Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian kosketusnäytöllinen 5800 XpressMusic kohta kaupoissa - hinta alle 350 euroa

15
Markus Lehtiniitty

Nokian kosketusnäytöllinen 5800 XpressMusic kohta kaupoissa - hinta alle 350 euroa
Nokian 5800 XpressMusic on saapumassa kauppoihin Suomessa aivan lähipäivinä. Tänään Nokia tiedotti 5800 XpressMusicin toimitusten alkaneen ja laitteen olevan saatavilla Suomessa. Käytännössä 5800 XpressMusicia alkaa löytymään kaupoista mahdollisesti vielä tämän viikon aikana ja viimeistään ensi viikolla.

Ainakin Suomessa 5800 XpressMusic tulee siis ehtimään niukasti mukaan joulumarkkinoille. Suomen lisäksi sen odotetaan vielä tämän vuoden puolella saapuvaan markkinoille ainakin Venäjällä, Espanjassa, Intiassa, Hong Kongissa sekä Taiwanissa.

5800 XpressMusicin hintataso on pudonnut hieman siitä, mitä kerroimme vajaat pari viikkoa sitten. Alla pieni valikoiva katsaus 5800 XpressMusicin tämän hetken hinnoitteluun:
-Markantalo: 349,00 €
-Tietoasema: 349,00 €
-Verkkokauppa.com: 354,90 €
-Gigantti: 359,00 €
-Luurinetti.com: 375,00 €
-GSM-Store: 378,00 €
-Tietokonekauppa.fi: 389,00 €
-NetAnttila: 399,00 €


5800 XpressMusicia tulee siis saamaan alusta asti alle 350 euron hintaan. Näin ollen hinta asettuu juuri ja juuri ennustamamme hintahaarukan ylälaitaan. 5800 XpressMusic on ollut testattavanamme jo ja testijutussa arvioimme 5800 XpressMusicin hinnan asettuvan 330-350 euroon. 5800-testijutussamme kehuimme erityisesti 5800:n loistavaa hinta/ominaisuus- ja laatusuhdetta.

Nokia kertoo 5800 XpressMusicin Suomen suositushinnan olevan 475 euroa. Kuten yllä olevasta voi huomata, hinnoittelu on kuitenkin jäämässä merkittävästi tämän alle. Hinta sisältää yhden pelin, 25 kappaleen latausoikeuden Nokian Musiikkikauppaan sekä ääniohjatun navigoinnin Kartat-sovellukseen kolmeksi kuukaudeksi.

5800 XpressMusic on yksi Nokian kaikkien aikojen odotetuimpia puhelinmalleja. 5800:n myötä Nokia tekee paluun kosketusnäyttöpuhelinten markkinoille. 5800 XpressMusic on ensimmäinen S60-alustan kosketusnäyttölaite ja sen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat kosketusnäytön ohella 3,2 megapikselin kamera, 3G-, HSDPA- ja WLAN-yhteydet, internetselain sekä musiikkisoitin. Mukana toimitetaan kahdeksan gigatavun microSD-muistikortti. 5800 XpressMusicin odotetaan haastavan erityisesti nykyisen kosketusnäyttöpuhelinten trendin aloittaneen Applen iPhone 3G:n. iPhone 3G on kahdeksan gigatavun muistilla varustettuna 5800 XpressMusicia noin 100 euroa kalliimpi.

Ensi vuoden puolella Nokia tulee tuomaan 5800 XpressMusicista markkinoille Comes with Music -erikoisversion, joka sisältää vuoden ajan rajattoman määrän musiikkilatauksia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (15)

Anonyymi käyttäjä
jerq (vahvistamaton)

2

"5800 XpressMusicin odotetaan haastavan erityisesti nykyisen kosketusnäyttöpuhelinten trendin aloittaneen Applen iPhone 3G:n. iPhone 3G on kahdeksan gigatavun muistilla varustettuna 5800 XpressMusicia noin 100 euroa kalliimpi. " eikai se iphone noin halpa ole? hinta näytti pyörivän 750€ paikkeilla...?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ukko (vahvistamaton)

3

Juu juu, sopparissa on jo nimi. Nyt ootellan puhelinkonetta ja joulua :D

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Lateksi (vahvistamaton)

4

Eli tässäkin versiossa joka tulee nyt, on ääniohjattu navigointi?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
juha (vahvistamaton)

5

iPhone maksaa 429e (8GB) tai satkun lisää jos haluaa 16GB mallin.

Saa nähdä miten tuon luurin käy. Vaikka ostinkin iPhonen (ja olen ollut pirun tyytyväinen siihen), niin odotan silti, että pääsen tuota kokeilemaan huomenna tai ylihuomenna. Multitouchin puute on silti hämmentävää ja S60 -käyttis saa yleensä mut voimaan pahoin:)

Katotaan nyt silti, annetaan nyt mahdollisuus:)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ukko (vahvistamaton)

6

Tuo iPhone kustantaa sopparilla n. 120e enemmän kuin noksun luuri. Se on aika paljon.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Köyhä (vahvistamaton)

7

Paljon ja paljon. Se on aika pieni raha siitä ilosta, että 14 Nokia-vuoden jälkeen sai vihdoin puhelimen, jota on ilo käyttää. Mut hyvä että köyhillekin on noita halpispuhelimia.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ukko (vahvistamaton)

8

On se paljon. Ja kyllä, 5800 on halpispuhelin. Tai ainakin halpa ominaisuuksiinsa nähden.

Vastaa
hentriz
hentriz

9

Hyvä Juha! Tuollaista asennetta pitäisi löytyä jokaiselta iPhone-fanilta sekä käänteinen asenne Nokian ja muidenkin valmistajien kannattajilta. Ainahan voi kokeilla vaikka on omaankin tyytyväinen :-) Ylensä näissä kommenteissa on suoraan toisen valmistajan lyttyyn lyömistä ilman sen kummemin mainitsematta toisen puhelimen hyviä ja ainutlaatuisia ominaisuuksia.
- - -
Ainakin Nokia sai hinnan hinattua alas :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Maxx (vahvistamaton)

10

iPhone taskussa, mutta kyllä tota pitää mennä kauppaan räpläämään. Jos on parempi niin vaihdan :D Tuskinpa nyt kuitenkaan ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Mikkis (vahvistamaton)

11

Miten tässä toimii gps navigointi?
Joutuuko tuon käytöstä maksamaan jotain data-maksuja vai toimiiko samalla periaatteella kuin ns. normaali autonavigaattorit eli että ei mene mitään erillistä korvausta käytöstä?
Kaveri ainakni väitti, että kysyy navigoinnin yhteydessä että muodostetaanko yhteys.

Ei innosta ostaa tuubia jos navigoinnista joutuu maksamaan liittymän yhteydessä data-maksuja. Tarkoitus olisi siis hankkia jonkinmoinen autonavigaattori ja tässä tapauksessahan tulisi "lisäoptiona" puhelin yms ;-)

Vastaa
lateksi1
lateksi1

12

Toimii ilmankin mitään data-yhteyttä, se ainoastaan nopeuttaa satelliittien löytymistä hyödyntämällä tukiasemien sijaintia. Sitä kutsutaan A-gps:säksi, sen voi myös ottaa kokonaan pois asetuksista. Toimii varsin hyvin ilmankin :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
lossdriver (vahvistamaton)

13

Noniin, puhelin paukahtaa kotiovelle viiden jälkeen. Sitten voi vasta arvostella iPhonen tappajaksi jos siitä siihen on :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jussi (vahvistamaton)

14

Pistin juuri pidemmän analyysin laitteesta aiempaan threadiin, Tiivistelmä: parannus aikaisempaan, mutta pettymys. Ei tapa yhtään mitään.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja