Ensimmäiset viralliset kuvat ja tiedot Googlen puhelimesta

13
Matti Robinson

Ensimmäiset viralliset kuvat ja tiedot Googlen puhelimesta
Ensimmäiset viralliset kuvat huomenna julkaistavasta T-Mobile G1 -puhelimesta vuotivat nettiin tänään. Ilmeisesti HTC Dream -malliin perustuva kännykkä on ensimmäinen puhelin, jossa käyttöjärjestelmänä toimii Googlen kehittämä Android.

Vaikka puhelimesta on jo pitkään nähty salakuvia ja huonolaatuista videota, niin on yllättävää että T-Mobile onnistui vuotamaan virallisen tuotekuvan päivää ennen tärkeää Android/T-Mobile-tapahtumaa.

Kuvien lisäksi TmoNews on julkaissut tarkempia tietoja puhelimen tekniikasta. 11,7 senttiä pitkä, 5,5 senttiä leveä ja 2,3 senttiä paksu puhelin painaa noin 160 grammaa ja siitä löytyy aiemmistakin kuvista tuttu QWERTY-näppäimistö ja HVGA-näyttö (420x320), sekä 3G-yhteydet, GPS, 3.1 megapikselin kamera ja muistikorttipaikka.

TmoNewsin mukaan puhelimella ei voi ottaa videokuvaa, siinä ei ole stereo Bluetoothia, ja käyttämiseen vaaditaan Gmail-tunnus.Alla pari kuvaa lisää ja lisää tietoja G1:stä huomenna, mikäli puhelin julkaistaan.
Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X7a – hinta laskenut -42%

Honor X7a
69 € DNA
142 € BIGBOX.FI
229 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Moto E14 – hinta laskenut -34%

Motorola Moto E14
79 € Power
119 € Gigantti
119 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Motorola Edge 50 Fusion – hinta laskenut -21%

Motorola Edge 50 Fusion
339 € Proshop
339 € Power
417 € BIGBOX.FI

Alin hinta viikko sitten: 431 €

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -20%

Motorola Moto G24
115 € BIGBOX.FI
143 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 143 €

Kommentit (13)

Anonyymi käyttäjä
Marxx (vahvistamaton)

1

ööh.. Mielestäni itse puhelin on aika kökön-näköinen??

Vastaa
79atanos
79atanos

2

Aivan uskomattoman ruma! Toivottavasti tuo on edes osittain paikattu softapuolella ja muilla ominaisuuksilla. Mikäli tuollaisen kapulan joskus joutuisin ostamaan en kyllä taatusti sitä missään esillä pitäisi, hyhhyh...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ware

4

EI todellakaan voi olla mikään menestys, on jo nytte markkinoilla parempii luureja ku tuo. Koitetaankohan tolla rahastaa vaan sen takia ku on Googlen kapula :o\ Ei kyllä mikään kaunis kapula ole muutenkaan, no saahan sitä koittaa, mut turhaan rupee itkee jos ei kauppa käykkään.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
kido (vahvistamaton)

5

siis toiko on se paljon puhuttu googlen luuri, ei voi muuta kuin nauraa koska näyttää ihan järkyttävältä, ei muotoiluun olla vissiin laitettu tarpeeksi aikaa eikä rahaa ihan kauhea kapula :P

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
rkan (vahvistamaton)

9

Ei videokuvaa... no onhan ko. softa avoin.. joten tuskin menee kuukautta kauempaa, ennenkuin tuohonkin on sovellus kehitetty, ellei sitten ole fyysistä rajoitusta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Pena (vahvistamaton)

10

@ Jakki

Mitäköhän järkeä on ylipäätään verrata eri vuosikymmenien puhelimia toisiinsa, kun siinä välillä on tekniikkakin kehittynyt "hieman".

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jptv (vahvistamaton)

11

Saksalaiseen makuun suunniteltu. Huomattavaa on se että se on T-Mobile verkolle tehty (saksan sonera) ja muotoilu on saksalaisia miellyttävä. Jos siitä voi tehdä neliskulmaisen, kiiltämättömän ja sellaisen että siinä on mahdollisimman vähän nappeja ja kuitenkin joka tehtävälle oma nappi niin jawohl sanoi saksalainen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.