Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensimmäiset viralliset kuvat ja tiedot Googlen puhelimesta

13
Matti Vähäkainu

Ensimmäiset viralliset kuvat ja tiedot Googlen puhelimesta
Ensimmäiset viralliset kuvat huomenna julkaistavasta T-Mobile G1 -puhelimesta vuotivat nettiin tänään. Ilmeisesti HTC Dream -malliin perustuva kännykkä on ensimmäinen puhelin, jossa käyttöjärjestelmänä toimii Googlen kehittämä Android.

Vaikka puhelimesta on jo pitkään nähty salakuvia ja huonolaatuista videota, niin on yllättävää että T-Mobile onnistui vuotamaan virallisen tuotekuvan päivää ennen tärkeää Android/T-Mobile-tapahtumaa.

Kuvien lisäksi TmoNews on julkaissut tarkempia tietoja puhelimen tekniikasta. 11,7 senttiä pitkä, 5,5 senttiä leveä ja 2,3 senttiä paksu puhelin painaa noin 160 grammaa ja siitä löytyy aiemmistakin kuvista tuttu QWERTY-näppäimistö ja HVGA-näyttö (420x320), sekä 3G-yhteydet, GPS, 3.1 megapikselin kamera ja muistikorttipaikka.


TmoNewsin mukaan puhelimella ei voi ottaa videokuvaa, siinä ei ole stereo Bluetoothia, ja käyttämiseen vaaditaan Gmail-tunnus.

Alla pari kuvaa lisää ja lisää tietoja G1:stä huomenna, mikäli puhelin julkaistaan.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (13)

Anonyymi käyttäjä
Marxx (vahvistamaton)

1

ööh.. Mielestäni itse puhelin on aika kökön-näköinen??

Vastaa
79atanos
79atanos

2

Aivan uskomattoman ruma! Toivottavasti tuo on edes osittain paikattu softapuolella ja muilla ominaisuuksilla. Mikäli tuollaisen kapulan joskus joutuisin ostamaan en kyllä taatusti sitä missään esillä pitäisi, hyhhyh...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ware

4

EI todellakaan voi olla mikään menestys, on jo nytte markkinoilla parempii luureja ku tuo. Koitetaankohan tolla rahastaa vaan sen takia ku on Googlen kapula :o\ Ei kyllä mikään kaunis kapula ole muutenkaan, no saahan sitä koittaa, mut turhaan rupee itkee jos ei kauppa käykkään.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
kido (vahvistamaton)

5

siis toiko on se paljon puhuttu googlen luuri, ei voi muuta kuin nauraa koska näyttää ihan järkyttävältä, ei muotoiluun olla vissiin laitettu tarpeeksi aikaa eikä rahaa ihan kauhea kapula :P

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
rkan (vahvistamaton)

9

Ei videokuvaa... no onhan ko. softa avoin.. joten tuskin menee kuukautta kauempaa, ennenkuin tuohonkin on sovellus kehitetty, ellei sitten ole fyysistä rajoitusta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Pena (vahvistamaton)

10

@ Jakki

Mitäköhän järkeä on ylipäätään verrata eri vuosikymmenien puhelimia toisiinsa, kun siinä välillä on tekniikkakin kehittynyt "hieman".

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
jptv (vahvistamaton)

11

Saksalaiseen makuun suunniteltu. Huomattavaa on se että se on T-Mobile verkolle tehty (saksan sonera) ja muotoilu on saksalaisia miellyttävä. Jos siitä voi tehdä neliskulmaisen, kiiltämättömän ja sellaisen että siinä on mahdollisimman vähän nappeja ja kuitenkin joka tehtävälle oma nappi niin jawohl sanoi saksalainen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja