Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolan Evoke QA4 -kosketusnäyttöpuhelin julki

4
Matti Vähäkainu

Motorolan Evoke QA4 -kosketusnäyttöpuhelin julki
Motorola on julkistanut uuden Evoke QA4 -kosketusnäyttöpuhelimen, jossa on Samsungin S8300 Ultra Touch -mallin tavoin kosketusnäytön kaverina tavallinen numeronäppäimistö liukukannessa. Puhelin on kutakuinkin yhtä leveä ja korkea kuin S5800, mutta lähes puoli senttiä paksumpi. Painoa Evoke QA4:llä on 128 grammaa.

Puhelimen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 2,8 tuuman (240x400) kosketusnäyttö, A-GPS ja 2 megapikselin kamera. Motorola lupaa puhelimelle 5,5 tuntia puheaikaa ja 450 tuntia valmiusaikaa. Puhelimesta löytyvät lisäksi nettiselain, musiikkisoitin, Bluetooth, pikaviestin ja kiihtyvyysanturi.
Puhelin tulee saataville Yhdysvalloissa toisella vuosineljänneksellä, mutta hinnasta ei ole tietoa.

Kommentit (4)

kikuu (vahvistamaton)

1

On varmasti aika halpa, eli voisi olla ihan järkevä ostos ainakin itsellä. Normaali kännykän numeronäppäimistö on paljon käytännöllisempi kuin kosketus QWERTY.

Vastaa
Eki (vahvistamaton)

3

"Normaali kännykän numeronäppäimistö on paljon käytännöllisempi kuin kosketus QWERTY"

Kyllä, mutta en ymmärrä miksi ei samantien voisi laittaa puhelimeen oikeaa QWERTY-näppäimistöä. Muuten pitkästä aikaa ihan hienon näköinen puhelin Motorolalta :P.

Vastaa
Jonathan (vahvistamaton)

4

Juu, e60:ssa oli ihan kiva resoluutio, harmi vaan siitä ei ollut muuta iloa kuin pehmeämpi teksti ruudulla. Sen jälkeen ei Nokialta ole juuri muuta tullutkaan kuin 320x240 näyttöjä, tiedän kyllä ne pari poikkeusta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja