Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta kullattu 8800 Gold Arte

14
Markus Lehtiniitty

Nokialta kullattu 8800 Gold Arte
Nokia on tuomassa markkinoille 8800 Gold Arte -mallin täydentämään sen 8800 Arte -luksuspuhelinmallistoa. Nokia ei ole vielä virallisesti julkistanut 8800 Gold Artea, mutta se on ilmestynyt sekä Nokian tuotesivuille että Forum Nokian sivuille.

8800 Gold Arten erikoisuus on sen kuorten on 18 karaatin kultapinnoitus. Lisäksi kuorissa on käytetty valkoista nahkaa.
Ominaisuuksiltaan 8800 Gold Arte on yhteneväinen 8800 Carbon Arten kanssa. 8800 Gold Arten OLED-näyttö on siis kooltaan kaksi tuumaa, tallennustilaa puhelimesta löytyy neljä gigatavua, automaattitarkennuksella varustetun kameran tarkkuus on 3,2 megapikseliä ja puhelimesta löytyy myös sisäänrakennettu kiihtyvyysanturi, joka mahdollistaa muun muassa tulevan puhelun soittoäänen hiljentämisen puhelinta kääntämällä.

8800 Gold Arte on kolmitaajuus-GSM- ja yksitaajuus-3G-puhelin ja perustuu Series 40 -alustan 5th Edition, Feature Pack 1 -versiolle. Painoa 8800 Gold Artella on 150 grammaa ja sen mitat ovat 109 x 45,6 x 14,6 millimetriä.

Aiemmin Nokian 8800 Arte -premium-puhelinmallistoon ovat kuuluneet perusmalli 8800 Arte, 8800 Sapphire Arte sekä aiemmin mainittu 8800 Carbon Arte.

Koska Nokia ei ole vielä julkistanut 8800 Gold Artea, niin sen hinta- tai markkinoilletuloajankohtaa ei vielä toistaiseksi tiedetä.

Kommentit (14)

Nojaa (vahvistamaton)

3

Minun mielestäni tuossa ei ole mitään järkeä. Tuo tulee maksamaan ainakin sen tuhannen euroa ja ei ole kovin hääppönen hinnaksee, halvemmalla saa paremman ;)

Vastaa
lake (vahvistamaton)

4

Mutta ei tyylikkäämpää :). Eiköhän tuolle ainakin pari tonnia tule hintaa

Vastaa
MacDish (vahvistamaton)

5

No eikös tämä ole juuri niitä "porvaripuhelimia". Aivansama ominaisuuksille kunhan kiiltää helvetin kauas :)

Vastaa
jaahas (vahvistamaton)

6

Siis ilman tätä tai iphonea olet ihan nolla jos clubille lähdet. Sitä vartenhan nämä tehdään, näyttää kalliille ja on niin kallis että armani mieskin uskaltaa ostaa. Hienoa jälkeä, pakko myöntää :)

Vastaa
BOrnanen (vahvistamaton)

7

Pakko saada PAKKO,,huuh en pärjää ilman tota pakko pakko!!!!

Vastaa
Sari (vahvistamaton)

8

Todella kaunis. Hinta tulee olemaan reilusti yli 2000 e. Saa kai puhelin tuottaa käyttäjälleen visuaalista mielihyvää olematta heti "porvaripuhelin". Kunhan kestäisie des sen 2 vuotta mitä nokialaiset max kestää.

Vastaa
Aragnath (vahvistamaton)

9

Ihan hirveä muotoilu :( niinkuin aina kaikissa Nokian puhelimissa muutenkin
näppäimistön suunnittelu ja muotoilu on sellainen, että varmasti vaikeaa painaa näppäimiä
siis kertakaikkiaan ihan p**ka puhelin

Vastaa
S...........? (vahvistamaton)

10

no miettikää MITÄ te puhutte ei mittää järkee tossa hinnassakkaa eise maksa yli tonnin tai kahen ehkä enintää viis sataa ja mun kaverilla on tommone kultahippu ja se ON HYVÄ!!eikä mikkää romukasa OIKEESTI................................................................

Vastaa
viivi1801
viivi1801

11

Kyllä ei ihmisten hienostelulla näytä olevan mitään rajaa. eläimiä käytetään ihan mihin vaan, että ihmiset sais nostettua egoaan. laitetaan ostajien nahat seuraavan puhelimen "verhoiluun" niin ei varmaan tulis ostajiakaan.. hyi helvetti mitä sakkia ihmiset on. kyllä multa saa ainakin turpatällin jos tuommosen jollain nään,

Vastaa
Bluejack
Bluejack

14

Lainaus:

viivi1801


Lainaus:

Kyllä Nokia ei saa minusta enää asiakastaan

Ei minustakaan edes näin itsepäisyyspäivänä :) ..tosin on sitä takkia tullut käännettyä joskus kerran.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja