Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone nanosta huhutaan taas

7
Markus Lehtiniitty

iPhone nanosta huhutaan taas
Applen mahdollisesti tulossa olevasta iPhone nanosta liikkui viime vuoden lopussa paljon erilaisia huhuja. Kun Apple ei kuitenkaan julkistanut iPhone nanoa Macworld-tapahtumassa, huhut rauhoittuivat hetkeksi ja aivan viime aikoina iPhone nanon ympärillä onkin ollut melko hiljaista.

Nyt taiwanilainen, kiinankielinen Economic Daily News -lehti kuitenkin kertoo, että Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) ja United Microelectronics Corporation (UMC) tulevat luultavasti voittamaan iPhone nanoon liittyviä piiritilauksia. Lehden mukaan Applen odotetaan tekevän lopulliset tilauksensa maaliskuussa ja iPhone nanon lanseerauksen odotetaan tapahtuvan aikaisintaan kesäkuussa. Economic Daily Newsin kertomista tiedoista raportoi lyhyesti DigiTimes-uutispalvelu.
Tähän asti iPhone nano -huhut ovat perustuneet lähinnä kahden kotelovalmistajan, XKSN:n ja Vajan, suunnitelmiin. XKSN on jo tuonut iPhone nano -kotelonsa myyntiinkin. Economic Daily Newsin nyt kertomien tietojen sekä kotelovalmistajien toimien lisäksi iPhone nanosta on kuultu vain melko epäluotettavina pidettävien lähteiden kautta. iPhone nanon olemassaolo on siis kaikkea muuta kuin varmaa - mutta lisääntyvien tietojen valossa yhä todennäköisempää.

iPhone nanon odotetaan tämän hetkisten tietojen mukaan olevan ulkonäöltään kuin pienennetty iPhone 3G. Luonnollisesti pienempi koko toisi mukanaan myös pienemmän näytön ja lisäksi iPhone nanosta olisi joidenkin tietojen mukaan tiputettu pois 3G-verkkojen tuki. Hintaa iPhone nanolla olisi merkittävästi nykyistä iPhone 3G:tä vähemmän.

Kommentit (7)

Diaz (vahvistamaton)

1

Applen täytyy kyllä karsia paljon muitakin ominaisuuksia, ettei kalliimman 3G-iPhonen myynti kärsisi. Toisaalta, voihan se olla että tuosta tulee kalliimpi. Noihin huhuihin kun ei koskaan ole luottamista...

Vastaa
jaahas (vahvistamaton)

3

"Noihin huhuihin kun ei koskaan ole luottamista..."

Yleensä ne vain sattuu aina toteutumaan eli iPhonen Nano voi hyvinkin tulla myyntiin.

Vastaa
teost012 (vahvistamaton)

4

apple ja apple
turha vempele iphone ja tämä!

ei edes verrattavissa oikeaan puhelimeen.

fanboyt voi vaikka hankkia banderollit ja mennä odottelemaan tätä toimiston eteen.

ylihintaa pelkästä imagokamasta missä ei ole edes kunnon ominaisuuksia

Vastaa
zebra (vahvistamaton)

5

Uutinen, että joku huhuilee jotain, sen perusteella että:
...tulevat luultavasti voittamaan iPhone nanoon liittyviä piiritilauksia. Lehden mukaan Applen odotetaan tekevän lopulliset tilauksensa maaliskuussa ja iPhone nanon lanseerauksen odotetaan tapahtuvan aikaisintaan kesäkuussa.

Vastaa
Ddarud (vahvistamaton)

6

Nykyisen iphonen hinnan huomioiden tuo uusi puhelin voisi kyllä sisältää kaikki samat ominaisuudet ja olla silti halvempi...

Vastaa
Ddarud (vahvistamaton)

7

Nykyisen iphonen hinnan huomioiden tuo uusi puhelin voisi sisältää kaikki samat ominaisuudet ja olla silti halvempi...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja