Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kahdeksan megapikselin N86 videolla

9
Matti Vähäkainu

Kahdeksan megapikselin N86 videolla
Tänään julkistettu ja eilen vahingossa nettiin vuotanut Nokia N86 8MP on Nokia Conversations -blogin toimesta nähtävillä kolmella esittelyvideolla. Hyvillä kamera- ja kuvausominaisuuksilla varustettu N86 8MP kilpailee yrityksen mukaan digipokkareiden kanssa ominaisuuksissa ja kuvanlaadussa.

Tarkempia tietoja puhelimesta voit lukea aiemmasta, julkistusta koskevasta jutusta. Siirrytään siis pitemmittä puheitta videoihin.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

Anonyymi käyttäjä
psp (vahvistamaton)

2

sipposen kannattaa mennä katsomaan nokian kurssia pörssistä kuinka hänen KÄSITTÄMÄTÖN puhelin otettiin vastaan maailmalla.

tällaiset tuotteet ja henkilöt eivät voi olla nokian etu... tehkää nyt helvetissä näille tolloille jotain kun vielä on aikaa!!!

KUKA JÄRKEVÄ IHMINEN EI VOISI LAITTAA TUOLLAISEEN PUHELIMEEN 2.6 TUUMAN NÄYTTÖÄ... EI KUKAA, MUU KUIN SIPPONEN SUOMESTA!

voi v.... t. osakkenomistaja

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Lateksinen (vahvistamaton)

3

psp: Miksi siihen ei voisi laittaa 2.6" näyttöä? Tottakai se olisi parempi, jos se olisi isompi, mutta eiköhän siihen joku syy ole. Materiaalien puolesta vaikuttaa lupavaalta, ei luulisi natisevan. En kyllä siltikään aio tuota ostaa, maksaa varmaan maltaita...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ökkis (vahvistamaton)

4

Tämä on perseestä ja siirryn nyt viimeistää Samsungin asiakkaaksi...

t. vihainen osakkeenomistaja ja entinen lojaali asiakas

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
psp (vahvistamaton)

6

niinpä niin... miksi ei 2.6" näytöllä!!!

niinpä niin... miksi samsung menee pian nokian ohi?

ei kait nyt vuoden 2009 lippulaivassa voi olla 2.6" näyttöä jos meinaa pärjätä markkinoilla. nokialta nyt vaan puuttuu näkemystä... on puuttunut siitä lähtien kun Ollila jätti ohjakset tolloille johtajille.

ps. KATSOPAS N86 8MP:n etupuolta... pieni lapsikin sanoisi, että muuten hyvä mutta miksi siinä on pieni, toispuoleinen näyttö... olisihan siihen mahtunut isompikin!!!!

pps. nokian ainoa toivo olisi saada Ollila takaisin suunnannäyttäjäksi käytännön päätöksentekoon ja parin tollon johtajan erottamiseen...

t. osakkeenomistaja

Vastaa
ristusperkele
ristusperkele

8

@6 Ei sitten ole tullut mieleen, että kaikki eivät halua mitään järkyttävän kokoista kosketusnäyttöä??! Toi on juuri sopivan kokoinen näyttö myös leffojen katseluun. Ja kyllä, olen omistanut myös 5800xm, iPhonen, G1:sen, Omnian ja N97, eikä niiden näytöltä ole yhtään sen kummempi leffoja katsella tai netissä seikkailla ja muutenkin tämä vie noita kaikkia kun kuoriämpäriä jokaisella osa-alueella!

Vastaa
Tiimoo
Tiimoo

9

4 kuukautta käyttäneenä voin sanoa loistavaksi puhelimeksi! Kamera on kännyköiden sarjassa markkinoiden paras. Oma 1½ vanha Canon-kamerani ottaa huonompia kuvia kuin tämä. Ainuttakaan naarmua lasikuoreen ei ole tullut. Puhumattakaan metallikehyksestä. Ja itse ainakaan kaipaa isompaa näyttöä. Kosketusnäytöttömissä riittää 2.6 tuumaa, mutta kosketusnäytöllisissä ymmärrän yli kolmen tuuman olevan tärkeä... Loistava tuote.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja