Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

GSM Suomen palvelut jatkuvat

1
Kaarlo Räihä

GSM Suomen palvelut jatkuvat
Uutisoimme viime viikolla GSM Suomi Oyj:n ongelmista, jotka olisivat voineet pahimmassa tapauksessa mykistää GSM Suomen matkapuhelinliittymät huomenna.

GSM Suomen asiakkaiden ei tarvitse kuitenkaan murehtia huomisesta, sillä GSM Suomi ilmoitti viime viikon loppupuolella siirtävänsä liiketoimintansa Dicame Oy:lle, joka jatkaa matkapuhelinpalveluiden tarjoamista GSM Suomen asiakkaille normaaliin tapaan. Dicame Oy on jo tehnyt verkkosopimuksen DNA:n kanssa, joten asiakkaiden palvelut jatkuvat keskeytyksettä, eikä GSM Suomen asiakkaiden tarvitse tehdä mitään ylimääräistä liittymänsä toimivuuden säilymiseksi.
Dicame Oy:n hallituksen jäsen ja Pohjois-Hämeen Puhelin Oy:n toimitusjohtaja Juha Ahoniemi kommentoi tilannetta seuraavasti GSM Suomen tiedotteessa: "Palvelun jatkaja Dicame Oy on paikallisten puhelinyhtiöiden muodostama operaattoripalveluiden tuotanto- ja palveluyhtiö. Olemme käynnistäneet operaattoritoimintaa jo useamman kuukauden ajan. GSM Suomen liiketoiminnan hankkiminen nopeuttaa kuitenkin operaattoritoiminnan käynnistämistä. Tavoittelemme liittymämäärän kasvua valtakunnallisesti ja Dicamen omistajayhtiöiden alueella".

GSM Suomella oli ennen ongelmien alkua noin 20 000 liittymää, mutta kilpailevien operaattoreiden viime viikolla harrastamat pelottelusoitot ovat todennäköisesti syöneet osan GSM Suomen asiakkaista.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja