Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian Comes with Music -palvelun suojaukset kierrettävissä

5
Markus Lehtiniitty

Nokian Comes with Music -palvelun suojaukset kierrettävissä
Nokian Comes with Music -palvelun suojaukset ovat kierrettävissä. Uuden version Tunebite-ohjelmasta kerrotaan nimittäin tukevan myös Comes with Music -tiedostojen DRM-kopiosuojausten kiertämistä.

Comes with Music on puhelimeen yhdistetty palvelu. Se tarjoaa vuoden ajan rajattoman määrän "ilmaisia" musiikkilatauksia Nokian Musiikkikaupasta. Käyttäjä saa pitää lataamansa musiikin vuoden latausajan päätyttyäkin. Comes with Musicin hinta maksetaan ostettaessa sillä varustettu puhelin. Comes with Music tulee Suomessa saatavilla ensi vuoden puolella - toistaiseksi palvelu on avattu vain Isossa-Britanniassa. Aluksi Comes with Music -palvelua tullaan myymään 5310 XpressMusicin, 5800 XpressMusicin ja N95 8GB:n kanssa.
Tunebite-ohjelman suojaustenpoisto toimii niin, että se soittaa kappaleen läpi tavallista suuremmalla nopeudella ja tallentaa sen suojaamattomaan muotoon. Tunebite-ohjelman hinta on 20 euroa

Comes with Musicin DRM-ehdot ovat palvelun luonteen vuoksi luonnollisesti melko tiukat: ladatun musiikin saa kytkettyä vain yhteen puhelimeen ja yhteen tietokoneeseen.

Nokia ei ole toistaiseksi kommentoinut asiaa.

Kommentit (5)

poista (vahvistamaton)

1

"Nokian Comes with Music -palvelun suojaukset ovat kierrettävissä. Uuden version Tubebite" <-- Typo

Vastaa
Erkki (vahvistamaton)

2

No onhan se itsestään selvää että kaiken musiikin voi kopioida tavalla tai toisella suojaamattomaksi. Jos ei muuten niin vaikka sitten laittaa kappaleen soimaan ja smart recordilla "rec what you hear" päälle ja se on siinä. Outoa että näistä kopiosuojauksista vieläkin jaksetaan vääntää vaikka ne on huomattu tehottomiksi.

Vastaa
jehu (vahvistamaton)

3

Eikös drm-suojauksen saa pois myös, jos polttaa musiikin CD-RW:lle ja rippaa siitä *.mp3 muotoon? Muutoin Nokian musiikkikauppa on tosi hyvä, mutta käyttämistä vaikeuttaa drm. Toinen puoli asiassa on tietysti olemassa; jos suojausta ei käytettäsi olisiko valikoima lähelläkään nykyistä? Tuskin se on Nokia, joka haluaa tuon suojauksen säilyttää.

Vastaa
Raattis (vahvistamaton)

4

Toi poltto ja rippaus oli iTunesin DRM:n erikoisuus. Kaikkea DRM-suojattua musiikkia ei voi edes polttaa levylle. Ja olisihan se kauheeta ajan hukkaa poltella satoja kappaleita CD-levyille, kun ne voi samalla vaivalla imasta netistä. Molemmat vaihtoehdot lienevät yhtä laittomia. Ainakin lopputulos on sama.

Vastaa
slj
slj

5

Ite ainaki lataan comes with musicin kautta ne levyt joita ei löydy torrentteina. Yritän jotenki taistella ton drm:n vittuun vaikka sillä tunebitellä !

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja