Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Garminin nüvifone-puhelimen käyttöliittymästä kuvankaappauksia

24
Markus Lehtiniitty

Garminin nüvifone-puhelimen käyttöliittymästä kuvankaappauksia
Garmin on julkaissut tulevan nüvifone-puhelimensa käyttöliittymästä runsaasti kuvankaappauksia verkkosivuillaan. nüvifone on Garminin ensimmäinen puhelin; aiemmin yhtiö on ollut tunnettu lähinnä erillisistä GPS-laitteistaan.

Kuvankaappausten perusteella nüvifonen käyttöliittymä on helposti käytettävissä sormin koskettamalla, sillä kuvakkeet ovat jopa poikkeuksellisenkin suurikokoisia. Kokonaisuutena käyttöliittymä vaikuttaa selkeältä sekä raikkaan tyylikkäältä.
nüvifonea ovat vaivanneet myöhästymiset, jotka ovat johtuneet laitteen sovittamisesta operaattoreiden vaatimuksiin. Tällä hetkellä nüvifonen arvioidaan saapuvan kauppoihin vuoden 2009 ensimmäisellä puoliskolla eli viimeistään kesäkuun loppuun mennessä. On kuitenkin mahdollista, että nüvifone tulee markkinoille jo aiemminkin vuoden 2009 alkupuoliskon aikana. Joka tapauksessa nüvifonen julkistamisen ja myyntiintulon välinen aika tulee kasvamaan yli vuoden mittaiseksi.

Garminin odotetaan kertovan ensi viikolla Yhdysvaltain Las Vegasissa alkavilla CES-messuilla lisätietoja nüvifonesta.

nüvifonen valmistuksesta vastaa alihankintana Asus. nüvifonen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3,5 tuuman kosketusnäyttö, kamera, 3G-, HSDPA- ja WLAN-yhteydet sekä luonnollisesti laajat GPS-paikannus- ja navigointitoiminnot.


Alla laaja nüvifonen kuvankaappausten kuvagalleria:KotinäyttöSelainKalenteriKameraNavigointiGoogle Local -hakuTuleva puheluViimeisimpien puhelujen listausSähköposti

Kommentit (24)

Kari (vahvistamaton)

3

Vaikuttaa erittäin selkeältä ja havainnolliselta. On siinä Nokialla taas miettimistä. Jotenkin tuntuu siltä kuin Nokia tulisi jatkuvasti vähän jälkijunassa. Kuten simpukkasysteemit, kosketusnäytöt jne. Ei muuta kuin peukkuja Nokialle ettei rassukka ihan jäis muilta jälkeen...

Vastaa
peeäm (vahvistamaton)

4

Pliis, ei sitten sitä samaa idioottikääntäjää, joka on suomentanut Garminin GPS-laitteiden liittymät suomeksi. Kirjoitusvirheitä ja yhdyssanavirheitä vilisee niin, että silmiin sattuu.

Vastaa
Jussi (vahvistamaton)

5

Näyttää todellakin varsin hyvältä ja selkeältä, mutta ruutukaappauksista ei pysty näkemään koko todellisuutta, joten jätetään lopullinen tuomio myöhempään. Multitouch näyttäisi tästäkin puuttuvan. Myös tapa listojen selaamiseen vaikuttaa vähän kömpelöltä (nuolet ylös ja alas)

Vastaa
Aleksi (vahvistamaton)

8

Näyttää omasta mielestä aika käytännölliseltä. Ottaisin tämän paljon mielummin kuin iPhonen.

Vastaa
Aleksi (vahvistamaton)

9

Vaikuttaa aika käytännölliseltä. Mielummin tämä kuin iPhone.

Vastaa
Aleksi (vahvistamaton)

10

Vaikuttaa aika käytännölliseltä. Mielummin tämä kuin iPhone.

Vastaa
Hra. Hoo (vahvistamaton)

11

Jotkut kun sanoneet että Nokia tulisi jälkijunassa tämä ei pidä paikkaansa Nokia vaan tekee ne asiat kunnolla mitkä muut firmat ovat usein tehneet juosten kusemalla. Nokia panostaa laatuun monet muut firmat tuottavuuteen. Mutta kyllähän sen jo näkee markkinaosuuksista mikä jyllää..

Vastaa
jaska000 (vahvistamaton)

12

Alkaa tämä käyttöliittymän suloisuus aikalailla nousta ominaisuuksien ja raudan laadun ohi tärkeimmäksi tekijäksi puhelimessa. Nokian Windowsmainen käyttöliittymä vain ei mitenkään pärjää näille kermakakuille. Uuden 5800:n S60v5:n koristelu on hyvä yritys, mutta ei valitettavasti riitä..Nokia yrittää liiankin kanssa pitää kiinni vanhentuneista S60-käyttöliittymäsuosituksistaan.

Lisäksi kun joku ominaisuus piilotetaan Valikko > Työkalut > Asetukset > Yleiset > Muokkaus > Teema > Taustakuva > Kuva ..niin pitäisi jo jollain alkaa hälytyskellot soimaan ennen kuin tuote lykätään markkinoille.

Vaan eipä sillä, pikku typeryyksistä huolimatta on Nokian S60-luureja aina tullut käytettyä, eikä hyvin palvellutta alustaa ole ihan äkkiä suunnitteilla vaihtaa..

Vastaa
NoPrkl (vahvistamaton)

13

Täyty olla helevetin hyvä kun markkinamiehet on laittanu nimeenkin ü:n.

Vastaa
Suurkea (vahvistamaton)

14

Ihan nätti mutta ei voi voittaa iPhonea softapuolella kyllä mitenkään

Vastaa
Jussi (vahvistamaton)

15

"Nokia vaan tekee ne asiat kunnolla mitkä muut firmat ovat usein tehneet juosten kusemalla"

Antaisitko esimerkkejä? Vastaesimerkkinä Nokia 5800.

"Nokia panostaa laatuun monet muut firmat tuottavuuteen"

Hmm... Olisikohan asia *juurkikin* päin vastoin? :)

P.S. Oliko nyt väärä vai oikea paikka puhua nokiasta? iPhonesta kun ei ilmeisesti saa puhua missään :)

Vastaa
watson (vahvistamaton)

16

Itsekin odotan tällä hetkellä näitä käyttäjäystävällisiä käyttöjärjestelmiä uusiin puhelimiin. Nämä nokian s40 ja s60 ovat surkeita räpellyksiä. Jostain syystä tuntuu että nokia ei pysy mukana kehityksessä ja tällä hetkellä iphone ja nüvifone tyyppiset näyttää kyllä kaapin paikan ja minun 6500 slide lähtee heti vaihtoon kun sopiva kilpailia ilmestyy. Ja se nokian uusi kosketusnäytöllinen on kyllä hirveintä sontaa mitä ikinä olen nähnyt. Mutta hyvää uutta vuotta vaan kaikille :)

Vastaa
oimk (vahvistamaton)

17

Jos Noksu ei kohta saa jostain pierastua kunnon käyttistä niin heikosti menee. Siis Navi firmakin näköjään pieksee Nokian käytettävyydestä ? Mitä ...tua. Exkankee clientti on tässäkin varmaan perempi kun Noksussa.

Vastaa
Perza (vahvistamaton)

18

Jeps, Ei ollu tuo 5800 kyllä mistään kotosin. Kankea kosketusnäyttö, hankala käyttis ja surkea muotoilu sai kääntymään ihan eri firman Touchscreeniin, vaikkakin hintansa ja ominaisuuksiensa puolesta hyvinkin kilpailukykyinen! Vaikka Eipä se hyväkään olut muovipullosta hääviltä maistu!

Vastaa
mr.nice (vahvistamaton)

19

Kannattaisi tutustua tuohon 5800xm:n ilman niitä omenalaseja, niin voisi nähdäkin jotain. Laitevertailussakin arvosteltu erinomaiseksi laitteeksi (paremmaksi kuin omenaluuri). Tänä päivänähän se on niin että jokainen uusi kosketusnäyttöpuhelin on iphonentappaja.

Vastaa
ter (vahvistamaton)

20

Minä luotan ainoastaan omiin laitevertailuihin. Tuloksena Noksut lensi pihalle lopullisesti. Lasit kyllä päässä mutta ei niissä mitään omenahallusinaatioita näy.

Vastaa
Jussi (vahvistamaton)

21

"Tänä päivänähän se on niin että jokainen uusi kosketusnäyttöpuhelin on iphonentappaja"

Mitä tuo nyt oikein tarkoittaa?

Vastaa
Jeesus (vahvistamaton)

24

Nokian käyttöjärjestelmät ovat olleet kuraa jo vuosia, kestävyys mitä sattuu ja useimmiten vielä ylihinnoteltuja laitteita. Ajan kanssa Nokian kännykät hidastuvat, ja bugeja alkaa ilmestymään reippaalla tahdilla.

Tähän mennessä kaikki Nokiat hajonneet vuodessa, vaikka on pidetty kuin kukkaa kämmennellä. Samsungit järvireissujen ja useitten putoamisien jälkeen pelittävät loistavasti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja