Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google synkronoi puhelimen yhteystiedot

13
Matti Vähäkainu

Google synkronoi puhelimen yhteystiedot
Google on avannut Sync-mobiilipalvelustaan beta-version. Google Mobile Sync pävittää yhteystiedot puhelimesi ja Gmailin välillä sekä kalenteritiedot Google Calendarin kanssa.

Googlen Sync-sivustolla luvataan tuki lähes kaikille puhelimille. Listalla ovat Nokian S40- ja S60-alustat, Blackberry, iPhone, Sony Ericsson sekä Windows Mobile. Allekirjoittanut ei kuitenkaan saanut ainakaan toistaiseksi mistään ladattua Synciä N95:lle -- N95:llä selatessa m.google.com/sync ei tunnistanut laitetta. Valitessa BlackBerryn Sync-sivusto puolestaan antaa syöttää puhelinnumeron, johon oletettavasti latauslinkki lähetetään.
Jäädään odottelemaan betan laajenemista myös S60-luureille. Mikäli sait toimimaan Syncin puhelimessasi, niin kerro kokemuksista kommenteissa.

Kommentit (13)

kiksu (vahvistamaton)

1

Windows Mobilellakin mahdollisuutena käyttää näköjään vain ActiveSynciä, johon sitten määritetään omat asetuksensa googlea varten.
Olisi voinut olla joku erillinen ohjelma tätäkin varten.
Googlen kalenterin synkkausta varten käytän itse OggSyncia, mutta kontaktit jää synkkaamatta.
Onnistuu toki normaalisti ActiveSyncin kanssa Office Outlookiin, mutta joutuu käyttämään kaapelia, joka on vaivalloista :P

Vastaa
kiksu (vahvistamaton)

2

P.S. Ei tunnistanut kännykällä mentäessä mobiiligoogleen tuota Windows Mobileakaan.

Vastaa
Juha (vahvistamaton)

3

Google Calendarin tapahtumat voin uppia iPhoneen, mutta toisinpäin homma ei ole mahdollista. Huono homma, koska GC on vielä käyttöönottamatta ja se olisi onnistunut nyt siirtämällä puhelimen kalenterimerkinnät sinne. Heikko esitys.

Vastaa
Arto

5

Eipä tunnistanut myöskään Nokia E51. Taitaa olla Googlella taas joku "/" väärässä paikassa, odotellaan josko hetken kuluttua toimis.

Vastaa
-iGoR- (vahvistamaton)

8

Näiden ohjeiden mukaan pelitti SE K800i-luurissa hyvin.

Synkkasi myös Gmailin yhteystiedot luuriin. Joten nyt on muutama yhteystieto tuplana (toisessa puhnro ja toisessa email), kun eivät olleet juuri samalla nimellä.

Mutta yhteystiedot ovat tallessa ja niitä voi nyt muokkailla Gmailin kautta ja synkata taas luuriin.

Vastaa
-iGoR-
-iGoR-

10

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Lukija:

Jotenki ymmärsin et toi pitää tehdä käsin?

Juurikin näin. Puhelimen asetuksiin joudut nuo kerran syöttämään, jonka jälkeen "synkkausprofiili" löytyy aina tarvittaessa.

Vastaa
ByteHeaven (vahvistamaton)

11

Nätisti näytti tuolla ylläolevalla ohjeella toimivan ainakin E90ssä. Kalenterikin synkronoi ongelmitta, kun hoksasi että kalenterikannan nimi on calendar.

Poikkeuksena ohjeisiin tosin piti käyttäjätunnus laittaa ilman @googlemail.com loppuosaa.

Vihdoin google sai tuon aikaan. Tuota onkin odotettu. Seuraavaksi pitää vielä laittaa Thunderbird synkronoimaan kontaktit tuonne :)

Vastaa
Touch Pro (vahvistamaton)

12

Vallan mainiosti HTC touch prossa molemmat päivitty ihan ongelmitta ohjeitten mukaan wi-fillä ja edgellä

Vastaa
hoblaa (vahvistamaton)

13

Nokia 6021 (saunalahti) olen nyt yrittänyt kaikki eri kombot ja en saa toimimaan. Aina tulee GPRS yhteydenoton jälkeen Contacts:failed.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja