Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia julkisti N79 Activen - mukana sykemittari

33
Markus Lehtiniitty

Nokia julkisti N79 Activen - mukana sykemittari
Nokia julkisti tänään N-sarjansa jatkoksi N79 Active -erikoismallin. Uutuuden mukana toimitetaan suomalaisen Polarin Bluetooth WearLink -sykemittarivyö.

Nokia kehuu N79 Activen olevan "täydellinen juoksukumppani". Mukana seuraa uusi versio suositusta Sports Tracker -sovelluksesta, joka tallentaa tietoja liikuntasuorituksesta. Sovelluksen avulla voi seurata omia harjoituksiaan sekä myös jakaa reaaliajassa oman reittinsä, treenatessaan kuuntelemansa musiikin sekä reitillä ottamansa kuvat paikkatietoineen Sports Tracker -verkkopalveluun.
Myyntivarustukseltaan N79 Active eroaa tavallisesta N79:stä sykemittarin ja Sports Tracker -sovelluksen ohella myös urheilullisten kuulokkeiden sekä käsivarren ympärille kiinnitettävän kantolaukun myötä.

"Nokia N79 Active tekee kuntoilusta hauskaa", sanoo Nokian Nseries-tuotesarjasta vastaava johtaja Juha Kokkonen. "Laite saa viihtymään treeneissä ja kannustaa kuntoilemaan vaikkapa ensi kesää silmällä pitäen. Polarin sykemittarin avulla käyttäjä voi seurata tarkasti kuntonsa kehittymistä. Nokian Sports Tracker -sovellus tuo kuntoiluun uuden ulottuvuuden, sillä sen avulla käyttäjä voi jakaa tiedot harjoittelustaan ja edistymisestään muiden kuntoilijoiden kanssa. Tämä innostaa kaikkia yhä parempiin suorituksiin."

N79:n tärkeimpiin muihin ominaisuuksiin kuuluvat viiden megapikselin kamera Carl Zeissin optiikalla, GPS-paikannus, S60-käyttöliittymä sekä kattavat datayhteydet. N79 on toistaiseksi myös pienikokoisin puhelin Nokian multimediapuhelinten N-sarjassa.

Uutuuden lupaillaan saapuvan markkinoille käytännössä välittömästi. Veroton hinta-arvio N79 Activelle on 375 euroa ja verollinen Suomen suositushinta 550 euroa. N79 Activen mukana toimitetaan neljän gigatavun microSD-muistikortti.

Kerroimme aiemmin viime vuoden joulukuussa huhuista liittyen Nokian ja Polarin yhteistyöhön. N79 Active teki nyt kertomistamme huhuista todellisuutta.Alla YouTubesta löytyvä N79 Activen promovideo:

Kommentit (33)

himpinen (vahvistamaton)

2

Jännä sinänsä, että ketään ei kiinnosta mitä apple on tehny, koska uutinen ei koske applea. Jännä muutes sinänsä että Nokia teki puhelimia ennen applea...

Vastaa
Ingenjör (vahvistamaton)

3

Onhan vastaavia sovelluksia ollut S60:lle vaikka kuinka kauan, tämä on vain ensimmäinen tekele joka puhelimen mukana. E71:sen jälkeen tuo N79 ehkä Nokian parhaimpia puhelimia, tai ainakin S60 v3.2 sarjassa...

Vastaa
Mass (vahvistamaton)

4

Tossa videossa on yks virhe. Meinaan tosta puuttuu jumitukset jotka kuuluvat jokapäiväiseen elämään Nokia N-series laitteiden kanssa. Ja tuossa kun tuo liikkuu valikoissa, että heti nappia painettua puhelin oikeasti tekee jotain, ei ole totta oikeassa elämässä. Ja vielä lisäks, kun lähet kävelemään Nokian kuulokkeiden kanssa, ne irtoaa päästä. Mites sitten kun lähetään juoksemaan?

Terveisin Nokia N79:n käyttäjä.

Vastaa
Tonttu (vahvistamaton)

7

Miten moni näistäkään kommentoijista lenkkeilee PC - jääkaappi -väliä pidemmälle? Mikäli mukana on yhtään Suunnon Personal Trainer (T4c ja T6c) tyylistä softaa, ehkä hieman laajennettuna, olen ainakin itse kiinnostunut.

Vastaa
Mass (vahvistamaton)

8

Sepi:lle

Toki ne voi vaihtaa, mutta kyllä sitä silti toivois, että ne nyt edes kävellessä pysyis päässä.

Vastaa
kari59 (vahvistamaton)

10

Myyntivarustukseltaan N79 Active eroaa tavallisesta N79:stä sykemittarin ja Sports Tracker -sovelluksen ohella myös urheilullisten kuulokkeiden sekä käsivarren ympärille kiinnitettävän kantolaukun myötä.
Lues toi ylläoleva teksti Mass oikeen tarkkaan ja kommentoi uusiksi mitä tiedät tämän version kuulokkeiden päässä pysymisestä!
Jos sinulla on juuri tämä active niin perun sanani!

Vastaa
Pena (vahvistamaton)

14

Mass:lle.

Sulla on vaan paskat korvat, mulla ainakin pysyy ihan hyvin päässä.

Vastaa
Eki (vahvistamaton)

15

Ei tää iPhonelle pärjää, Appstoresta on saanu vastaavaa jo vaik kuinka kauan.

Vastaa
golffari (vahvistamaton)

17

eki, mikä Applen laite tomii sykevyön kanssa? softaahan saa juu mut on tää aika kova juttu - vihdoin!

Vastaa
Aapeli (vahvistamaton)

18

Hmm... Itsellä pysyy kyllä kuulokkeet korvissa. Eihän ne välttämättä mitään hifi kuulokkeita ole mutta mielestäni ajaa hyvin asian peruskäyttäjälle.

Mitä tuohon hitaaseen vasteeseen tulee(esim valikoissa), ainakin E71 toimii uskomattoma nopeasti. Vaste on aivan minimaalinen, mutta toisaalta tämä puhelin onkin ylistetty kenties kaikkien aikojen onnistuneimmaksi nokialaiseksi.

En muuten tiennytkään että omenaankin saa sykelukemat??

Vastaa
To-mafia (vahvistamaton)

19

Noksuhan teki Polarin kanssa jo 5500 kanssa yhteistyötä ja tarkoitus oli että 5500 sopisi suoraan polarin vöiden kanssa yhteen. Jotain kiistaa tuli silloin ja homma haudattiin loppusuoralle. Nyt sitten näköjään oli päästy sopimukseen, pari vuotta auttamattomasti liian myöhään.

Katselee tuota Polarin ihmisten vaihtuvuutta, niin voisin arvella syyn löytyvän sieltä suunnalta.

Vastaa
golffari (vahvistamaton)

20

mass & all: kaikissa nykyajan kalliimmman hintaluokan Nokioissa on se 3.5 mm plugi johon voi käyttäjä ihan itse laittaa ne omat lempikuulokkeensa jos paketista tulevat ei miellytä. itse en voi sietää esim ipodin mukana tulevia ja vaihdoin ne toisenmerkkisiin.

mut nyt saattaa ipod ja polar ax tieturi jäädä kotiin kun nokialaisesta saa kaiken vastaavan irti yhdestä paketista. sports trackeria olen käyttäny aikasemminkin ja se live sharing on cool.

to-mafia: miks tää on sun mielestä auttamattomasti myöhässä? kellä muulla on vastaavanlainen paketti tarjolla, saatavilla suomen markkinoilta?

Vastaa
Jsusi
Jsusi

22

N78 ja sportstrackerillä on kuulunut vakiolenkkivermeisiin ja pitkään. Tätä ennen N73, sportstracker ja erillinen gps-mokkula. Hyvin pysyy juoksutakin taskussa pahemmin häiritsemättä.

Ainakin itseä houkuttaa tuommonen sykemittari-käsivarsikannike-puhelinkombo aika paljon. Kokeilkaa noita joskus ja voitte löytää liikkumisesta taas vähän eri ulottuvuuksia :)

Vastaa
lake (vahvistamaton)

23

En ole AppStorea käyttänyt, mutta pikkasen epäilen että sieltä sykevyötä saisi... kaiken lisäks iPhonen BT-profiilit ovat sen verran rajoittuineita ettei sitä taida edes tuollaista vyön kanssa saada kommunikoimaan

Vastaa
Tuomas (vahvistamaton)

24

Hei,

Voisiko joku kertoa minkä sykevyön saa synkattua iPhonen kanssa? Itse en ainakaan tiedä. Nike+ joka on _kiihtyvyys_anturi lenkkariin, toimii iPod Nanon ja iPod Touchin kanssa yhdessä. Se on ihan hyvä tuote ja itse olen digannut käyttää, mutta ei se mikään sykevyö ole, ja siis aivan eri tuote.

Jos fanittaa, niin luulisi nyt ihan perusfaktat edes osaavan.

Vastaa
Aapeli (vahvistamaton)

25

Bluetoothista vielä. Saisikohan sykevyön toimimaan millä tahansa puhelimella, johon saa SportsTrackerin asennettua (=S60)? Bluetoothan löytyy kaikista luureista, profiileista en tosin tiedä mitään. Tässä tapauksessa kävisin välittömästi ostamassa kyseisen vyön sillä SportsTracker on aivan mahtava jo nykyisellään.

Vastaa
Phiiidöör (vahvistamaton)

27

@Vikke

1200mAh akku voipi olla se syy, miksi tämä tuli nimenomaan N79:lle. Veikkaisin, että vähän pitempääkin lenkkiä pystyy - tosin vaikea arvioida, kun en nyt löytänyt N79:n akunkesto testejä (tai edes N85, jossa yhtä tehokas akku [sama?]).

Vastaa
Aapeli (vahvistamaton)

28

En usko, että akun kesto on kovin suuri ongelma, edes maratoonarille. Itse SportsTrackeria käyttäneenä (gps, musiikki, datayhteys samanaikaisesti) en ole huomannut mitään ongelmia sen suhteen (E71). Kestää varmasti riittävästi.

Vastaa
Jukkis (vahvistamaton)

30

Miten tuossa katsotaan sykearvoja juostessa? Se on nimittäin vaikeaa, jos puhelin on hauiksen kohdalla kiinni... eli ei toimi käytännössä sitten mitenkään. Suomessakin talvisaikaa niin pimeää, että täytyy saada myös taustavalo aktivoitua, jotta sykearvon näkee...

Kertokaa asian paremmin tuntevat.

Vastaa
jaska (vahvistamaton)

31

Voihan tuota improvisoida ja laittaa kiinni vaikka kyynärvarteen, niin näkyvyys on parempi. Akkukestossa askarruttaa pikemminkin pakkasen sieto, kun tahtoo kapasiteetti heiketä pakkasessa. Mutta Jukkis, ei liene sykemittarissakaan aina taustat valaistu, eiköhän tuo onnistu yhtä nopeasti pimeässä myös puhelimella.

Vastaa
Pete666 (vahvistamaton)

32

Känny kyynärvarteen ja kuulokkeiden johto hihan sisällä korviin. Eikä lukita nappuloita, joten aina kun painaa navigaattorinappia niin valo syttyy. Vielä kun tuon sykevyön sais toimimaan n96:n kanssa, niin vois heittää Suunnon vehkeet sinne minne ne kuuluukin.
Akkukin riittää ainakin 2 tunnin lenkkeihin.(Sports Tracker ja musiikki päällä) Kyynärvarressa puhelimeen vastaaminenkin olisi helpompaa kuin nykyisin, kun laite on juoksuvyössä. Jotkut tuntuvat vierastavan elektroniikkaa ja urheilua, minulle ne ovat antaneet uutta puhtia yksitoikkoisiin marathon-treeneihin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja