Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian 5730 XpressMusic vuoti julkisuuteen

11
Markus Lehtiniitty

Nokian 5730 XpressMusic vuoti julkisuuteen
Nokian XpressMusic-mallistoon kuuluva 5730 XpressMusic on vuotanut julkisuuteen. Venäläinen Mobile-review-sivusto on on julkaissut 5730 XpressMusicista jo laajan testiartikkelin ennen puhelimen julkistusta.

5730 XpressMusicin erikoisuus on sen sivusta esiin liukuva QWERTY-täysnäppäimistö. Aiemmin Nokian mallistossa QWERTY-näppäimistöjä on nähty lähinnä yrityskäyttöön suunnatun E-sarjan puhelimissa. 5730 XpressMusic muistuttaa hyvin paljon aiemmin julkisuuteen vuotanutta E75-mallia.
5730 XpressMusicin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 3,2 megapikselin kamera automaattitarkennuksella, GPS-paikannus, Bluetooth ja microSD-muistikorttipaikka. Koska kyseessä on XpressMusic-malliston puhelin, on puhelimessa lisäksi panostettu erityisesti musiikkiominaisuuksiin. 5730 XpressMusicin näytön koko on noin kaksi tuumaa.

5730 XpressMusicissa on Symbian-käyttöjärjestelmä ja S60-käyttöliittymä. 5730 XpressMusic ei ole 3G-puhelin, joten sen datayhteydet rajoittuvan vain GPRS- ja EDGE-yhteyksiin.

Mobile-review'n mukaan 5730 XpressMusicin julkistus tapahtuu vielä tämän kuun aikana ja markkinoille sen odotetaan tulevan huhtikuussa. Hinnan odotetaan asettuvan hieman yli 200 euron hintaluokkaan. Nokialla näyttääkin olevan suunnitelmia laajentaa QWERTY-näppäimistöillä varustettujen puhelinten valikoimaa halvempiin hintaluokkiin.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (11)

Markus Lehtiniitty

1

Tekniset ongelmat ovat haitanneet uutisointiamme. Ongelmien vuoksi eilen ei ilmestynyt yhtään uutista, jonka vuoksi uutisointimme on muun muassa nyt 5730 XpressMusicin osalta tavallista hitaampaa. Myös ainakin tänään uutisointitahti poikkeaa normaalista.

Vastaa
Makko (vahvistamaton)

2

Merkki siitä että Nokia pyrkii saamaan s60 mallit vieläkin laajemman ostajakunnan saataville. Tämän ostettuaan on käyttäjän todennäköistä harkita seuraavalla kerralla kalliimpaa Symbianmallia.

Halpahan tuo on mutta silti 3G:n puuttuminen on aika paksua.

Vastaa
asd (vahvistamaton)

5

Olis kiva jos tulis monia värivaihtoehtoja ja sit 3,5 mm kuulokeliitäntä.

Vastaa
Rocaa (vahvistamaton)

7

siis tämä nokia 5730 maksaa 220e. ja tulee huhtikuus siinä 9-18 päivänä sen pitäs olla jo kaupois... aijon ostaa =D e paljo. totta -asd- ett värivaihtoehtoja olis enemän ku van tää perusvärit: punanen, sininen ja musta... ne on jo tylsiä värejä... kai ne valmistajat ny osaa väriä vaihtaa... #¤%&/!@.

Vastaa
Rocaa (vahvistamaton)

8

siis tämä nokia 5730 maksaa 220e. ja tulee huhtikuus siinä 9-18 päivänä sen pitäs olla jo kaupois... aijon ostaa =D e paljo. totta -asd- ett värivaihtoehtoja olis enemän ku van tää perusvärit: punanen, sininen ja musta... ne on jo tylsiä värejä... kai ne valmistajat ny osaa väriä vaihtaa... #¤%&/!@.

Vastaa
rm (vahvistamaton)

10

kukaha ääliö ton kirjotti et muka maksaa 220e??:O tänään kysyin ku puhelin on ollu jo jonki aikaa myynnis ni hintaa löyty sellaset 360e et en sit tie et mistä toi on keksitty...

Vastaa
jasminn
jasminn

11

onko kellään viellä kokemusta?? miten toimii? onko näppäimiin helppo kirjottaa? kannattaako ostaa? mistä kannattaa ostaa? onko selvä, vai epä selvä käyttää?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja