Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia N97 nyt ennakkotilattavissa!

11
Matti Vähäkainu

Nokia N97 nyt ennakkotilattavissa!
Nokia julkaisi viime viikolla oman sivuston N97-lippulaivamallilleen. Alkuun sivustolta löytyvä ennakkotilaus mahdollisti tilauksen ainoastaan Italiaan, Espanjaan, Saksaan, Ruotsiin ja Yhdysvaltoihin. Nyt Nokia on lisännyt myös suomenkieliselle sivustolleen ennakkotilauksen.

Kerroimme viime viikolla myös puhelimen huimista hintaeroista, joiden johdosta Yhdysvalloista puhelimen sai tilattua puolet halvemmalla kuin Ruotsista. Sittemmin Nokia vähensi alennuksien määrää myös Yhdysvalloissa, joten nykyinen hinta ennen myynti- ja lähetyskuluja on rapakon takana 629 dollaria. Suomen hinta sijoittuukin odotetusti haarukan yläpäähän -- ainoastaan Ruotsissa on kalliimpaa. Nokian nettikaupassa N97:stä pyydetään 729 euroa (990 dollaria).
Alunperin Nokia kertoi N97 puhelimen hintasuositukseksi 990 euroa, mutta on odotettavaa, että puhelimen hinta tippuu edelleen ennen kuin puhelin on kaupoissa. Mikäli haluat kuitenkin varmistaa puhelimen itsellesi 729 eurolla, se onnistuu Nokian nettikaupasta.

Kommentit (11)

jone (vahvistamaton)

1

Olisi se kyllä vain mahtava tietää milloin toimitus tapahtuu, senku tietäis nii tilaisin heti. Tuolla netissä on puhuttu aikaisemmin jotain 23. kesäkuuta päivästä, mutta muiden maiden ennakkotilaussivuilla on tullut kaiketi 1. heinäkuuta päivämäärä vastaan.

Vastaa
awa (vahvistamaton)

2

Näytti olevan meidän tukkurilla jo laite saatavilla, meni vaan loppuun ~5 minuutissa että kyllä niitä jostain päin Suomea saa jo tiistaina hyllystä.

Vastaa
Whiskey
Whiskey

3

No jo on aikakin, puoli vuotta vanha N96 vetelee viimeisiään...Näköjään Nokia laskenut elikaaren tarkkaan. Nokia ei vaan laskenut sitä ettei pettyneet asiakkaat vättämättä palaa, ainakin mulle N96 on viimeinen Nokia merkkinen puhelin.

Vastaa
jone (vahvistamaton)

4

Awa, siis et kai nyt tarkoittanut että jo huomenna laite olisi myynnissä? :O Itse pidän tuota kyllä eirittäin kovana väitteenä koska tähän asti olen ainakin elänyt uskossa, että tämä olisi saatavilla vasta kesäkuun loppu puolella.

Vastaa
Tiimoo
Tiimoo

5

Juu ei varmasti ole huomenna saatavilla. Whiskey, kyllähän me sen tiedämme että n96 ei ole nokian parhaimpia puhelimia. N96 on kärsinyt pahoistakin softavioista,ja fyysisen rakenteen heikkoudesta. Mutta ei se tarkoita että kaikki puhelimet olisivat tämän laatuisia. En tarkoita että olisin jotenkin närkästynyt kommentistasi, mutta halusin vain ilmaista mielipiteeni.


Vastaa
Tibis (vahvistamaton)

6

Mitäs jos ostaa Usa:lta? toimiko se sit Suomessa? Ja onko konessa suomen/ruotsin kieli?

Vastaa
jone (vahvistamaton)

7

Nokian Usa:n Online kaupasta on turha yrittää tilailla Suomeen. Se pitäisi tehdä jonkun muun verkkokaupan kautta, tai sitten sulla pitäisi olla joku ameriikan serkku joka tilaa sen puolestasi ja lähettää sulle. Toimii Suomessa paitsi 3G:n osalta (eri taajuus Usa:ssa käytössä). Ja ei ole Suomen taikka Ruotsin kieltä, mutta sen onnistuu saamaan itse kikkailemalla ja päivittämällä firmwaren skandinaaviseen jälkikäteen.

Vastaa
awa (vahvistamaton)

8

jone, niin tosiaan tukussa luki että tuotteita olisi ollut varastossa ja melkein välittömästi ne meni loppuun. Seuraavan kerran niitä näyttäisi tulevan viikoilla 26/27

Vastaa
jarza (vahvistamaton)

9

joo veikkaampa awa että siellä on nyt ollu jokin virhe koska tuo laite ei ole edes vielä myynnissä yhtään missään...

Vastaa
weski
weski

10

DNA:n nettikaupassa ainakin oli että toimitukset viikolla 28. Eli niillä menisi jo heinäkuun toiselle viikolle. Aika pitkään saisi kyllä odotella.

Tällä hetkellä alin hinta taitaa olla IDEsan:lla hintaan 649€. Melko kallis tuo ainakin minun mielestäni vielä on. Mutta mietityttää myös että kohoaakohan tuo hinta oikeasti tuotteen tullessa myyntiin? Näin ei tainnut käydä 5800 XpressMusicin kohdalla muistaakseni.

Mutta kovasti kyllä syyhyttäisi saada moinen vaikka olen 5800 aiemmin himoinnut, onhan tämä sentään Suomessa valmistettukin, toisin kuin 5800. Pyydän anteeksi jos olen väärässä.:)

Vastaa
Tiimoo
Tiimoo

11

Sitä ei tiedä vielä onko suomessa valmistettu. Nokia tekee suomessa E-sarjan mallit, ja osan N-sarjan malleista. Mm. n958Gb valmistetaan suomessa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja