Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Firefoxin mobiiliversiosta ensimmäiset kuvankaappaukset

3
Markus Lehtiniitty

Firefoxin mobiiliversiosta ensimmäiset kuvankaappaukset
Mozillan Firefox-selaimen Fennec-koodinimellä kehitettävästä mobiiliversiosta on nyt saatu ensimmäiset kuvankaappaukset. Kuvat ovat Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmälle kehitetystä Firefoxin mobiiliversiosta.

Olemme aiemmin kertoneet Firefoxin mobiili-ideoita esittelevästä konseptivideosta, Firefoxin mobiiliselaimen valmistumisesta vasta vuonna 2010 sekä ensimmäisten alpha-versioiden tulosta, joista Windows Mobile -alustalla on nyt siis saatu kuvia.
Kuvissa Mozillan tuleva mobiiliselain näyttää hyvältä, vaikkei läheskään yhtä futuristiselta kuin aiemmin mainitussa konseptivideossa. Kuvissa näkyy myös selaimen Acid3-testissä saama tulos: 88 pistettä sadasta, joka on varsin hyvä tulos mobiiliselaimelle.

Tietoa laajentumisesta muille alustoille ei toistaiseksi ole, mutta Nokian älypuhelimissa käytettävälle S60-alustalle mobiili-Firefoxia ainakin kehitettäneen Windows Mobilen lisäksi. Sen sijaan Applen iPhone on toistaiseksi suljettu pois Mozillan suunnitelmista, koska Apple tekee asian liian vaikeaksi.

Kuvissa esiintyvän Mozillan mobiiliselaimen ensimmäisen alpha-version Windows Mobilelle pitäisi näillä näkymin tulla julkisesti ladattavaksi vielä tämän vuoden puolella.

Kommentit (3)

Jokuvaan (vahvistamaton)

1

Näyttäis olevan aikalailla suunnattu kosketusnäyttöpuhelimiin (toimintojen sijainti)

Vastaa
manni

2

S60-porttia odottaessa. Ei olisi ollenkaan huono juttu, jos pääsisin Foxmarksin suosikkeja käyttämään mobiilissakin suoraan.

Vastaa
Jorma (vahvistamaton)

3

#

Jokuvaan @ 13.10.2008 17:47

Näyttäis olevan aikalailla suunnattu kosketusnäyttöpuhelimiin (toimintojen sijainti)

Tuossahan lukee että kuvat ovat Windows Mobile -käyttikselle kehitetystä Firefoxin versiosta. Ja Windows Mobile -puhelimet ovat yleensä kosketusnäyttöpuhelimia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja