Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mobiili-Firefoxista ensimmäiset versiot jo lähiviikkoina?

Markus Lehtiniitty

Mobiili-Firefoxista ensimmäiset versiot jo lähiviikkoina?
Mozilla Firefoxin mobiiliversiosta julkaistaneen ensimmäiset alpha-testiversiot jo lähiviikkojen aikana. Näin kertoi Mozillan toimitusjohtaja John Lilly haastattelussa, jonka hän antoi San Jose Mercury Newsille. Asiasta kertoo Unwired View -sivusto.

Lopullisesti mobiili-Firefoxin odotetaan kuitenkin valmistuvan vasta vuonna 2010, kuten olemme aiemmin kertoneet.
Firefoxin mobiiliversion on odotettu tuovan suuria muutoksia mobiiliselainten kilpailukentälle. Näitä odotuksia on kasvattanut Mozillan kesällä julkistama konseptivideo. Koko käyttöliittymän perusidea olisi videon perusteella mobiili-Firefoxissa omanlaisensa verrattuna muihin tämän hetken mobiiliselaimiin.

Mobiili-Firefoxia kehitetään "Fennec"-koodinimellä. Selainta kehitetään ilmeisesti ainakin Symbian-, Windows Mobile- ja Linux-alustoille.

Kilpailu mobiiliselaimissa on viime aikoina uusien mobiilikäyttöjärjestelmien myötä kiristynyt. Applen iPhonet ja Googlen Android-alusta ovat tuoneet mukanaan myös omat selaimensa.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja