Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple tuomassa "parempien" pelien osion App Storeen?

6
Markus Lehtiniitty

Apple tuomassa parempien pelien osion App Storeen?
Epävirallisten tietojen mukaan Apple valmistelee App Store -ohjelmistokauppaansa erityistä, kehittyneemmille isojen julkaisijoiden peleille, tarkoitettua erillistä osiota. Asiasta kertoo muun muassa PocketGamer.biz-sivusto, joka viittaa nimettömiin lähteisiinsä.

Tietojen mukaan uuden osion pelit maksaisivat 19,99 dollaria Yhdysvaltain App Storessa. Uusi "parempien" pelien osio olisi osa Applen panostusta pelimarkkinoille. Apple on noussut vakavaksi haastajaksi perinteiselle käsikonsolivalmistajille, Sonylle ja Nintendolle, iPhone-puhelimillaan ja iPod touch -medialaitteillaan.
App Store on ollut valtava menestys Applelle. Sen valikoimiin kuuluu yli 15000 sovellusta ja peliä. App Store -latausten määrä on ylittänyt jo 500 miljoonan rajan. App Storen valikoimissa on sekä ilmaisia että maksullisia ohjelmia.

App Storen suuren suosion takana nähty olevan sen helppokäyttöisyys: ensimmäistä kertaa puhelinten historiassa käyttäjän on helppo hakea uusia ohjelmia puhelimeensa. Toisaalta iPhonen ja iPod touchin sekä App Storen yhdistelmä vaikuttaa myös kehittäjäpuolen silmissä varsin helpolta alustalta. Tämän vuoksi App Storessa on erittäin paljon yksittäistenkin kehittäjien ohjelmia. App Store on tarjonnut periaatteessa yhtäläiset mahdollisuudet menestyä sekä suurille ohjelmistoyhtiöille että yksittäisille kehittäjille. Uusi peliosio kuitenkin toisi muutoksen tähän periaatteeseen.

Tietoa mahdollisen peliosion aikataulusta ei toistaiseksi ole. Tosin yksi hyvä mahdollinen ajankohta sen lanseeraukselle voisi olla perinteisesti kesäkuussa järjestetty Applen World Wide Developers Conference -tapahtuma (WWDC).

Apple ei ole kommentoinut asiaa.

Kommentit (6)

gamer (vahvistamaton)

1

En usko tollaseen. Se toisi hirveästi vihaista palautetta, sillä se suoranaisesti sanoisi, että ne pelit, mitkä pääsevät tänne "parempien"-pelien kategoriaan ovat hyviä ja ne kaikki muut olisivat sitten huonoja pelejä. Veikkaan, että meinaavat tehdä kategoauudistuksia navigoinnin kanssa. Kenties jotain hinnan mukaan tapahtuvaa hakua.

Vastaa
Jere Hakala (vahvistamaton)

2

Uskoisin että näillä "paremmilla" peleillä tarkoitetaan EA ym yhtiöiden pelejä :F, eli rahaahan tässä haetaan.

Vastaa
Markus Lehtiniitty

3

Tämä jää toistaiseksi ainakin hetkeen viimeiseksi kirjoittamaksi jutuksi Puhelinvertailu.comissa. Nyt on tarve keskittyä parin kuukauden ajan johonkin muuhun.

Kiitokset kaikille lukijoillemme ja kävijöillemme kuluneista hetkistä!

Vastaa
kerbo
kerbo

4

Lainaus:

Tämä jää toistaiseksi ainakin hetkeen viimeiseksi kirjoittamaksi jutuksi Puhelinvertailu.comissa. Nyt on tarve keskittyä parin kuukauden ajan johonkin muuhun.

Kiitokset kaikille lukijoillemme ja kävijöillemme kuluneista hetkistä!

Häh? Sinun viimeiseksi vai koko puhelinvertailu.comin viimeiseksi pariin kuukauteen?

Sivujen uudistustenko takia vai minkä?

Vastaa
dRD (vahvistamaton)

5

@kerbo: Markus keskittyy nyt "oikeaan elämään" hetken (palailee jossain muodossa näillä näkymin loppukeväästä mukaan), mutta uutiset tulevat rullaamaan AfterDawnin omalla uutistiimillä tänne Puhelinvertailuunkin.

Vastaa
kerbo
kerbo

6

Ok.

Lainaus:

Tämä jää toistaiseksi ainakin hetkeen viimeiseksi kirjoittamaksi jutuksi Puhelinvertailu.comissa.

Tuosta vain sai sellaisen kuvan, että uutisia ei tule ollenkaan. Olis vissiin pitänyt olla kirjoittamakseni, mutta pilkun viilaus sikseen... ;)

Hyvä kuitenkin, että uutisia tulee.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja