Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian supersuositusta E71:stä uusia värivaihtoehtoja

15
Markus Lehtiniitty

Nokian supersuositusta E71:stä uusia värivaihtoehtoja
Nokian E71-mallista on tulossa markkinoille uusia värivaihtoehtoja. Uudet värivaihtoehdot tulevat olemaan musta ja punahopea, kun aiemmin E71 on ollut saatavilla vain harmaana ja valkoisena.

Uudet värit ovat ilmestyneet E71:n Euroopan tuotesivuille, josta myös juttumme kuvat ovat peräisin. Uudet värivaihtoehdot ovat jo aiemmin vuotaneet julkisuuteen, mutta nyt Nokia on tuonut ne virallisesti esille. Uusien värivaihtoehtojen lisäksi E71:een ei ole tässä yhteydessä tehty muita muutoksia.
Tietoa siitä, koska uudet väriversiot löytävät tiensä kauppojen hyllyille ja varastoihin asti, ei ole. E71:n hinta on tällä hetkellä yleisesti verkkokaupoissa noin 400 euron tuntumassa. Kyseessä on yksi Nokian tämän hetken suosituimpia malleja, ja sitä on myös kehuttu jopa Nokian kaikkien aikojen parhaimmaksi puhelimeksi. E71 on vieraillut myös meidän testattavanamme aikoinaan.

E71:n kantava ominaisuus on tietenkin sen QWERTY-täysnäppäimistö. Sen lisäksi puhelimen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3,2 megapikselin kamera, GPS-paikannus sekä kattavat datayhteydet. E71 perustuu älypuhelinten S60-ohjelmistoalustalle ja kattavien ominaisuuksiensa ohella se on saanut kiitosta erityisesti tyylikkäästä muotoilustaan sekä loistavasta laatuvaikutelmastaan.

E71:llä on myös pikkuvelimalli E63, josta on karsittu muutamia ominaisuuksia verrattuna E71:een. Lisäksi kuorissa on käytetty huokeampia materiaaleja.

Kommentit (15)

Käyttäjä (vahvistamaton)

2

Jonathan, tietäisit jos käyttäisit. Todennäköisesti olet työelämän ulkopuolella oleva lapsi jolla äiti maksaa vielä puhelinlaskut, niin et edes tiedä mihin ihmiset puhelintaan voit työelämässä käyttääkään.

E71 todella on yksi Nokian parhaista ikinä, ellei paras.

Vastaa
Käyttäjä (vahvistamaton)

3

Jonathan, tietäisit jos käyttäisit. Todennäköisesti olet työelämän ulkopuolella oleva lapsi, kenelle äiti maksaa vielä puhelinlaskut, niin et edes tiedä mihin ihmiset puhelintaan voivat työelämässä käyttääkään.

E71 todella on yksi Nokian parhaista ikinä, ellei paras.

Vastaa
Jonathan (vahvistamaton)

4

Olen käyttänyt kyseistä puhelinta, ja tiedän sen olevan erittäin hyvä verrattuna moneen muuhun Nokialaiseen.

En vaan ole nähnyt mitään mallitason myyntidataa kyseisestä luurista. Myöskin E-sarjan myynti on varsin pientä verrattuna N-sarjaan, joten olisi pieni yllätys että juuri tämä olisi "supersuosittu".

Kannattaa ehkä jättää ne arvailut iästä ja muusta johonkin parempaan paikkaan, varsinkin kun yksikään arvauksista ei osunut lähellekään.

Vastaa
Jam (vahvistamaton)

5

Itse katsoisin että Nokian E-sarja on enemmän myyty kuin N-sarja. Mitään myyntilukujahan ei minullakaan ole heittää pöytään, mutta E-sarjaa ainakin näkee käytössä enemmän kuin N-sarjaa. Uskoisin myös että yrityskäyttöön suunnattua E-sarjalaista "työkalua" vaihdetaan uuteen tiuhempaan kuin yksityinen vaihtaa N-sarjalaistaan. Pelkkä arvaus toki tämäkin.

E71 on todella hyvä puhelin. E61, E70 ja E90 työkseni käyttäneenä voin sanoa että pesee ne kaikki mennen tullen. Kestävä luuri kovaan käyttöön, jolla myös surffailu ja sähköpostin käyttö onnistuu sujuvati. Mahtuu näpsäkästi taskuun, toisin kuin E90.

Vastaa
Tonza

7

Jonathan: Pitää myös ottaa huomioon, että N-Series laitteita on huomattavasti enemmän, joten tuo ei kerro koko totuutta. Esim näen joka päivä kaikenlaisia N-series laitteita, mutta E-series laitteet, joita näen ovat yleensä E51 tai tuo E71.

Ja ei ne myyntiluvut tee supersuosittua. On tuo vain niin hyvä puhelin. Ostaisin itsekkin, jos rahaa olisi.

Vastaa
jehu (vahvistamaton)

8

Kesästä asti ollut käytössä ja onhan tämä paras puhelin, joka toistaiseksi on Nokialta tullut. Aika montaa olen käyttänyt viimeisten vuosien aikana, myös muitakin merkkejä. Työkäytössä nimenomaan ei parempaa ole. Siviilipuolelle itse varmaan ostaisin E63:n, se on kädessä todella mukava, parempi kuin E71. Toisaalta GPS puute varmaan harmittaisi, sekin on törkeän hyvä ominaisuus kun vieraaseen paikkaan menee ajelemaan.

Vastaa
Alfons Åberg (vahvistamaton)

9

E71 on vakuuttava vehje. Vielä jos ssihen liitettäisiin automatic muutamia kunnon softia kuten Joiku, niin se pesisi kaikki markkinoilla.

Kävin vuodenvaihteessa ulkomailla ja E71 vaihtoi kielen sun muut muut kilkkeet mitään kysymättä GPS-navigoinnissa.

Vastaa
Thor1993
Thor1993

10

Ihan hienon näkönen toi musta.

Ja mitä puhelimeen tulee niin kaverilla toi on ja sitä on paljon kehunu et eiköhän se hyvä ole ja kaikkialta lukenu pelkkää hyvää, en ihmettele jos on huippusuosittu.

Vastaa
Lake (vahvistamaton)

12

Tuo musta on kyllä tosi tyylikäs. Pitää melkein vaihtaa puhelinta.

Vastaa
Jere Hakala (vahvistamaton)

13

Tässähän tuo nokistien asenne taas nähtiin, ei ihme jos kaikkia muita vituttaa Nokia-uskovaisten paasaus joka puolella.

Vastaa
Eki (vahvistamaton)

14

Pyh, uusia värejä tai ei, ei nuo pärjää mun iPhonelle. Kannattais tehä niinku Apple että valitsee kerralla oikeet värit nii ei tarviis mitää turhanpäiväsiä update versioita.

Vastaa
keke (vahvistamaton)

15

Mikä tuosta tekee niin hyvän? Fyysinen tuntuma, ominaisuudet vai softa? Jos softa, niin mikä siinä? Kuitenkin suurin piirtein sama s60 pyörii tosi monessa luurissa, niin miksi se juuri tuossa on parempi?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja