Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonin BST-33-akuissa paisumisongelmia?

6
Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonin BST-33-akuissa paisumisongelmia?
Sony Ericssonin BST-33-akuissa saattaa esiintyä paisumisongelmia. Asiasta kertoo Engadget.

BST-33-akkua käytetään monissa Sony Ericssonin puhelimissa, muun muassa ainakin malleissa C702, G502, K530i, K800i, K810i, M600i, P1i, P990i, W300i, W302, W595, W610i, W660i, W705, W850i, W880i, W950i, W960i, Z320i, Z530i, Z610i, Z750i.
Akkujen paisumista ei ole pidetty kovin harvinaisena litiumioniakkujen osalta, mutta aiemmin litiumpolymeeriakkuja on pidetty luotettavampana ja vähemmän alttiina paisumiselle. BST-33 on ensimmäinen litiumpolymeeriakku, jonka yhdeytessä paisumisongelmat ovat tulleet julkisuuteen.

Engadgetin esimerkkikuvissa tavallisesti neljä millimetriä paksu BST-33-akku on paisunut seitsemän millimetriä paksuksi.

Muutama viikko sitten kerroimme Nokian myöntäneen BP-6M-akkujen vastaavanlaisen pullistumisongelman.

Kommentit (6)

w880i kytky (vahvistamaton)

1

tommonen (w880i) tuli melkkeen jo kaksvuotta sitten kesällä otettua parin vuoden kytkyksi soneralta ja kaks niitä jo on, toista lyötiin pesäpallomailalla ja toine putos vessan pönttöön xD, kummassaki akku paisunu sen jälkee ja toises taitaa olla jo pari senttiä se paksuus ! :D mut omamoka :D

Vastaa
w880i kytky (vahvistamaton)

2

tommonen (w880i) tuli melkkeen jo kaksvuotta sitten kesällä otettua parin vuoden kytkyksi soneralta ja kaks niitä jo on, toista lyötiin pesäpallomailalla ja toine putos vessan pönttöön xD, kummassaki akku paisunu sen jälkee ja toises taitaa olla jo pari senttiä se paksuus ! :D mut omamoka :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja