Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

SnaptureFlash tuo salaman iPhonen kameran kaveriksi

15
Markus Lehtiniitty

SnaptureFlash tuo salaman iPhonen kameran kaveriksi
Snapture Labs on kehittänyt Applen iPhonelle lisäosan, joka tuo laitteeseen xenon-salamavalon. Snapture Labsin tarkoituksena on tuoda tämä SnaptureFlash-lisäosa markkinoille sekä alkuperäiselle iPhonelle että iPhone 3G:lle.

SnaptureFlash peittää lähes koko iPhonen takapuolen ja toimii samalla suojana itse puhelimelle. Snapture Labsin mukaan se on hakenut keksinnölleen patenttia.
Xenon-salaman ohella SnaptureFlashissa on videokuvausta varten erillinen LED-valo. Lisäosan muihin ominaisuuksiin kuuluvat punasilmäisyyden vähentäminen sekä iPhonen kaiuttimien äänen vahvistaminen. Snapture Labsin mukaan salamalisäosalla varustetulla iPhonella on mahdollista ottaa helposti yli 1000 kuvaa yhdellä täydellä akunvarauksella.

Toistaiseksi SnaptureFlash on vasta prototyyppiasteella, joten sen tarkasta markkinoilletuloaikataulusta tai hinnoittelusta ei toistaiseksi ole tietoa. Snapture Labsin sivuilla voi kuitenkin lisätä nimensä ennakkotilauslistalle. Toistaiseksi Snapture Labs kuitenkin etsii vasta valmistajaa lisäosalleen.

Snapture Labs on aiemmin tunnettu murretuille (jailbreak) iPhoneille kehittämästään suositusta Snapture-sovelluksesta, joka laajentaa merkittävästi iPhonen kameraominaisuuksia. SnaptureFlash-lisäosa toimisi tämän sovelluksen kanssa.

Kamera on yksi osa-alue, jolla iPhonet eivät loista kilpailijoihinsa verrattuna. Kameran tarkkuus on sekä alkuperäisessä iPhonessa että iPhone 3G:ssä vain kaksi megapikseliä, kamera ei ole automaattitarkenteinen eikä vakiona myöskään tue esimerkiksi videokuvausta.

Kommentit (15)

qaz (vahvistamaton)

2

iphonen kameraa ei voi edes kameraksi kutsua. niin paljon kehityksessä jäljessä että.

Vastaa
teosto (vahvistamaton)

3

maailman turhimpaan vekottimeen turhin lisävaruste
olisivat vaikka tehneet ihammerin jolla voi hakata tuon vekottimen tuhannen p***un päreiks

Vastaa
iippone (vahvistamaton)

4

"maailman turhimpaan vekottimeen turhin lisävaruste"

Kauanko olet iPhonea käyttänyt?

Vastaa
Lol (vahvistamaton)

6

turha, vain siksi että on jo olemassa tuon kokoinen lisäakku iphonelle jossa on myös salama ja lisäkaiutin. Muuten ihan ok

Vastaa
Lol (vahvistamaton)

7

turha, vain siksi että on jo olemassa tuon kokoinen lisäakku iphonelle jossa on myös salama ja lisäkaiutin. Muuten ihan ok

Vastaa
Joo (vahvistamaton)

8

Mun mielestä kännykässä ei tarvitse olla mikään hyvä kameta, jos haluaa ottaa kunnon kuvia niin ostaa sitten siihen tarkoitetun vekottimen.

Vastaa
jermo (vahvistamaton)

10

Ja jos haluaa käyttää gps:ää niin sitten oma gps vastaanotin. Ja jos haluaa kuunnella musiikkia niin oma mp3 soitin. Ja jos haluaa käyttää laskinta niin kunnon funtiolaskin. Ja jos haluaa katsoa youtubea niin oma youtubetin. Come on Applen fanittajat. Integraatio on tullut elektroniikkaan jäädäkseen. Hyvässä kännykässä voi olla hyvä kamerakin!

Vastaa
hentriz
hentriz

11

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Anonymous User:

Mun mielestä kännykässä ei tarvitse olla mikään hyvä kameta, jos haluaa ottaa kunnon kuvia niin ostaa sitten siihen tarkoitetun vekottimen.


Niin. Ja jos haluaa kunnon laatuisia kuvia ("teknisesti, sommittelu sun muu riippuu sitten kuvaajasta), niin sitten se digijärkkäri on aika kova sana. Ja toki sen kumppaniksi oikeanlaisen objektiivin.
- - -
iPhonen kamera on oikeasti lelu. Kännykkärintamalla on myös hyviä kameroita, jotka ovat oikeasti halppispokkareiden tasolla. Loppujen lopuksi sillä megapikselimäärällä ei ole väliä, vaan optiikalla ja automaatti(/oikein tarkennetulla manuaalilla)tarkennuksella. Elikkä jos iPhonenssa olisi laadukas optiikka ja automaattitarkennus, kuvanlaatu olisi paljon parempi. Harvemmin ne LED-kuvausvalot auttavat, joten jos on pakko olla salama, pitäisi sen olla Xennon-salama.
Itse olen todennut, että esimerkiksi Nokia N82 on yllättävän hyvä, samoin moni Sony Ericssonin Cybershot-sarjasta.

Vastaa
Jukka (vahvistamaton)

12

Ei hyvänen aika :D
Ei toi ole totta eihän :D
Ei tollasta kukaan halua
Ei edes iihöynäytetyt ihmiset
Ei!


Mun 5800 xpressmusic pesee tommosen kyhäelmän mennen tullen kaikilta ominaisuuksiltaan :D

Vieläkin naurattaa .. :D :D :D

Ei voi olla totta, en usko vaikka kuinka luen toisenkin kerran. :D

Vastaa
Mika (vahvistamaton)

13

Jukka ei saa nauraa. Niitä on höynäytetty ja kärsivät nyt kaksi vuotta siitä. Mutta heidän mielestään tuokin on ominaisuus, ei vajavaisuus puhelimessa.

ps. Joo ja esavesa teidän mielestänne jos puhelimella ei voisi soittaa, niin sitä ominaisuutta ei tarvitsisi?

Vastaa
Joo (vahvistamaton)

14

No jos puhelimella ei pysty soittamaan, nii silloin sitä toimintoahan ei tarvittaisi, koska ei pysty soittamaan? Mutta kuka ostaa kännykän sen takia että on kaiken maailman kahdeksan megapixelin kamerat ja salamavalot?

Vastaa
Joo (vahvistamaton)

15

Ja kyllä veikkaan että Apple olisi saanut tuohon kunnon kameran salamavaloineen jos olisi halunnut, mutta he päättivät että semmoisia ei tarvita.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja