Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG julkisti kahdeksan megapikselin kamerapuhelin Renoir KC910:n

3
Markus Lehtiniitty

LG julkisti kahdeksan megapikselin kamerapuhelin Renoir KC910:n
LG julkisti tänään virallisesti Renoir KC910:n, joka on varustettu kahdeksan megapikselin kameralla. Olemme jo aiemmin kertoneet kattavasti KC910:stä.

Renoir KC910 on varustettu mielenkiintoisilla ominaisuuksilla. Se on muun muassa ensimmäinen puhelin, jossa on hyödennetty Dolby-tekniikkaa äänenlaadun parantamiseksi. Tarkentaminen tiettyyn kohteeseen kuvattaessa onnistuu koskettamalla tätä kohtaa näytöllä ja kuvan puhelin ottaa, kun sormi nostetaan irti näytöstä.
Renoirin kamera on siis tarkkuudeltaan kahdeksan megapikseliä ja sen yhteydestä löytyy xenon-salama. ja valittavissa on joko automaattitarkennus tai kiinteä tarkennus. Kamerassa käytetään Schneider-Kreuznach-linssiä. Lisäksi ohjelmistopuolella kamera tukee kasvojen-, hymyn- ja silmien kiinni olemisen tunnistusta sekä digitaalista kuvanvakainta.

Renoir KC910 on nelitaajuus-GSM- ja 3G-puhelin. 3G-verkoissa tuetaan myös nopeampia HSDPA-datayhteyksiä. Lähiyhteyksiin tarjolla on Bluetooth, WLAN ja TV-ulostulo. Renoir KC910:n näyttö on tarkkuudeltaan 240x400 pikseliä. Muista ominaisuuksista voidaan mainita DivX- ja XviD-videoformaattien tuki, GPS-paikannus ja microSD-muistikorttipaikka.

Paksuutta Renoir KC910:lla on 13,95 millimetriä. Renoir tulee myyntiin vielä tämän kuun aikana osassa Euroopan maita.

Lisätietoa uutuudesta löytyy englanniksi LG:n lehdistötiedotteesta.

Kommentit (3)

Kaakatus (vahvistamaton)

1

Ominaisuuksien perusteella vakuuttava kapula. Tosin kamerassa on ainakin 5mpix liikaa ja näytössä saisi resoluution tuplata jos pitää noin tarkka kamerakin olla.

Vastaa
hra.huu (vahvistamaton)

3

Kuulostaa ominaisuuksien osalta todella hyvältä, eikä ulkonäkökään paha ole. Tuo 8Mpiv on ehkä aivan liikaa puhelimen resoluutiolle mutta näytölle siirrettäessä ei varmasti kaduta tuo 3Mpix "liikaa".
Hintaa vaan kehiin niin katsotaan sitten.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja