Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta tulossa vakuuttava S8300-liukukansipuhelin

5
Markus Lehtiniitty

Samsungilta tulossa vakuuttava S8300-liukukansipuhelin
Samsungin tuleva S8300-liukukansipuhelin on vuotanut julkisuuteen. S8300:sta kertoi ensimmäisenä ruotsalainen DailyMobile.se-sivusto, jonka artikkelista löytyy paljon lisää kuvia S8300:sta.

S8300:n tärkeimpiin ominaisuuksiin odotetaan kuuluvan kahdeksan megapikselin kameran automaattitarkennuksella sekä kaksois-LED-kuvausvalolla, 2,8 tuuman AM OLED - kosketusnäytön, GPS-paikannuksen, musiikkisoittimen, FM-radion RDS-tuella sekä muun muassa Bluetooth-yhteyden. Sisäistä muistia S8300:ssa tulee olemaan noin 60 megatavua ja 3G-verkoissa S8300 tukee myös HSDPA-datayhteyksiä. S8300:n käyttöjärjestelmä on Samsungin oma suljettu ratkaisu.

S8300:n runko on valmistettu duralumiinista ja kuorien kerrotaan olevan päällystetty naarmuja estävällä ja sormenjälkiä hylkivällä pinnoitteella. Paksuutta S8300:lle on kertynyt vain 12,8 millimetriä. DailyMobilen julkisuuteen vuotamissa kuvissa esiintyvän S8300:n väritys on mielenkiintoinen yhdistelmä oranssia ja mustaa.
S8300:n kerrotaan olevan Samsungin Soul U900 -mallin seuraaja. Markkinoille S8300:n odotetaan saapuvan maaliskuun 2009 tienoilla ja julkistus voisi näin ollen olla ohjelmassa mahdollisesti Mobile World Congress -tapahtumassa helmikuussa.

Kommentit (5)

kalle (vahvistamaton)

5

Kun tässä kerran on kosketusnäyttö, niin missä vertaus iphoneen? Kysyn vaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja