Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia julkisti uuden E52-älypuhelimen

19
Matti Vähäkainu

Nokia julkisti uuden E52-älypuhelimen
Nokia on julkaissut tänään Varsovassa uuden E52-älypuhelimen. E52 on patukkamallinen bisnespuhelin, jossa on tavanomainen numeronäppäimistö. Erittäin ohuen E52-älypuhelimen ominaisuuksiin kuuluvat 2,4 tuuman näyttö, WLAN, HSDPA/HSUPA-yhteydet, A-GPS ja 3,2 megapikselin kamera.

Erityisen innostuneesti Nokia Conversations -blogi kertoo puhelimen vakuuttavasta akkukestosta. E52:lle luvataan peräti 8 tuntia puheaikaa ja 23 päivää valmiusaikaa. Akkukeston lisäksi etualalla ovat puhelimen VPN- ja Call Connect -tuet, joiden ansiosta puhelin soveltuu niin työpöydälle kuin kotitoimistoon.
Tyypillisen E-sarjalaisen tavoin E52 soveltuu erinomaisesti viestimiseen ja siitä löytyvät tuet muun muassa Nokia Messaging, Mail for Exchange ja IBM Lotus Notes Traveller -sovelluksille.

E52 tulee myyntiin vuoden toisella puoliskolla 245 euron verottomaan hintaan.

Kommentit (19)

KDEuserX (vahvistamaton)

1

Nokia on vihdoinkit saanut korjattua ongelman näppäimien kanssa, joka itteä ärsyttää, eli se, että d-padin viereen on tungettu näppäimet, ja usein sormi lipsahtaa juuri pun. luurinäppäimen kohdalle ja sammuttaa päällä olevan ohjelman..

Vastaa
wanger (vahvistamaton)

2

Samaa shittiä, hieman eri kuorissa! Nokiassa on muutamia hyviä ja loogisia juttuja käyttöliittymässään, mutta allekirjoittaneella meni hermot kun oli viime vuonna kolme... eikun neljä eri nokian puhelinta.

N73: Numeronäppäimet sekoili mm. 7 napista tuli 2. Ei auttanut päivitykset ym. oli siinä muutakin vikaa, mutta ei jaksa muistella...

6300: Värinä oli vain pyörivä moottori. Värisevyys oli unohtunut, kaiutin hajosi n. 2kk päästä. Sitten piti vaihtaa edullisempaan:

2630 ja se oli myös näppäimistöltään sekaisin. En saanut aina edes pin-koodia annettua. Toisinaan toimi, mutta valikot oli tooodella hitaita. Reklamoin myyjäliikkeeseen, enkä saanut uutta tassuun vaan huoltoon meni ainakin pariksi viikoksi... Huolto sai tosin tämän kapulan näppäimet toimimaan, mutta valikko oli edelleen älyttömän hidas. Tämä oli halvin, mutta tassussa laadukkaimman tuntuinen. Jämäkkä eikä natissut.. mutta ei tuota hitautta kestänyt erkkikään joten sitten tuli

5310 EM: Kaiutin ääni oli pientä kähinää, jota huoltokaan ei saanut parannettua. No kyllä siitä hiljaisessa tilassa selvää sai mutta pienessäkin taustahälyssä ei ollut toivoakaan..

Viimein sain tarpeekseni "kotimaisen" tuotteen kannatuksesta ja uskalsin vaihtaa samsungiin ja johan rupesi homma toimimaan.

Vastaa
etime (vahvistamaton)

3

Koimainen ja kotimainen. E-sarjassa on se hyvä puoli, että se on oikeasti kotimainen. Siinä ei näitä vastaavia negatiivisia juttuja tietääkseni ole.

Vastaa
jesse (vahvistamaton)

4

Luulisi maailman suurimmalla matkapuhelinvalmistajalla olevan intressejä hieman ammattimaisempiin esittelyvideoihin. Kerta toisensa perään tuntee myötähäpeää näihin Nokia Conversationsin tekemiin räpellyksiin, ehkä kaiken huippuna E75 hands on -video...

Vastaa
Phiidöör (vahvistamaton)

5

Onko kellään tietoa, mikä feature pack on kyseessä?

Vastaa
jackoff (vahvistamaton)

8

Samaa shittiä eri paketissa.

Nokialla alkaa näitä malleja oleen ihan liikaa, joiden erot korjaantuis ohjelmistopäivityksellä.

Vastaa
Pena (vahvistamaton)

9

Siis mitä malleja liikaa? Tämäkin luuri on nimenomaan E51-mallin seuraaja ja tuo jälkimmäinen poistuu sitten aikaa myöten myynnistä. Verrattuna tuohon edelliseen malliin tässäkin luurissa on aika lailla uusia ominaisuuksia näköjää.

Tyylikäs luuri. Herralle kiitos jos tulevaisuudessa alkaisi tulemaan enemmän näitä mattapintaisia luureja. Tuossa näyttäisi olevan. Nuo glossyt sormenjälkikuvatukset ovat joskus vähän niin ja näin.

Vastaa
Pena (vahvistamaton)

10

Siis mitä malleja liikaa? Oletko koskaan katsonut minkä verran esimerkiksi Samsungilla on luureja tarjolla. Tämäkin luuri on nimenomaan E51-mallin seuraaja ja tuo jälkimmäinen poistuu sitten aikaa myöten myynnistä. Verrattuna tuohon edelliseen malliin tässäkin luurissa on aika lailla uusia ominaisuuksia näköjää.

Tyylikäs luuri. Herralle kiitos jos tulevaisuudessa alkaisi tulemaan enemmän näitä mattapintaisia luureja. Tuossa näyttäisi olevan. Nuo glossyt sormenjälkikuvatukset ovat joskus vähän niin ja näin.

Vastaa
ahteri (vahvistamaton)

11

Jackoff on apple-fanipoju, jonka mielestä yksi puhelinmalli riittää kaikille valmistajille.

Vastaa
Tiimoo
Tiimoo

12

On hyvä, että apple-fanboyt noteerataan täällä. Niitten jutu on välillä niin ***...***! Eikö ole hyvä että nokia tarjoaa vaihtoehtoa tuon tyyppisestä puhelimesta normaalilla numeronäppäimistöllä ja puoliqwertyllä? Mun mielestä ainakin on.

Vastaa
Matti (vahvistamaton)

15

Olisi ihan kiva vehje, varmaan olisin ostanutkin ellen olisi jo saanut uutta N79:ää hintaan 269€ Markantalosta.

Juuri tämän tasoista puhelinta aluksi etsin, väh. 3mpix kamera, WLAN, 2,4" näyttö ja tämä olisi ollut täydellinen vaatimuksilleni, mutta N79:n sanoisin olevan kyllä parempi. :P

Vastaa
Pete (vahvistamaton)

16

voi olla parempi n79 mut ton akunkeston takia ostan e52 kerranki nokia tehny puhelimen jossa akku kestää pitempään ku pari päivää ainakin paperilla en sit tiiä kauan kestää käytännössä...

Vastaa
Kiinnostunut (vahvistamaton)

17

Onko kellään tarkkaa tietoa milloin tämän viimeistään julkaistaan? On nimittäin justiinsa sellainen puhelin mitä olen etsinyt, ja yllättävän halpa hinta noinkin hyväksi puhelimeksi ;).

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja