Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

ePhone - ulkoisesti täydellinen iPhone-kopio

12
Markus Lehtiniitty

ePhone - ulkoisesti täydellinen iPhone-kopio
Applen iPhone ja iPhone 3G lienevät jo eniten kopioituja puhelimia ikinä. Erilaisten kopioiden laatu ja niiden vastaavuus verrattuna alkuperäisiin laitteisiin eroavat kuitenkin melkoisesti. Hyvä esimerkki tästä on muun muassa iFone 3G, josta olemme kertoneet aiemmin.

Nyt iPhone-kopioinnissa on kuitenkin saavutettu uusi taso: ePhone M8 on ulkoisesti lähes täydellinen iPhone-kopio. Ainoaksi ulkoiseksi eroksi jäävät puuttuvat Applen logot.
Sen sijaan ominaisuuksien osalta ePhone M8 ei ole lähelläkään esikuvaansa. Kyseessä on muun muassa vain nelitaajuus-GSM-puhelin ja näytön sekä kameran tarkkuudet ovat alhaisempia. ePhone M8:ssa on myös suuren sisäisen muistin sijaan vain paikka microSD-muistikortille ja kosketusnäyttökään ei ole toteutettu kapasitiivisella tekniikalla. Toisaalta ePhone M8 tarjoaa FM-radion ja tuen MMS-viesteille, jotka iPhoneista uupuvat sekä tavalliseen kiinalaiseen tapaan paikan kahdelle SIM-kortille.

ePhone M8:aa myy esimerkiksi LightInTheBox-verkkokauppa, jossa sen hinta on hieman alle 160 dollaria, minkä päälle lasketaan vielä toimituskulut.

Kommentit (12)

PLX (vahvistamaton)

1

"Applen iPhone ja iPhone 3G lienevät jo eniten kopioituja puhelimia ikinä."

FACTS PLX

Vastaa
SuomiP (vahvistamaton)

2

Eikö ens vuonna sallita kiinassa 3g verkot vai muistanko väärin? jos näin niin kohta kopioissakin se löytyy :D

Vastaa
apa (vahvistamaton)

3

Tässä on muistikorttipaikka ja kosketusnäyttökin toimii pakkasella tai hanskat kädessa, toisin kuin iPhonessa. Radiokin löytyy. Taitaa olla iPhonen päihittäjä!

Vastaa
Jussi (vahvistamaton)

4

Ei ehkä pitäisi lähteä trollien sekaan, mutta muista ominaisuuksista viis, ei tuolla resoluutiolla ja käyttiksellä iPhonea päihitetä. Ei vaikka on MMS, mutta missä on kunnon selain ja sähköposti?

Vastaa
Jere Hakala (vahvistamaton)

5

iPhoneen saa MMS:än jos tahtoo, toimii pakkasella näyttö ja hanskat kädessä, ainakin villahanskoilla ;E. Vaihtoehtosesti ostaa Pogo styluksen :> Tai pitää naamansa kiinni näissä iPhoneen liittyvissä uutisissa D:

Vastaa
here pakana (vahvistamaton)

6

jere taas puolustamassa "jumalpuhelinta" :D paskaa saa halvemmallakin, mutta jotkut ne vaan maksaa kun siinä on niin ihana omena <3

ps. kerrankin kopio on parempi kuin valmistajan oma

Vastaa
Kriss (vahvistamaton)

8

Melkein hävettää lukea tällästä paskaa ja sivut vielä afterdawnin logon alla. voi,voi..

Vastaa
pellervo (vahvistamaton)

9

Keskustelun taso on näköjään monen mielestä huono, koska kaikki eivät ylistä erään tietyn valmistajan puhelinta. Olen myös varma että Kiinassa kopioidaan paljon enemmän esim. Nokian puhelimia, mutta sellainen nyt vaan ei ylitä uutiskynnystä, koska Noksun puhelimissa ei ole sitä ihanaa puuterirasian muotoilua ja omenan kuvaa.

Vastaa
Make (vahvistamaton)

10

Pitääpä hankkia tollanen ephone vois sit kavereille huijata että on iphone :) ku luulen että ton ephonen saa aika halvalla

Vastaa
Tuntematon käyttäjä

11

Tuleeks tällaset tullista lävite ? kun oon ite miettiny et vois tuollasen tilata.. Kun puheista päätellen vaikuttaa olevan jopa parempi kun ite iPhone.. :))

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja