Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Mobile 6.5:stä ensimmäiset kuvankaappaukset?

5
Markus Lehtiniitty

Windows Mobile 6.5:stä ensimmäiset kuvankaappaukset?
Microsoftin Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmästä on saatu ensimmäiset kuvankaappaukset. Niiden perusteella Windows Mobile tulee kokemaan yllättävänkin suuren muutoksen uuden version myötä.

Uusissa kuvissa käyttöjärjestelmä Microsoftin uudistunut mobiilikäyttöjärjestelmä vaikuttaa varsin tyylikkäältä ja käytettävää valikkorakennetta on uudistettu melko radikaalisti.
Kuvat toi julkisuuteen Smartphone France -sivusto. Kuvien aitoutta on yleisesti epäilty, mutta toistaiseksi näitä väitteitä ole pystytty todistamaan. Smartphone France ei kerro mistä se kuvat on haltuunsa saanut, mutta sivuston mukaan lähde on luotettava.

Windows Mobile 6.5 on tulossa markkinoille ensi vuoden aikana. Motorolan puhelinliiketoiminnan johtaja Sanjay Jha paljasti aiemmin Motorolalta olevan tulossa ensi vuonna laitteita, jotka käyttävät Windows Mobile 6.5 -alustaa. Uudesta käyttöjärjestelmäversiosta ei vielä tuolloin tiedetty mitään. Tämän jälkeen Microsoftin pääjohtaja Steve Ballmer kuitenkin vahvisti Windows Mobile 6.5:n olemassaolon viime viikolla.

Windows Mobile 6.5:n on tarkoitus olla pieni päivitys Microsoftin nykyiseen Windows Mobile 6.1 -käyttöjärjestelmään. Suurempi uudistus, Windows Mobile 7, on myös tulossa ensi vuoden aikana.Windows Mobile 6.5:n tuomista uudistuksista ei ole vielä saatu tietoa. 6.5:n mukana saattaa kuitenkin tullee uusi 6-versio Microsoftin Internet Explorer Mobile -internetselaimesta. Internet Explorer Mobile 6 tulee toimimaan myös vanhemmissa Windows Mobile -laitteissa. Sen uudistuksiin kuuluvat muun muassa parempi sivujen sovitus näytölle, parempi tuki JavaScriptille ja AJAX-tekniikoille sekä Flash Lite 3.1:n lisäys osaksi selainta. Lisätietoa uudistuneesta selaimesta löytyy englanniksi muun muassa Unwired View -sivustolta.

Kommentit (5)

Miika (vahvistamaton)

1

Ylempi kuva näyttää aika paljon Microsoftin Zune-soittimen käyttöliittymältä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja