Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

MWC: Samsungilta uusia kosketusnäyttöpuhelimia

12
Matti Vähäkainu

MWC: Samsungilta uusia kosketusnäyttöpuhelimia
Samsung julkisti Mobile World Congress -kännykkämessuilla liudan uusia kosketusnäyttöpuhelimia - yrityksen ensimmäisen S60-kosketusnäyttöpuhelimen OmniaHD:n, liukukantisen UltraTOUCHin sekä BEATDJ- ja BEATDISC -musiikkipuhelimet. Lisäksi yritys julkisti Blue Earth -ekopuhelimen aurinkokennolla ja projektorilla varustetun I7410:n. Alla lisää puhelimista kuvien kanssa.


Blue Earth

Samsung OmniaHD I8910 on paranneltu versio edellisestä Onmiasta. Uusi OmniaHD on erityisesti multimedipuhelin, sillä sen kahdeksan megapikselin kameralla onnistuu 720p-videon kuvaus, jonka toistominen luonnistuu 3,7 tuuman kosketusnäytöltä. Puhelimen muita ominaisuuksia ovat muun muassa A-GPS, WLAN, FM-radio, 8 tai 16 gigaa muistia ja microSD-korttipaikka. Kaikki tämä on pakattu 12,9 millimetrin paksuiseen kuoreen.

OmniaHD

UltraTOUCH S8300:n näyttönä toimii 2,8 tuuman 240x400-resoluution WQVGA-kosketusnäyttö ja myös siitä löytyy 8 megapikselin kamera. Videokuvaaminen tällä puhelimella on kuitenkin rajoittunut VGA-resoluution videoon ja sisäistä muistia löytyy vain 80 megatavua. Monet muut ominaisuudet ovat OmniaHD:n kanssa kuitenkin samoja -- FM-radio, WLAN, A-GPS, 3G-yhteydet. UltraTOUCH on 2 milliä edellistä ohuempi.


UltraTOUCH

Musiikkipuhelimet BEATDJ M7600 ja BEATDISC M6710 ovat molemmat 3 megapikselin kameralla ja kosketusnäytöllä varustettuja musiikki puhelimia. BEATDJ on patukkamallinen puhelin ja BEATDISC puolestaan liukukantinen kännykkä. Molemmista löytyvät 3G-yhteydet, FM-radio, Bluetooth 2.1, microSD-korttipaikka ja 3,5mm kuulokeliitin. Kummankin käyttöliittymä on musiikin toistoon optimoitu DISC UI. Lisäksi BEATDJ:ssä on GPS.


BEATDISC


BEATDJ
Kommentit (12)

Tuukka (vahvistamaton)

1

Mitenhän kaikki puhelimet, tai käyttikset Vista mukaan lukien ovat alkaneet erehdyttävästi muistuttamaan Macin käyttiksiä? Luulis, että Nokioilla ja Samsungeilla olis jo omiakin ideoita.

Vastaa
sepi (vahvistamaton)

2

Kun katselee maailmaa tarpeeksi vahvojen Apple-lasien läpi, niin oma mummokin näyttää Mäkin käyttikseltä.

Vastaa
jaahas (vahvistamaton)

5

Kyllä pakko sanoa että pisteet menee Samsungille, ei niinkään sepille. Samsung lähtenyt todella tekemään kosketusnäyttöpuhelimia eikä nysvää jotain epämääräistä niinkuin nokia tällä hetkellä. Tosin hyvältä vaikuttaa Nokiallakin, odotellaan vaan sitä normaalin hintatason laadukasta noksua =)

Vastaa
hentriz
hentriz

6

Ainakin Samsungilla on tyylikästä muotoilua.. Toisinkuin Nokialla.
Nokia N81, Nokia N85, Nokia N96, Nokia N97.. "Ei yhtään samanlaista ei"...
Okei, osa tuossakin on samannäköisiä, mutta silti niissä on ulkonäköä!
Taitaa (minun arvion mukaan) se Samsung mennä Nokian ohi tässä 2010-luvun alkupuolella. Ikävä asia :-(

Vastaa
Tuukka (vahvistamaton)

7

Miettikää miltä näyttikään MS:n softat ennen OSX:n julkaisua. No, Sepi heitti hyvä, mut jotain totta tossa on pakko olla. Vistan dynaaminen työpöytä=kopio, elohopeasensori=kopio, Dashboardia kopio kaikki oikein kilvan.. Listaa vois tietty jatkaa, mut slaidaukset ja grafiikka näyttää pian kaikilla samalta. Uu, Apple osaa suunnitella heijastavan levynkannen, ja sit samalla Ovi miettii aivan samaa Nokialla. No, johtopäätöksiä omasta takaa.

Täytyy kyllä vielä sanoa, että Sepi veti pisteet himaan. Joutu jopa nauramaan hetken tässä.

Vastaa
seppo (vahvistamaton)

8

millanehan näyttö tuossa on? siis kapasitiivinen vai resistiivinen, vai mitä ne oli

Vastaa
seppo (vahvistamaton)

9

millanehan näyttö tuossa omniaHD:ssa on? siis kapasitiivinen vai resistiivinen, vai mitä ne oli

Vastaa
Mikael (vahvistamaton)

10

Samsung sentään ymmärtää jotain kännykkämarkkinoiden päälle. Seuraava känny tulee aika varmasti olemaan Samsung itelläni!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja