Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Japanin herkkuja: Sony Ericsson S001

10
Markus Lehtiniitty

Japanin herkkuja: Sony Ericsson S001
Japanin markkinoilla puhelimet ovat perinteisesti olleet merkittävästi edellä Euroopan kehitystä. Osasyynä tähän ovat olleet maan pienen pinta-alan vuoksi koko maan jo pitkään kattaneet nopeat puhelinverkkoyhteydet sekä täkäläisten operaattorien ja valmistajien tiivis yhteistyö.

Japanin markkinoiden puhelimet vaikuttavat eurooppalaisesta näkökulmasta katsottuna välillä jopa liian hyviltä ollakseen totta. Tämä on totta myös ruotsalaisjapanilaisen Sony Ericssonin uuden S001 Cyber-shot -mallin kohdalla.
S001:ssa on 8,1 megapikselin automaattitarkenteinen kamera LED-kuvausvalolla, hymylaukaisimella ja aktiivisella linssinsuojuksella varustettuna. Vastaavanlaisella kameralla varustettuja puhelimia on kuitenkin markkinoilla täälläkin. Sen sijaan S001:n näyttö on tällaiseen liukukansipuhelimeen ensinnäkin fyysisesti erittäin suurikokoinen, 3,3 tuumaa, mutta myös näytön tarkkuus on korkeat 480x854 pikseliä. Näyttö on lisäksi toteutettu OLED-tekniikalla.

Lisäksi S001:n ominaisuuksiin lukeutuvat GPS-paikannus, Bluetooth-yhteys sekä tuttuun Japani-tyyliin oneseg-televisiovastaanotin. S001 toimii GSM- ja WCDMA-verkoissa.

S001 tulee markkinoille mustan version lisäksi myös kahtena pirteämpänä värivaihtoehtona, pinkkinä sekä vihreäkultaisena. S001 tulee yksinoikeudella myyntiin KDDI Au -operaattorin kautta Japanissa. Puhelimen tuleva hinta ei ole tiedossa.

Kommentit (10)

henkka (vahvistamaton)

2

Tyylikäs muuten,mutta kuorien kulmat saisivat olla pyöreämmät,ei "tiiliskivi" muotoa!!.

Vastaa
Makko (vahvistamaton)

6

En kyllä pysty parhaimmallakaan tahdolla sanomaan tuota tyylikkääksi. Ja tulee semmonen mielikuva että SE on mennyt ryssimään vielä ainakin tätä ennen kohtuullisen laadukkaan xperia brändinsä. Ja vaikka japanilaismarkkinoilla onkin tyylinä myydä pihelimia sikahyvillä listaominaisuuksilla, tulee niistä mieleen aina jotenkin epäsopusuhtainen sekasikiö.

Vastaa
Jonathan (vahvistamaton)

7

Miten SE voi ryssiä Xperia brändin puhelimella joka on brandattu ihan eri nimiseksi?

Xperia nimellä on myyty täsmälleen yhtä puhelinta Xperia X1:ta, tulevaisuus kertoo laajentuuko mallivalikoima jatkosa.

Vastaa
Arkhimedes (vahvistamaton)

8

Miksi ihmeessä näitä ei voi suomeen kuskata?! Niin ylisiistin näköinen ja speksit todellakin kunnossa!

Vastaa
typy (vahvistamaton)

10

jos toi känny ei tuu suomeen,ni mä haen se nhenkilökohtaisesti Japanista! Se on niin ihana..väritkin on just kohallaa..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja