Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta iskunkestävä Xplorer-puhelin

14
Matti Vähäkainu

Samsungilta iskunkestävä Xplorer-puhelin
Samsung tuo älypuhelimien ja kosketusnäyttöjen valtaamaan maailman uuden kovaan käyttöön suunnitellun puhelimen. B2700-mallin jatkoksi liittyy nyt B2100, toiselta nimeltään Samsung Xplorer. Kovapintaisen kännykän luvataan kestävän muun muassa iskuja, pölyä ja vettä.

Xplorer ei ole vain kumipinnoitteella höystetty peruskapula, vaan malli on niittänyt kestotesteissä mainetta ja kahminut Military Standard 810F -tunnustuksen ja IP57-sertifionnin. Jälkimmäinen näistä tarkoittaa, että puhelin viihtyy 30 minuuttia vedessä aina metrin syvyyteen asti vahingoittumatta. Sotilasstandardi puolestaan kertoo laitteen kestävyydestä pölyä, iskuja ja lämpötilan vaihteluja vastaan.
Puhelimen varsinaiset tekniset ominaisuudet eivät ole kovinkaan kummoiset, joskaan niitä varten laitetta ei myöskään osteta. Patikointiretkellä puhelin kuitenkin soittaa Bluetoothin kautta musiikkia sekä radiosta että musiikkisoittimesta ja kuvat auringonlaskusta voi ottaa 1,3 megapikselin kameralla. Tallennustilaa saa laajennettua microSD-muistikortilla.

Puhelinta odotetaan Eurooppaan huhtikuussa noin sadan euron hintaan. Puhelin on varmasti siis omiaan retkeilyä tai extremelajeja harrastavien kakkospuhelimeksi.

Kommentit (14)

jaahas (vahvistamaton)

4

Baarireissulle ehdoton varuste ;)

Hyvältä kuulostaa, itsekin taidan hommata tuon kun ei ihan joka paikkaan uskalla nokialaista viedä.

Vastaa
Joppe (vahvistamaton)

8

Olisin uutta puhelinta ostamassa. Niin että kannattaiskos ostaa tätä puhelinta? Itselläni on puhelin kyllä kovassa käytössä, ei mitkään heikot puhelimet kestä :D

Vastaa
Joppe (vahvistamaton)

10

Entäs mp3-soitin. Kuuluuko musiikki hyvin ja kun puhuu puhelimessa niin onko siinä hyvä ääni vai kuuluuko huonosti? Kiitos aiemmasta vastauksesta ja toivon että joku vastaa tähänkin.

Vastaa
Tiimoo
Tiimoo

11

Itse en ole puhelinta pitänyt kädessäni ikänä. Mutta eiköhän se niin ole, että nykyään jokaisessa puhelimessa on puheluominaisuudet kohdallaan?

Vastaa
Teea (vahvistamaton)

12

Nyt tais löytyä oikea puhelin pitkälle Afrikan reissulle. Fingers crossed että kans sit kestää tai pulassa ollaan :)

Vastaa
Kallew (vahvistamaton)

14

Voi elämä!!! Toi pointshop on aivan loistava!!! Suosittelen kaikille sitä!!! :D :D :D Ilmasta!!! Ihanaa!!! :D :D :D

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja