Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhonen saa nyt myös Verkkokauppa.comista tai Expertiltä

16
Markus Lehtiniitty

iPhonen saa nyt myös Verkkokauppa.comista tai Expertiltä
Applen iPhone 3G:n saatavuus Suomessa on parantunut. Tästä päivästä lähtien iPhone 3G on saatavilla myös Verkkokauppa.comin ja 21 Expert-myymälän sekä MacPeople Store -myymälöiden, Humacin, Varimportin sekä Kampus Datan kautta.

Tähän asti iPhonea ovat myyneet vain Soneran omat Sonera Piste- ja Veikon Kone -myymälät. Soneran mukaan iPhone 3G:n voi nyt hankkia uudet jälleenmyyjäliikkeet mukaan lukien lähes 90 myymälästä.
"Aloitimme iPhonen myynnin omissa Sonera Pisteen ja Veikon Koneen myymälöissämme. Kysynnän jatkuessa hyvänä pystymme nyt valjastamaan kumppaniverkostoamme mukaan, jotta iPhonesta kiinnostuneiden asiakkaittemme on entistä vaivattomampaa hankkia oma laitteensa", kertoo mobiilipalveluiden myyntijohtaja Juha Koivuniemi TeliaSonera Finlandista.

iPhonea ostettaessa on aina sitouduttava kahdeksi vuodeksi Soneran liittymään, joka on joko Minun Sonera -liittymä tai yksi kolmesta pakettivaihtoehdosta.

Kommentit (16)

T.Life (vahvistamaton)

2

Mutta ei ilmeisesti edelleenkään ilman Soneran liittymää?? Kummallista kytky kauppaa !!

Vastaa
randompentti (vahvistamaton)

5

Kun raamatussa käärme antoi omenan, niin onkä tää sonera nyt sit nykypäivän "käärme"? Ainakin ruotsalainen niin siltä pohjalta kyllä :P

Vastaa
Jouni70 (vahvistamaton)

6

Itsevaltias sonera,hankin kyseisen puhelimen vasta kun ei tarvitse ottaa kyseistä liittymää,onkohan ihan laillistakaan tälläinen yksinoikeus ko. puhelimeen

Vastaa
ProjectX (vahvistamaton)

7

Kannattaa muistaa että myös telefinlandin liittymä käy iphonessa. Joskin sonera on silti otettava ainakin pöytälaatikon pohjalle.

Vastaa
xenico
xenico

8

Kytky ja kytky... Miksi tuota puhelinta ei vain voisi ostaa PELKKÄNÄ puhelimena täältä suomesta... Kyrsii tollanen! Taas toisaalta, jos tuon saisi täältä suomesta ilman kytkyä, niin hinta olisi parin tonnin luokkaa + ALV.

Vastaa
rasse79 (vahvistamaton)

9

niin ja eniten **tuttaa että kun puhelin julkistettiin niin luvattiin ettei se maksa missään maailmankolkassa enempää kuin 199 dollaria, mutta tämä ei ole toteutunut edes jenkeissä...kusetusta...

Vastaa
Jussi (vahvistamaton)

10

Suurimmassa osassa maailmaa kytkykauppa on vallitseva tapa ja hinnat ilmoitetaan sen mukaan. Näin tehtiin ensimmäisen iPhonen kohdalla, näin tehtiin T-Mobilen Android puhelimen kohdalla ja näin tehtiin iPhone 3G:n kohdalla. Ja lukemattomien muiden.

Totta, Apple lupasi että "Lähes kaikissa [ensimmäisen aallon] maissa hinta on enintään 199 taalaa", jos ei tuntenut käytäntöä olisi kontekstistakin (oli juuri esitelty liittymäpartnerit) voinut ymmärtää kyseessä olevan kytkyn. Ja vaikka sekään ei riittäisi olisi 199 taalaa tuollaisesta kytkyttömästä puhelimesta aikamoisen uskomaton hinta, joten hälyytyskellojen pitäisi soida. :)

Ja todellakin, Jenkeissä 8GB:n iPhone 3G maksaa $199, hinnassa ei ilmoiteta veroa, kuten siinä maassa ei yleensäkään missään. Suomessa iPhonen kytkyhinnat alkavat Eurosta, toki kuukausihinta on siinä tapauksessa aika kova. Soneran ilmoittamat suositushinnat iPhonelle ovat 599e ja 669e. Vastaavat hinnat E66:lle ja E71:lle ovat 550e ja 595e. N96:lle 945e.

Vastaa
Aapee (vahvistamaton)

11

"hankin kyseisen puhelimen vasta kun ei tarvitse ottaa kyseistä liittymää"

Kannattaakohan tuota enää noin vanhaa kapulaa silloin ottaa.. tuskin kuitenkaan viikon päästä tuo kytky juttu jää pois. :)

Vastaa
jesse (vahvistamaton)

12

Eikö se oo sama vaikka maitokaupatki tätä möis, eihän tätä kukaan kuitenkaan haluu ostaa ku paljon parempiakin vaihtoehtoja on

Vastaa
sampo (vahvistamaton)

13

Itse ostin E71:n ja ei tätä voi kyllä haukkua. 3 kk käytön jälkeen voin sanoa et on paras puhelin mitä on ollu. Omasta mielestä parempi jopa kuin N95. iphonea en ostaisi vaikka kytkyä ei olisikaan...

Vastaa
Tami (vahvistamaton)

14

iphone on vaan hypetettyä paskaa. ominaisuuksia puuttuu ja kytky kyrsii kaikkia. kamerakin on niin aikaansa jäljessä että ei voi kuin ihmetellä hypeä. omenapoikien hehkutusta sanon ma.

Vastaa
qwerty (vahvistamaton)

15

"iPhone on vaan hypetystä ja Nokia on oikeesti ihan paras!"
nokiapoikien hehkutusta sanon mä, mut mikäs siinä jos tykkää paskavedestä.

Vastaa
Hyppy-Heikki (vahvistamaton)

16

Hypetystä siellä, hypetystä täällä. iPhonen suuret kannatajat ihailevat vain iPhonen yksinkertaista käyttöä - yksinkertaiset ihmiset tykkäävät yksinkertaisesti käytettävistä yksinkertaisen käyttöliittymän omaavista puhelimista, mutta yksinkertaisesti syy yksinkertaisuuteen piilee siinä, että yhtä palikkaa on aina helppo käännellä, kun palikoita lisäillään yksinkertaisuus häipyy. Yksinkertaista matikkaa.

Itsekin olisin tosin iPhonen jo hankkinut kauan sitten, mutta kun puhelinta ei kaupasta ulos pääse viemään ilman Soneran korttia sisällä, niin on ostaminen jäänyt väliin. (Ulkomailta en puhelinta lähde tilaamaan, turhaa pelleilyä, kyllä puhelin kuin puhelin pitää saada lähimmästä puhelimia myyvästä liikkeestä. Lisäksi tälläisten iPhone-friikkien, joiden on tarvinnut iPhone välttämättä hankkia ulkomailta, takia saamma kärsiä tälläisestä paskan värisestä talvesta.)

Nyt iPhone on omasta mielestäni menneen (ruskean) talven lumia, ja siksi jäänkin odottelemaan Nokian vastausta iPhonelle.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja