Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolalta 2000 dollarin AURA-tyylipuhelin

10
Markus Lehtiniitty

Motorolalta 2000 dollarin AURA-tyylipuhelin
Motorola julkisti tänään uuden AURA-luksustyylipuhelimen, joka kulkee vanhan, vuodelta 2002 peräisin olevan, legendaarisen V70-mallin linjoilla. AURA on siis rakenteeltaan sviwel-mallia ja sisältää pyöreän näytön.

AURA:ssa on käytetty hieman tavallista laadukkaampia materiaaleja. Näytön lasi on 62 karaatin safiirikristallia, jonka kerrotaan kestävän hyvin naarmuuntumatta. Kuoriosat valmistetaan ruostumattomasta teräksestä, jota käsitellään monin tavoin. AURA:n etuosan luomisen kerrotaankin kestävän lähes kaksi viikkoa. AURA:n avautumismekanismi kootaan yli 200 yksittäisestä osasta ja sen kerrotaan kestävän lähes ikuisesti.

AURA:n ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa kahden megapikselin kamera, stereo-Bluetooth, sähköposti, multimediasoitin, kahden gigatavun sisäinen muisti, microSD-muistikorttipaikka sekä internetselain. Kyseessä on nelitaajuus-GSM-puhelin, joka tukee GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä. AURA:n pyöreä näyttö tukee 16,7 miljoonaa väriä.
Hintaa AURA:lla tulee olemaan 1999,99 dollaria ja se tulee myyntiin joulukuun 4. päivä Motorolan omaan MOTO STORE -kauppaan.

Motorolan lehdistötiedote (englanniksi)
AURA:n tuotesivut (englanniksi)

Kommentit (10)

Kokemuksesta (vahvistamaton)

3

"AURA:n avautumismekanismi kootaan yli 200 yksittäisestä osasta ja sen kerrotaan kestävän lähes ikuisesti."

Melko ihmeellinen yhtälö. Sen mitä itse oon monien laitteiden kohdalla huomannut on, että mitä enemmän niissä on erillisiä ja liikkuvia osia, niin sen varmemmin joku niistä hajoaa.

Vastaa
yusa (vahvistamaton)

7

heh, vissii se iphone on joku puhelinten "jumala" ku tuntuu että jokaista saippuarasiaa ja vekkaria pitää siihen verrata

Vastaa
Thor1993
Thor1993

8

Itekki kyl ihmettelen tota iPhone palvontaa.

Mutta asiaan, en kyl tollasesta puhelimesta ihan heti tommosia summia maksais. En ite kauheen hienona pidä ja ominaisuudetkaa ei parhaasta päästä ole.

Vastaa
Roope (vahvistamaton)

10

Ei taida ihan olla. Liekö herroilla ees kokemusta koko iPhonesta? Itelläni on ja voin sanoa, ettei oo viel tullu mitään vastaavaa käteen. Eikä minkään ihmeen fanituksen tms takia. Olette varmasti kokeilleet perusteellisesti iPhonea?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja