Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Firefoxin kännykkäversiosta Alpha-julkaisu

7
Matti Vähäkainu

Firefoxin kännykkäversiosta Alpha-julkaisu
Suositun Firefox-selaimen kännykkäversio Fennec on ollu kehityksen alla jo hyvän tovin. Edellisen Milestone-julkaisun bugeja on korjattu isolla kädellä ja valmiin tuotteen julkaisu on jälleen askeleen lähempänä. Mozilla saikin viimein ulos Alpha 1 -version, joka on valitettavasti saatavilla vain Windows Mobile -puhelimille. MobileCrunch kertoo, että kyseessä on edelleen puolivalmis tuota, joten bugeja löytyy vieläkin.

Tärkeimmät päivitykset bugikorjausten ohella kohdistuivat käyttöliittymään ja selainlaajennuksiin. Käyttöliittymä muutettiin käyttämään CSS:ää, jolloin käyttöliittymän muokkaaminen eri kokoisille ja resoluutioisille näytöille helpottui.
Fenneciä on testattu ainoastaan HTC Touch Pro:lla, mutta voi hyvinkin olla, että se toimii myös muilla Windows Mobile -laitteilla.

Mikäli käytössäsi HTC Touch Pro -puhelin tai haluat kokeilla toimiiko Fennec jollain muulla WinMo-puhelimella, niin voit ladata asennustiedoston täältä.

Fennec - alpha 1 for Windows Mobile from Madhava Enros on Vimeo.

Kommentit (7)

Jonathan (vahvistamaton)

2

Näyttipä tosi nopealta ja sulavalta.. Enkä nyt oikein hahmota mitä hienoa on styluksen ja hardisnäppiksen yhdistelmässä. Selaimessa oli kyllä muutama aika kiva UI-innovaatio, mutta en nyt ole ihan vakuuttunut haluanko selainekstensioita mobiiliselaimeenkin..

Vastaa
Potchi (vahvistamaton)

3

Kokeilin Fennecia TyTN II:lla. Käytössä WinMo 6.1 ja yhteys Wlanin kautta. Tuntus toimivan mutta heitti aina väliin ruudun täyteen shakkikuviota ja hieman hitaasti totteli käskyjä. Kaikinpuolin muuten ihan kivan oloinen ja lopullista versiota odottelen.

Vastaa
Potchi (vahvistamaton)

4

Kokeilin Fenneciä TyTN II:ll. Käytössä WinMo 6.1 ja yhteys Wlanin kautta. Tuntus toimivan ihan hyvin, mutta välillä heitti ruudun täyteen shakkikuviota ja muutenkin hieman hitaasti totteli käskyjä. Kuitenkin ihan kivan oloinen ja lopullista versiota odottelen.

Vastaa
opera (vahvistamaton)

6

Mis hitos viipyy operasta s60 5th ed. versio?! Sitä odotellessa..

Vastaa
kiksu (vahvistamaton)

7

Lähtihän se Fennec toimimaan TyTN II:ssa.
On vaan tajuttoman hidas ja kankee. Ei pysty käyttämään.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja