Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusin Nokialainen on edullinen moniosaaja

11
Matti Vähäkainu

Uusin Nokialainen on edullinen moniosaaja
Nokia julkisti tänään uuden E-sarjan puhelimen, joka yrityksen mukaan soveltuu kuitenkin sekä yrityspuhelimeksi että henkilökohtaiseen käyttöön. Nokia E63 on hyviä arvoita saaneen E71:n pikkuveli, josta löytyy monipuoliset ominaisuudet suhteellisen edulliseen hintaan.

199 euron verottomalla hinnalla saa QWERTY-näppäimistöllisen puhelimen, josta löytyvät muun muassa WLAN, kahden megapikselin kamera, bluetooth, 3,5mm kuulokeliitin ja Mail for Exchange -tuki. Yksi painotetuimmista ominaisuuksita on kuitenkin E63:n tilanvaihto, jolla saa vaihdettua yhdellä painalluksella työtilan ja vapaa-aikatilan välillä.
Puhelimen yhteydessä promotaan myös Nokian tiedostonjakopalvelua, joten E63:n mukana tulee giga tallennustilaa Files on Ovi -palveluun.

Nokia aloittaa toimitukset seuraavien viikkojen aikana. E63:n värivaihtoehdot ovat kuvissa näkyvät punainen ja sininen.

Kommentit (11)

Manu (vahvistamaton)

2

On kyllä erinomainen vaihtoehto jos haluaa kunnon työpuhelimen joka ei ole hinnan kirossa ja kyllähän tuo normikäyttäjällekin on hyvä...

Ja onhan tuossa tuo näppiskin muuttunut, johonkin suuntaan, verrattuna E71:seen. Esim välilyönnistä saa taskulampun. Ilman GPSsiäkin (jossa kuitenkin on verkkoperusteinen paikannus) ja parempaa kameraakin pärjää kyllä. Ja IMO nuo muovikuoret on siistimmät kuin ne teräskuoret....

Vastaa
WLAN = NAM (vahvistamaton)

6

Kaikkein mukavinta tuossa on se, että siinä on WLAN ja QWERTY-näppis > tuossa hinnassa. Oikea herkkupala, jos ei paljoa GPS:llä tee.

Vastaa
MKAntero (vahvistamaton)

8

En todellakaan tiedä mistä Tietokone - lehti tuollaista tietoa en repinyt, mutta meillä tuo laite tulee maksamaan tuollaiset 250€ :).

Vastaa
MKAnteroreads (vahvistamaton)

9

HUOM! 199 euron verottomalla hinnalla
sisälukutaito kommentoijalla hukassa :P

Pukinkonttiin joo

Vastaa
Tarmo (vahvistamaton)

10

Jos ei nettiselain ole parantunut edellisistä malleista, niin ei kannata vaivautua...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja