Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian 5800 XpressMusic -kosketusnäyttöpuhelin saatavilla Suomesta kahden viikon kuluttua

17
Markus Lehtiniitty

Nokian 5800 XpressMusic -kosketusnäyttöpuhelin saatavilla Suomesta kahden viikon kuluttua
Nokia ilmoitti tänään aloittaneensa 5800 XpressMusic -kosketusnäyttöpuhelimensa toimitukset. Nokian mukaan aluksi 5800 XpressMusic saapuu markkinoille muun muassa Venäjällä, Espanjassa, Intiassa, Hong Kongissa, Taiwanissa sekä Suomessa.

Suomen kaupoista 5800 XpressMusicin pitäisi viikolla 50 eli 8.-14. joulukuuta. Alun perin 5800 XpressMusicin odotettiin tulevan Suomessa myyntiin vasta ensi vuoden puolella.
5800 XpressMusicin Suomen suositushinnaksi Nokia on aiemmin kertonut 420 euroa, kun laitteen veroton hinta-arvio julkistuksen yhteydessä oli 279 euroa. Uudeksi Suomen suositushinnaksi Nokia kertoo nyt 475 euroa. Uusi hinta pitää kuitenkin sisällään 25 musiikkikappaletta Nokian omasta musiikkikaupasta, kolmen kuukauden ääniohjatun navigoinnin lisenssin Nokian Kartat-ohjelmaan sekä yhden N-Gage-pelin.

Kerroimme eilen verkkokauppojen lisänneen 5800 XpressMusicin ennakkotilattavaksi. Verkkokauppa.comissa 5800:n hinta on 389,90 euroa, Tietoasemalla 379 euroa ja NetAnttilassa 399 euroa. Nämä hinnat ovat kuitenkin versiolle, joka ei sisällä edellä mainittuja sisältöjä.

5800 XpressMusic on vieraillut jo myös testipenkissämme. Kokonaisuutena näimme 5800:n hyvänä puhelimena, joka tarjoaa erityisesti loistava hinta/ominaisuus- ja laatusuhteen. Negatiivisena koimme lähinnä internetselaimen heikon käytettävyyden ja kameran jäämisen jälkeen 5800:n muusta tasosta.

Vuoden ilmaiset musiikkilataukset mukanaan tuova Comes with Music -versio 5800:sta on saapumassa myyntiin vasta ensi vuoden puolella. Uusia kosketusnäyttöpuhelimia 5800 XpressMusicin jatkoksi Nokia saattaa julkaista jo ensi viikon tiistaina, 2. joulukuuta, kaksipäiväisen Nokia World -tapahtuman ensimmäisenä päivänä.

Kommentit (17)

Markus Lehtiniitty

1

5800:n mukana pitäisi siis tulla N-Gage-peli. Koko N-Gage-sovellusta ei kuitenkaan ole toistaiseksi 5800:lle julkaistu, joten luultavasti tässä tarkoitetaan mukana tulevaa tavallista peliä. Nokia saattaa olla luopunut Global Racer -autopelin tuomisesta 5800:n mukana ja laitteessa olisi asennettuna vain pallopeli Bounce. Yritämme saada selvyyttä tähän asiaan.

Vastaa
turkka31 (vahvistamaton)

2

Tähän saa vaihdettua paremman selaimen mikäli default asetukset eivät kiinnosta.

Vastaa
turkka31 (vahvistamaton)

3

Tähän saa vaihdettua paremman selaimen mikäli default asetukset eivät kiinnosta.

Vastaa
Ddarud (vahvistamaton)

5

Vai että tälläsen tempun teki Noksu, että päättikin myös Suomessa myydä heti kättelyssä. Sitten kun suurin osa Nokian johtoportaasta ei olekaan enään Suomalaisia, unohtuu tämä Suomen hyysääminen kokonaan. Osakkeetkin ulkomailla. Mutta vielä menee hyvin. :)

Vastaa
Henri

7

Puhumattakaan siitä, että Nokia on yrityksenä rekistöröity Suomeen. Samaan tapaan, kuin esim.
- Philips Alankomaihin
- Microsoft, Apple, Adobe, Google ja moni muu firma Yhdysvaltoihin
- Canon tai Nikon (Nikon liittyy taas Mitsubishiin jne...) Japaniin
jne...

Eli kyllä Nokia on 'suomalainen' firma, vaikkakin suurin osa omistuksesta on ulkomailla.

Vastaa
Tero Lehto

8

Kannattaa varmaan huomata, että joulukuusta lähtien tuo 475 € sisältää pelkän puhelimen, ei näitä lisäherkkuja. Ne tulevat pakettiin mukaan helmikuussa 2009.

Vastaa
turkka31+2 (vahvistamaton)

9

@ smartass Thor 1993

Tuliterällä Skyfirellä voit aloittaa..

Vastaa
mika (vahvistamaton)

10

Mikä helvetin 475€? Tero taas kujalla ja lukenut juttunsa omenalasien läpi. Puhelin on ennakkomyynnissäkin hinnoiteltu 360-399e hintaiseksi (pelkkä puhelin). Mistä se repii noita lukuja?

Vastaa
ust (vahvistamaton)

11

haha ei mitään toivoa että tuota tulisi saamaan kohtuuhintaan kun alussa puhuttiin että tuo paini iphonen kanssa Aivan eri sarjassa. Paskapuhetta.

- lähetetty iphonesta

Vastaa
Jone (vahvistamaton)

12

Lainaus:

Mikä helvetin 475€? Tero taas kujalla ja lukenut juttunsa omenalasien läpi. Puhelin on ennakkomyynnissäkin hinnoiteltu 360-399e hintaiseksi (pelkkä puhelin). Mistä se repii noita lukuja?

"Uudeksi Suomen suositushinnaksi Nokia kertoo nyt 475 euroa." Lähde: tämä uutinen

Vastaa
Jone (vahvistamaton)

14

No eipä se ennakkohintakaan kerro, mihin se todellinen myyntihinta joskus asettuu kun normaalimyynti alkaa.

Vastaa
Tero Lehto

15

mika, hinnalla viittasin Nokian suositushintaan. Lanseerauksen yhteydessä sanottiin 420 euroa, eilen 475 euroa. Tuo tieto siis Nokiasta soittamalla.

Sen nyt kaikki varmaan tietävät, että kaupoilla on sitten varaa säätää omaa katettaan. Isot kivijalkaketjut myyvät yleensä kalliimmalla kuin nettikaupat jne.

Vastaa
Mikael (vahvistamaton)

17

Mitä ihmettä te oikein sepostatte? Gigantti myy tätä puhelinta hintaan 275€, joka on minun mielestä jo aika oiva hinta tällaisesta kapulasta, oli herkut tai ei.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja