Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

8 megapikselin Samsung Memoir julki

9
Matti Vähäkainu

8 megapikselin Samsung Memoir julki
Samsung T929 Memoir -uutuuspuhelimesta liikkui jo aiemmin sumeita kuvia ja epävirallisia tietoja. Nyt puhelin on kuitenkin virallisesti julkistettu. Kolmen tuuman kosketusnäytöllä, GPS:llä ja kahdeksan megapikselin kameralla varustettu 3G-puhelin tulee myyntiin jenkeissä T-Mobilen kytkykaupalla. Ainakin toistaiseksi puhelinta myydään yksinoikeudella T-Mobilen kautta, mutta toivotaan että puhelin nähdään myös Euroopan, ja Suomen, markkinoilla.

Samsungin Memoirin kantava ominaisuus on sen 8 megapikselin kamera xenon-salamalla, joka pystyy ottamaan myös WVGA-tasoista (720x480) videokuvaa. Kolmen tuuman kosketusnäytöltä käytetään Samsungin omaa TouchWiz-käyttöliittymää. Memoiria odotetaan saataville vielä tämän kuukauden aikana.

Kommentit (9)

OneMember (vahvistamaton)

2

Ihan kiva, mutta taidan silti pitää kännykän ja digitaalikameran vielä erikseen.

Vastaa
Divisor (vahvistamaton)

4

Siis tota... ei... toi ei ole yhtään hieno.. enää..

Vastaa
Mikaeli26 (vahvistamaton)

7

Eihän tämä ole yhtään kopioitu erään toisen korealaisen puhelin valmistajan Renoir mallista :D . On se kumma kun melkeenpä samat ominaisuudet, samanlainen muotoilu, samat 3 nappia ja samantyyliset sivuliitännät kuin LG Renoirissa sekä nimi melkein sama :D . Mutta silti ihan hieno puhelin, ei siinä mitään.

Vastaa
juupa juu... (vahvistamaton)

8

Mikaeli26, taidat enenmänkin tarkoittaa LG:n KU990:tä, tuttavallisemmin Viewtyä.

Vastaa
Mikaeli26 (vahvistamaton)

9

Ekana tuli mieleen renoir (viewtyn seuraaja), mutta kun tarkemmin vertailee niin kyllä tuo viewtyä ehkäpä enemmän muistuttaa kumminkin :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja