Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian N-sarjan pelastaja N85 myyntiin Suomessa

12
Markus Lehtiniitty

Nokian N-sarjan pelastaja N85 myyntiin Suomessa
Nokia tiedotti tänään, että sen uuden N85-puhelimen myynti alkaa Suomessa ensi viikolla. N85:n suositushinnan Nokia kertoo olevan 700 euroa.

N85 on erittäin tärkeä malli Nokialle, sillä käytännössä kyseessä on N-sarjan johtava malli N96:n sijaan. N85 tarjoaa aika lailla samat ominaisuudet kuin menestysmalli N95, mutta pienemmissä sekä tyylikkäämmissä kuorissa sekä muutamin parannuksin.
Yksi N85:n tuomista parannuksista on sen AM OLED -tekniikkaan pohjautuva näyttö. AM OLED -tekniikalla toteutettu näyttö on vanhoihin tekniikoihin verrattuna ylivertainen oikeastaan kaikessa muussa paitsi näkyvyydessä ulkona, esimerkiksi auringonvalossa.

N85:n muihin tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera, GPS-paikannus, musiikkisoitin, FM-lähetin, internet-selain sekä tuki Nokian Ovi-palveluille sekä N-Gage-pelipalvelulle. Mukana tulee vuoden navigointilisenssi karttaohjelmaan (Nokia Kartat).

Kommentit (12)

tapsa (vahvistamaton)

1

Tämä vai XpressMusic? N85 kiinnostais tuon OLED-näyttönsä, 5Mpix kamera ja ominaisuuksien takia, mutta XpressMusic:ssa se uutuuden viehätys (+muistin määrä).

Vastaa
Ana (vahvistamaton)

2

Muistiahan noissa on sama 8gb kortti. Eli siitä valinta tuskin on kiinni :)

Vastaa
shyylä (vahvistamaton)

3

ei tuo varmaan kovin paljon pienempi ole kuin n95. N95 taitaapi saada alle 400e nykyään ja 4gb muistikortin saa alle 20e

Vastaa
Tenttu (vahvistamaton)

4

Tosi vaikee valinta 5800 ja tän välillä. 5800 puolet halvempi, isommalla näytöllä, uudemmalla softalla, paremmalla akunkestolla. vain kamera on huonompi.

Vastaa
Juu ei (vahvistamaton)

6

Samanlainen kiiltävä paska kuin muutkin mallit ja hintaa maltillisesti 700 euroa?. Eh eh eh...

Vastaa
Wat? (vahvistamaton)

7

Mistä ihmeestä saat 700e? Näyttäisi saavan 549e esim. elektronista.

Vastaa
ARa (vahvistamaton)

9

Joo on kyllä nämä nokian huippumallit hieman (hieman ja hieman) saman näköisiä (XD) (LOL) mutta nuo halvemmat mallit ovat tyylikkäitä. SE:llä taas on tuo ulkonäköpuoli hyvin kohdallaan. miten niin tämä on johtava malli N96:den sijaan?

Vastaa
Sörssellssön (vahvistamaton)

10

Samaa myös mietin että millä perusteella tämä menee N96:n ohi "lippulaivaksi"? Onhan se nyt selvä että N96 on parempi, koska hintaakin on sen verran enemmän. Enkä usko korkeamman hinnan johtuvan ainoastaan mallinumerosta, vaan että siinä myös on kalliimpaa(parempaa) palikkaa sisällä. Ja tommonen kokoero ei ainakaan itelle merkitse mitään että N85:n ennemmin ottaisin..

Vastaa
Johtaja (vahvistamaton)

11

Gigantti myy tätä näppärästi harhaanjohtavalla nimellä "Nokia N85 8GB Copper Navigator", koska siihen tulee 8GB kortti mukaan ja hintaa kohtuullinen 569€. Eiköhän näitä kohta saa Saunalahdelta 499€

Vastaa
Okain (vahvistamaton)

12

Mitä 96 kattelee, niin kyllä se melko paskalta vaikuttaa. Telkkaria voi katella, mutta kuka sitä tarvitsee. N85 on selvästi parempi ihan paperillakin. Suorituskyvyltään. Niin on N95 myös. N85 vaan himppu verran parempi näyttö.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja