivoa.)

Nykyisessä nokialaisessa, N95, nyppii lähinnä käyttöjärjestelmän hitaus, vaikkei se jatkuvasti olekaan jumissa, olisi siinä silti paljon parantamisen varaa. Millanenkohan kamera tuossa on? Se on ehkä ainoa asia, jota voi tulla ikävä, jos vaihtaa N95:stä tuohon. Nyt ei yksinkertaisesti tarvitse digikameraa. Joikuspot-tyylinen ominaisuus olisi kans kiva saada. Ai niin, entä GPS?

Toivottavasti tämän saa joskus Suomessa ja ilman operaattorilukitusta, ja jos hinta olisi jotain... 350€... Huoh. Noh, kunhan ei floppaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Roinikainen (vahvistamaton)

3

Näin suomalaisena voin sanoa, että olisi ihan hyvä jos floppaisi. Suomen kansantalous tarvitsee nokiaa ja tulevaisuudessa alati kasvavaa menestystä :)

Asiahan on ihan toinen tietysti, jos nokia lähtisi junaan mukaan. Symbian intressit vaan on niin vahvat, että he tuskin sitä tekevät.

Btway, n95 uusin päivitys uusii käyttöjärjestelmän nopeuden ihan uudelle tasolle, suosittelen. Päivitys onnistuu ihan omalla koneella...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja