Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian uudesta kosketusnäyttöpuhelimesta vuosi tietoja

9
Matti Vähäkainu

Nokian uudesta kosketusnäyttöpuhelimesta vuosi tietoja
Kerroimme viime viikolla huhuista, joiden mukaan Nokialta olisi tulossa ensi syksynä jopa kolme uutta kosketusnäyttöpuhelinta. Daily Mobile on puolestaan kertonut, että sen "luotettavat lähteet" odottavat syyskuussa Nokialta markkinoille 5530 XpressMusic -mallia, jonka ominaisuuksiin kuuluu sivuston mukaan muun muassa 2,9 tuuman kosketusnäyttö.

Yhteneviin huhuihin on helppo uskoa, mutta ei nuolaista ennen kuin tipahtaa. Mikäli huhut kuitenkin pitävät paikkansa, on kyseessä erittäin mielenkiintoinen laite. Ilmeisesti 5530 on jonkinlainen 5800 XpressMusicin pikkuveli.
Ominaisuudet ovat GPS-paikannusta lukuunottamatta lähes samat mitä 5800 XpressMusicissa. 2,9 tuuman kosketusnäytön lisäksi laitteesta löytyvät WLAN, FM radio, 3,5mm kuulokeliitin, 3,2 megapikselin kamera ja tuki microSD-muistikorteille. Mitä ilmeisimmin käyttöjärjestelmänä toimii sama Symbian S60 5th Edition.

Koska puhelinta ei ole virallisesti julkistettu, niin myöskään hinnasta ei ole varmaa tietoa. Ominaisuuksien pohjalta voisi kuitenkin veikata, että kyseessä on hieman 5800 XpressMusiciä halvempi laite.

Kommentit (9)

tupu (vahvistamaton)

1

"Mikäli huhut kuitenkin pitävät paikkansa, on kyseessä erittäin mielenkiintoinen laite. Ilmeisesti 5530 on jonkinlainen 5800 XpressMusicin pikkuveli."

Heh, huumoria varmaan, "erittäin mielenkiintoinen", puhelinhan on kopio ja jos GPS-paikannuskin vielä puuttuu, niin ei kovin mielenkiintoinen ?!

Vastaa
maahisen isä (vahvistamaton)

2

tuo puhelin on niille jotka ei tarvi gps:ää eli teineille jotka haluaa kuunella musaa 'hienolla' kännyllä, eipä tarvi vanhempien maksaa niin paljon..

bisnes is bisnes

Vastaa
Diaz (vahvistamaton)

4

@1:

Varmaan tarkoitettiin että hinnan puolesta mielenkiintoinen laite. Miksei jokin laite voi olla mielenkiintoinen ilman kaikkia täysin turhia krumeluureja?

Vastaa
erpe (vahvistamaton)

5

No eihän niisä LG:n lähes 300e kosketusnäytöllisisä oo ees WLAN:ia kuten ei myöskään siinä Samsungisa, mikä täällä puhelinvertailusaki on tetstattu.

Vastaa
Thor1993
Thor1993

6

Tää tulee olemaan kyllä erittäin mielenkiintonen laite omassa hintaluokassaan, koska siihen hintaan minkä tän tulee saamaan ei kyllä montaa näin hyvillä ominaisuuksilla olevaa puhelinta saa.

Vastaa
kalevi (vahvistamaton)

8

Tuotahan voi ihailla Nokian liikkeessä siinä stockmannin vieressä. muistaakseni maksoi jotain 300?

Vastaa
hyde (vahvistamaton)

9

Tosiasiahan on se että Nokia on nykypäivän Afrikka. Ennen oltiin edelläkävijöitä, esim 7710-malli jonka ominaisuukia ei vieläkään muissa, etenkin jos haluaa soittaakkin sillä. Nykyään pidetään pää puskassa ja vartutaan mitä muut tekee, jonka jälkeen oma malli toteutetaan vähän sinneppäin. Joten en kovinpaljoa odota uusiltakaan malleilta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja