Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Mobile 6.5 tulossa ennen seiskaa?

4
Markus Lehtiniitty

Windows Mobile 6.5 tulossa ennen seiskaa?
Microsoftin mobiilikäyttöjärjestelmä Windows Mobilesta on aiemmin ennakoitu tulevan seitsemäs versio ensi vuoden aikana.

Motorolan Mobile Devices -ryhmän johtaja Sanjay Jha on kuitenkin lipsauttanut haastattelussa, että Motorolalta on tulossa ensi vuoden puolella laitteita varustettuna Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmällä.
PC Magazinen mukaan Windows Mobile 6.5:lla varustetun Motorolan puhelimen pitäisi saapua markkinoille vuoden 2009 jälkimmäisellä puoliskolla. Samalle ajanjaksolle on aiemmin arveltu asettuvan myös Windows Mobile 7:n julkistamisen.

On mahdollista, että Microsoft tuo Windows Mobilesta markkinoille kaksi uutta versiota: nykyisestä kehitetyn 6.5:n ja kosketusnäyttölaitteille paremmin optimoidun 7:n.

Microsoftin Windows Mobilea on yleisesti pidetty varsinkin käytettävyyden osalta jälkeen jääneenä verrattuna moniin muihin alustoihin, kuten muun muassa Googlen Androidiin ja Applen iPhone-alustaan.

Kommentit (4)

Nks (vahvistamaton)

1

Saatimpa taas johonki väliin sujautettua se iPhone :D Mut itku jos mikkisofta julkaisee kaksi mobiilikäyttistä samaan aikaan. Siis ei mun puolesta itku ku en pitkällä tikullakaan koske, vaan itku ohjelmistokehittäjien puolesta. Homma varmasti sit toimii.

Vastaa
NoPrkl (vahvistamaton)

2

Outoahan se olisi jos se (ver. 6.5) tulisi vasta seiskan jälkeen.

Vastaa
Mikkisotku (vahvistamaton)

3

Jos tuo Windows Mobile 6.5 toimii yhtä "hyvin",mitä aiempi versio niin NO THANKS!!.
(Symbian),Linux,Apple ja Mac JYRÄÄVÄT tulevaisuudessakin!. ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja