Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Mobile -laitteisiin myös oma ohjelmakauppa?

4
Markus Lehtiniitty

Windows Mobile -laitteisiin myös oma ohjelmakauppa?
Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmän osaksi on mahdollisesti jatkossa tulossa ohjelmakauppa Applen App Storen ja Googlen Android Marketin tyyliin. Se ajoittuisi uuden Windows Mobile 7.0 -version yhteyteen. Uuden Windows Mobile -version julkaisun odotetaan tapahtuvan alkuvuodesta 2009.

Uuden Windows Mobile -kauppapaikan tarkemmista ominaisuuksista ei ole vielä toistaiseksi tietoa. Palvelua kehitetään työnimellä Skymarket. Tiedot ohjelmakaupasta ilmestyivät julkisuuteen Microsoftin työpaikkailmoituksen kautta, jossa haetaan palvelulle tuotepäällikköä.

Applen App Store on suuren suosion siivittämänä lähes tulkoon mullistanut ajatukset sovellusten jakamisesta puhelimiin. App Storesta ladattiin 25 miljoonaa ohjelmaa sen 10 ensimmäisen aukiolopäivän aikana ja 60 miljoonaa ensimmäisen kuukauden aikana.App Storea on kehuttu sen yksinkertaisuudesta ja helppokäyttöisyydestä. Moitteita se on puolestaan saanut sulkeutuneisuudesta ja Applen liian suuresta kontrollista. Googlen Android Market tulee olemaan täysin avoin. Kuka tahansa voi lisätä ohjelmia Android-kauppaan.

Katso tästä tiedot paljastanut työpaikkailmoitus.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
Makko (vahvistamaton)

1

Kyllä alkaa ihmetyttää tää into näihin ohjelmistokauppoihin. Ei o ees mikään uusi idea.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.