Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

MWC: HTC päivitti kaksi huippupuhelinta

7
Matti Vähäkainu

MWC: HTC päivitti kaksi huippupuhelinta
HTC julkisti suosituille Touch Pro- ja Touch Diamond -malleilleen jatkajat. Puhelimet on simppelisti nimetty Touch Pro2:ksi ja Touch Diamond2:ksi.

Jo ensimmäinen Touch Pro -versio sai gadgetfriikit innostumaan loistavilla ominaisuuksillaan. Uuteen kakkosversioon niitä on parannettu vielä entisestään. 3,6 tuuman ja 800 x 400 -resoluution kosketusnäytön ja QWERTY-näppäimistön avulla ohjattava HTC Touch Pro2 sisältää 3,2 megapikselin kameran, 512 megaa sisäistä muistia sekä microSD-muistikorttipaikan. Erityisesti työpuhelimeksi suunnitellusta Touch Pro2:sta löytyy niin ikään Straight Talk -kaiutintekniikka konferenssipuheluita varten.HTC Touch Diamond2 parantaa myös huomattavasti edeltäjänsä ominaisuuksia. Diamond2:sta löytyy huima 480 x 800 -resoluution ja 3,2 tuuman kosketusnäyttö. Lisäksi kameraa on parannettu 5 megapikselin autofocus-kameraksi ja ohjelmisto päivitetty uuteen TouchFLO 3D -käyttöliittymään.

Molemmissa puhelimissa ovat myös muun muassa GPS, WLAN, 3G-yhteydet, FM radio ja kosketusnäytöllä toimiva zoom-palkki.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
Mikael (vahvistamaton)

2

Diaz @ 16.2.2009 14:46

"Eipä tuo 800x480-resoluutio luureissa mitenkään huima ole."

Eihän se tietenkään huima ole, mutta siitä voi syyttää ihan täysin Microsoftia, koska windows mobile ei tue tuon isompaa resoa. Tiedä sitten, onko vielä edes WM 6.5:ssä jo tuki korkeammille resoluutioille. Toisaalta, ei tuo kuitenkaan mikään toivottoman huono resoluutio ole.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.